- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi Papatya_1999
-
evde işlerim var eşimi de yalnız bırakmak istemiyorum deyin bu kadar basit.Merhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
siz konuyu çok farklı yere taşıdınız.uygun dille nasıl reddederim bu durumu yaşayan var mı diye paylaştım.benim ailemde raslamadığım durumlar o yüzden tuhaf geldi nasıl tepki vermek gerekir diye fikir almaktı niyetimYanı 70 yaşında adamın ne gibi bir niyeti olabilir ki gel iş yapyardım et olabilir ya da hava değişikliği olsun diyedir ancak. Bence onun içindir bu ısrar. Benim babam da habire izinde gel diye ısrar ediyor. Değişiklik olur diyor
sezdim ama onları kırmadan halletmek istiyorumBen konuyu cok sasirtici buldum. Siz de sasirmakta, anlayamamakta haklisiniz bence. 2 ay bos oturmasin, gelsin burda yemek temizlik yapsin diye bir dusunceleri olabilir mi, hic sezdiniz mi boyle birsey? Ya da deniz kenari bir yerde oturuyorlar da gelinimizin cani sikilmasin gelsin deniz havasi alsin dinlensin mi diyorlar acaba?
köyde kalıyorlar ben şehirdeyim gitsem iki ay kapalı kalacam evdesezdim ama onları kırmadan halletmek istiyorum
Koca sene calismissiniz, 2 ay dinlenmek sizin de hakkiniz. Oraya gidip tum tatil boyunca hizmet gormek zorunda degilsiniz. Hizmet ici egitim gorevim cikti, kurs aliyorum vb. Birsey soyleyin ama sakin gitmeyin. Eziyet olur size yoksa..sezdim ama onları kırmadan halletmek istiyorum
geçici bahanelerle nereye kadar oyalayabilirim ki. sanırım net olmak daha iyi kırmadan çözülecek bi konu değil gibiKoca sene calismissiniz, 2 ay dinlenmek sizin de hakkiniz. Oraya gidip tum tatil boyunca hizmet gormek zorunda degilsiniz. Hizmet ici egitim gorevim cikti, kurs aliyorum vb. Birsey soyleyin ama sakin gitmeyin. Eziyet olur size yoksa..
eşim net konuşsa çözülecek işte. arada ben kalıyorum. kaynanamlada ısınamadık bayramdan bayrama ararım özel durumlarda yaşandı aramızda o yuzden samimi değilizO ne sacmalik ya..kocan calisiyor sen evdesin diye seni niye memlekete cagiriyorlar yuh yani...hic normal degil bence net konusun kocam burdayken beni oraya cagirmaniz dogru mu de..israr ediyorlarmis bi de..kocan diyemiyor mu ne sacmalik bu boyle diye?Bi de kayinbaban nasil bu kadar israr eder kaynanan ne diyor bu duruma?
Siz "hayır " dediğinizde kirilacaklarsa bırakın kırılsinlar...onlar sizin davranisiniza hukmedemezler siz onların duygularına ...sezdim ama onları kırmadan halletmek istiyorum
Onlar gelsin hiç sorun değil inanın ki ben kendi evimde rahatım orda iki ay koy yerinde eve kapalı kalmak rahat olamamak beni geriyor tabi eşimden ayrı olmak da cabasibizimkiler de cagirdilar gitmedik simdi onlae geliyor her ay
kendi evi olmayinca insan rahat edemiyor tabiOnlar gelsin hiç sorun değil inanın ki ben kendi evimde rahatım orda iki ay koy yerinde eve kapalı kalmak rahat olamamak beni geriyor tabi eşimden ayrı olmak da cabasi
calisiyorum yorgunlugumu evimde atabiliyorum diyip kesin atin. kocaniz kotu olmak istemiyor siz kotu olmak istemiyorsunuz, bunun bi tik ustu oraya gitmeniz bu gidisle.Eşim babasından çekiniyor malesef topu bana atiyor
Teşekkürler içimi dökmek iyi geldi.Ben köyde yaşamayı sevmiyorum.Köy yaşantısına alışık değilim. Canım sıkılır o kadar süre orada kalırsam diyeceksiniz. Adam oğlunun onca zaman evde yalnız kalacağını bilmesine rağmen ısrarla çağırıyorsa, hizmet görecek biri aranıyor ve bu iş için en uygun aday siz görüldüğünüz içindir.Oğluna karını gönder diye baskı yapıyor olabilir.Eşiniz topu size atıyorsa, hayır demeyi öğrenmelisiniz. Kırılırsada kırılsın herkes.O kırılmasın, bu üzülmesin derken, ömür geçiyor.Annemin evine bile o kadar süre yalnız gitmiyorum, orayada gelemem deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?