- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi Papatya_1999
-
Eşim babasından çekiniyor malesef topu bana atiyor
E ne onerilmesini istiyorsunuz o hâlde? Bi şey söylemek zorundasiniz sonucta..Bu şekilde söyleyemiyorum ne yazıkki kırılır diye niyetini de bilmediğim için
Eşimden ayrı kalamam de açık açık.Merhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Dese bile burası da evin rahat edersin derlerKendi evimden başka yerde rahat edemem deyin,
Haklısınız.kişilik olarak naif bi insanım kimse kırılmasın üzülmesin derim hep herkes aynı dili konuşmuyor.bugün de aradı ve biletini alacam diyince sigortalar attı bende en son telefon suratıma kapandı olsun niyetleri beni düşünmek değilmiş öğrenmiş oldumE ne onerilmesini istiyorsunuz o hâlde? Bi şey söylemek zorundasiniz sonucta..
Yok biz yeni evli sayililiriz eşim babasından çok cekiniyo cevap veremiyor sadece kendi bilir derEşiniz ailesi ile konuşup kendi kafasını dinleyebilmek,yalnız kalabilmek için sizi cagirmalarini söylüyor olabilir mi?
Aynen
Aynen çok sinir bozucu niyetlerini bilsem ona göre cevap verecem bu durum normal mi sizce biraz onu öğrenmeye çalışıyorum aslında bende mi sorun var
Ahaha banko gelin. İki ay boş. Gelsin yapsın ne olacak ki mantığı.köyde is biter mi? ev temizlenecek, kışlık hazirlanacak belki bahce isi vardir. sebze meyve toplanacaktir. 70 yaşında kadın tek mi yapacak. gelin gelsin yapsın diye bekliyolar bence.
Bahçe ve kışlık hazırlama mevzusu geçti zaten ama gel kendin için hazırla dendi.Benim annem yapiyo zaten pek de anlamam o işlerden turşu konserve kurutma yaparım onu da kendi evimde yapıyorum zaten.Benim sinirlendigim emrivaki yapılması bi hafta on gün giderim sorun yok ama tatil orda ne yapiyosun gel denmesi lafları afallatti beni alışkın olmayınca dili tutuluyor insanın ne diycegimi şaşırdım neyseki hallettim bugün konustumköyde is biter mi? ev temizlenecek, kışlık hazirlanacak belki bahce isi vardir. sebze meyve toplanacaktir. 70 yaşında kadın tek mi yapacak. gelin gelsin yapsın diye bekliyolar bence.
Ahaha banko gelin. İki ay boş. Gelsin yapsın ne olacak ki mantığı.
Bahçe ve kışlık hazırlama mevzusu geçti zaten ama gel kendin için hazırla dendi.Benim annem yapiyo zaten pek de anlamam o işlerden turşu konserve kurutma yaparım onu da kendi evimde yapıyorum zaten.Benim sinirlendigim emrivaki yapılması bi hafta on gün giderim sorun yok ama tatil orda ne yapiyosun gel denmesi lafları afallatti beni alışkın olmayınca dili tutuluyor insanın ne diycegimi şaşırdım neyseki hallettim bugün konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?