- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Papatya_1999
-
Kötü düşünmedim inaninki kendi kızı var hiç gitmez en fazla 1gun kaldığına şahit oldum.kızından çok sevmiyodur beni.kayinbabam eskilerden anlaşamadığımız çok şey var ama ben hiç buyutmedim üstünü kapattım bu konuda da yine iyi niyetli düşündüm bu durumu yaşayan var mi diye ben mi buyutuyorum diye yazdım buraya ama gördüğüm kadarıyla bu durumu normal gören kabullenebilecek kimse yokKotu dusunmeyin ya eger simdiye kadar size bi sorun yaratmadilarsa yanliz kalmaktan sıkliyor yaslilar ondandir bence
Tabikide normal gorulmez esinin olmadigi yerde ne isin olabilirki onun ailesi yani kizida gitmiyorsa yanlizlik iste eski kafalar gelin hizmet eder kafasi bize yemek cay yapar bunla.mutlu olan insanlar eskiler. Baba ben sklirim orda esim olmadan hem burdada temizligim var kislik hazirlik yapacam onlari halledeyim de .Kötü düşünmedim inaninki kendi kızı var hiç gitmez en fazla 1gun kaldığına şahit oldum.kızından çok sevmiyodur beni.kayinbabam eskilerden anlaşamadığımız çok şey var ama ben hiç buyutmedim üstünü kapattım bu konuda da yine iyi niyetli düşündüm bu durumu yaşayan var mi diye ben mi buyutuyorum diye yazdım buraya ama gördüğüm kadarıyla bu durumu normal gören kabullenebilecek kimse yok
Nasıl yani eşin olmadan mı gel diyor? Kesinlikle eşsiz gitme.Merhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
bizde de benzee bir durum var.esimin tek izni pazar gunu.bizi bahcesine cagiriyo surekli.ben isimizin oldugunu soyluyorum ama esim of neyse gidelim diyip ikimiz de soylene soylene gidiyoruz.ama artik esimle pazarlari doldurmamiz gerektigini konusucam.siz de ayni sekilde yaz tatilini dolduracak seyler bulun.yilda bir sefer ya da bayramlarda yanlarina gidip 3-4 gun kalin gelin.malesef bazi erkekler bi durus sergileyedikleri icin bizi zor durumda birakiyorlar.Öyle olsa insan ısrar etmez bi kere söyler ama rahatsızlık boyutuna vardi
aynen öyle diyo tatilim başlamadan bi hafta öncesinden başladı aramaya bugün noktayı koydum çok şükür:)Nasıl yani eşin olmadan mı gel diyor? Kesinlikle eşsiz gitme.
Eşim soylememesine rağmen bayramda bi hafta gidelim fikri benden çıktı zaten bayramda gidecez erkekler ailelerine karşı net olsalar sorun olmayacak kötü olan gelinler oluyor bu yüzdenbizde de benzee bir durum var.esimin tek izni pazar gunu.bizi bahcesine cagiriyo surekli.ben isimizin oldugunu soyluyorum ama esim of neyse gidelim diyip ikimiz de soylene soylene gidiyoruz.ama artik esimle pazarlari doldurmamiz gerektigini konusucam.siz de ayni sekilde yaz tatilini dolduracak seyler bulun.yilda bir sefer ya da bayramlarda yanlarina gidip 3-4 gun kalin gelin.malesef bazi erkekler bi durus sergileyedikleri icin bizi zor durumda birakiyorlar.
Aslında eşiniz çok doğru bir şekilde davranmış .Sonucta sizi ailesinin yanına yalnız gitmeye zorlamamis. Gitmeyi istemeyen sizseniz "kusura bakmayın ,tatil için başka planlarim var,yanınız şu sıralar gelemeyecegim" diyen de siz olmalısınız .Öte yandan sizden "ben izindeyim siz bize gelip iki ay dinlenin" şeklinde bir davet beklentileri de olabilir. Ben, yalnız eşinizin değil sizin de ailesinden cekindiginizi seziyorum.Yani "aman kalpleri kirilmasindan çok aman tatsizlik çıkmasın" şeklinde bir durum var diye düşünüyorum.Yok biz yeni evli sayililiriz eşim babasından çok cekiniyo cevap veremiyor sadece kendi bilir der
Olabilir dediğiniz gibi.ama ısrar ve dayatma varsa orda durmak lazimBenim en sevdiğim şeylerdendir evde yalnız kalmak ama çoğu insan bu durumdan çok sıkılır, bu yüzden çağırıyor olabilirler. Ya da kendilerine bakman için olabilir.
