Esimin ailesinin israrla memlekete cagirmalari

Valla babannemden biliyorum, gelinlerini köle gibi çalıştırır birinden de memnun kalmaz. Emretmeyi hak görür kendine sevimsiz. Ben oradan feyz aldım eşimin ailesinin yanına eşim olmadan uğramıyorum. Maksimum kaldığımız da bir hafta.

Normal anormal size göre değişir.
Onlara göre gelinlerinin yanlarına gelmesi normal.
Ben eşimsiz, hele de o kadar zaman gitmem.
Gidilmez mi gidilir.
Sizin ne istediğiniz önemli.

Kotu dusunmeyin ya eger simdiye kadar size bi sorun yaratmadilarsa yanliz kalmaktan sıkliyor yaslilar ondandir bence
Kötü düşünmedim inaninki kendi kızı var hiç gitmez en fazla 1gun kaldığına şahit oldum.kızından çok sevmiyodur beni.kayinbabam eskilerden anlaşamadığımız çok şey var ama ben hiç buyutmedim üstünü kapattım bu konuda da yine iyi niyetli düşündüm bu durumu yaşayan var mi diye ben mi buyutuyorum diye yazdım buraya ama gördüğüm kadarıyla bu durumu normal gören kabullenebilecek kimse yok

Tabikide normal gorulmez esinin olmadigi yerde ne isin olabilirki onun ailesi yani kizida gitmiyorsa yanlizlik iste eski kafalar gelin hizmet eder kafasi bize yemek cay yapar bunla.mutlu olan insanlar eskiler. Baba ben sklirim orda esim olmadan hem burdada temizligim var kislik hazirlik yapacam onlari halledeyim de .

Nasıl yani eşin olmadan mı gel diyor? Kesinlikle eşsiz gitme.

Öyle olsa insan ısrar etmez bi kere söyler ama rahatsızlık boyutuna vardi
bizde de benzee bir durum var.esimin tek izni pazar gunu.bizi bahcesine cagiriyo surekli.ben isimizin oldugunu soyluyorum ama esim of neyse gidelim diyip ikimiz de soylene soylene gidiyoruz.ama artik esimle pazarlari doldurmamiz gerektigini konusucam.siz de ayni sekilde yaz tatilini dolduracak seyler bulun.yilda bir sefer ya da bayramlarda yanlarina gidip 3-4 gun kalin gelin.malesef bazi erkekler bi durus sergileyedikleri icin bizi zor durumda birakiyorlar.

Eşim soylememesine rağmen bayramda bi hafta gidelim fikri benden çıktı zaten bayramda gidecez erkekler ailelerine karşı net olsalar sorun olmayacak kötü olan gelinler oluyor bu yüzden

Benim en sevdiğim şeylerdendir evde yalnız kalmak ama çoğu insan bu durumdan çok sıkılır, bu yüzden çağırıyor olabilirler. Ya da kendilerine bakman için olabilir.

Yok biz yeni evli sayililiriz eşim babasından çok cekiniyo cevap veremiyor sadece kendi bilir der
Aslında eşiniz çok doğru bir şekilde davranmış .Sonucta sizi ailesinin yanına yalnız gitmeye zorlamamis. Gitmeyi istemeyen sizseniz "kusura bakmayın ,tatil için başka planlarim var,yanınız şu sıralar gelemeyecegim" diyen de siz olmalısınız .Öte yandan sizden "ben izindeyim siz bize gelip iki ay dinlenin" şeklinde bir davet beklentileri de olabilir. Ben, yalnız eşinizin değil sizin de ailesinden cekindiginizi seziyorum.Yani "aman kalpleri kirilmasindan çok aman tatsizlik çıkmasın" şeklinde bir durum var diye düşünüyorum.

Kalpler kırılmasın tatsızlık olmasın yani her ikside biraraya geldiğimizde huzurlu olalım istiyorum. Yaşlı insanlar neticede çekindiğim doğru tabiki ipler kopsun istemiyorum böyle sebeplerden

Eşin zorlamiyor degil mi?

Kalpler kırılmasın tatsızlık olmasın yani her ikside biraraya geldiğimizde huzurlu olalım istiyorum. Yaşlı insanlar neticede çekindiğim doğru tabiki ipler kopsun istemiyorum böyle sebeplerden
Eşinizin ailesinin "bileti alıyorum " emrivakisini ve sizin gitmeyeceginizi soylemeniz karşısında yüzünüze telefonu kapadiklarini yeni okudum.Sonradan yüz yüze bakamayacak kadar kötü olmaktansa baştan biraz sınırları cizmeniz daha iyi olur.Kalplerinin kırılacagi bir durum yok inanın.Sadece kişisel sınırlarını bilmiyorlar o kadar

Eşin zorlamiyor degil mi?
Yok babasıyla tel konustu bi ara baktım rengi değişti babası ne dediyse veriyim tel.kendin konuş dedi bana direk ee tatilin ne zaman biletini aldın mi dedi ben afalladim mevzu orda başladı ben gecistirdikce aradı haftada bir arada eşimi de ariyo gönder diyodur eşimle bu konuları pek konuşmuyorum ailesini elestirdigimi düşünsün istemedim sadece yorum yapmadan sizinkiler aradı gitmedi istiyorlar öyle saçmalık mi olur derim o da yaşlılar idare et der

Evet sınırları bilmiyorlar hala çocuk gibi görüp hayatlara mudahale etme hakkı görüyorlar kültür farkı var ve çok zorlanıyorum bu yüzden

Kocan olmadan gidip onun ailesiyle uzun sureli kalmak hic mantikli degil.. Şöyle dusun, sen olmadan, keyfen senin ailenle kalir mi esin uzun sure veya kalsa normal gelir mi sana?
Aile yapısını bilmiyorum ama anladigim kadariyla bu kafadan hoşlanmıyorum; gelin aldik, bizim gelinimiz, gelin uzerinde hak sahibiyiz kafası.. Kimse gelin ve damat uzerinde oyle bi hak sahibi degildir, kusura bakmasinlar, evlenmis yeni bi hayat kurmuş insanlar ve tek hayalleri de gelip kaynana kayinbaba ne derse onu yapmak, boyunduruk altina girmek değildir.. Herkes haddini bilse ne güzel olur..

Kendine ek iş çıkart kalıcı olmayan ama onları susturacagin bir ek iş kimseyi kırmadan halledersin böylece

Beyim nerde ben orada deyin. Ataerkil bir ifade ama eskiler ancak bu sozden anlar. Gelin gelsin hizmet etsin istiyorlar buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…