Kalpler kırılmasın tatsızlık olmasın yani her ikside biraraya geldiğimizde huzurlu olalım istiyorum. Yaşlı insanlar neticede çekindiğim doğru tabiki ipler kopsun istemiyorum böyle sebeplerdenAslında eşiniz çok doğru bir şekilde davranmış .Sonucta sizi ailesinin yanına yalnız gitmeye zorlamamis. Gitmeyi istemeyen sizseniz "kusura bakmayın ,tatil için başka planlarim var,yanınız şu sıralar gelemeyecegim" diyen de siz olmalısınız .Öte yandan sizden "ben izindeyim siz bize gelip iki ay dinlenin" şeklinde bir davet beklentileri de olabilir. Ben, yalnız eşinizin değil sizin de ailesinden cekindiginizi seziyorum.Yani "aman kalpleri kirilmasindan çok aman tatsizlik çıkmasın" şeklinde bir durum var diye düşünüyorum.
Eşin zorlamiyor degil mi?Haklısınız.kişilik olarak naif bi insanım kimse kırılmasın üzülmesin derim hep herkes aynı dili konuşmuyor.bugün de aradı ve biletini alacam diyince sigortalar attı bende en son telefon suratıma kapandı olsun niyetleri beni düşünmek değilmiş öğrenmiş oldum
Eşinizin ailesinin "bileti alıyorum " emrivakisini ve sizin gitmeyeceginizi soylemeniz karşısında yüzünüze telefonu kapadiklarini yeni okudum.Sonradan yüz yüze bakamayacak kadar kötü olmaktansa baştan biraz sınırları cizmeniz daha iyi olur.Kalplerinin kırılacagi bir durum yok inanın.Sadece kişisel sınırlarını bilmiyorlar o kadarKalpler kırılmasın tatsızlık olmasın yani her ikside biraraya geldiğimizde huzurlu olalım istiyorum. Yaşlı insanlar neticede çekindiğim doğru tabiki ipler kopsun istemiyorum böyle sebeplerden
Yok babasıyla tel konustu bi ara baktım rengi değişti babası ne dediyse veriyim tel.kendin konuş dedi bana direk ee tatilin ne zaman biletini aldın mi dedi ben afalladim mevzu orda başladı ben gecistirdikce aradı haftada bir arada eşimi de ariyo gönder diyodur eşimle bu konuları pek konuşmuyorum ailesini elestirdigimi düşünsün istemedim sadece yorum yapmadan sizinkiler aradı gitmedi istiyorlar öyle saçmalık mi olur derim o da yaşlılar idare et derEşin zorlamiyor degil mi?
Evet sınırları bilmiyorlar hala çocuk gibi görüp hayatlara mudahale etme hakkı görüyorlar kültür farkı var ve çok zorlanıyorum bu yüzdenEşinizin ailesinin "bileti alıyorum " emrivakisini ve sizin gitmeyeceginizi soylemeniz karşısında yüzünüze telefonu kapadiklarini yeni okudum.Sonradan yüz yüze bakamayacak kadar kötü olmaktansa baştan biraz sınırları cizmeniz daha iyi olur.Kalplerinin kırılacagi bir durum yok inanın.Sadece kişisel sınırlarını bilmiyorlar o kadar
Kocan olmadan gidip onun ailesiyle uzun sureli kalmak hic mantikli degil.. Şöyle dusun, sen olmadan, keyfen senin ailenle kalir mi esin uzun sure veya kalsa normal gelir mi sana?Yok babasıyla tel konustu bi ara baktım rengi değişti babası ne dediyse veriyim tel.kendin konuş dedi bana direk ee tatilin ne zaman biletini aldın mi dedi ben afalladim mevzu orda başladı ben gecistirdikce aradı haftada bir arada eşimi de ariyo gönder diyodur eşimle bu konuları pek konuşmuyorum ailesini elestirdigimi düşünsün istemedim sadece yorum yapmadan sizinkiler aradı gitmedi istiyorlar öyle saçmalık mi olur derim o da yaşlılar idare et der
Kendine ek iş çıkart kalıcı olmayan ama onları susturacagin bir ek iş kimseyi kırmadan halledersin böyleceMerhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?