Eşimin ailesinin para istemesinden bıktım artık.... yardımmm edinnn

mydream87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
221
47
98
Diğer
2 yıldır evliyim eşim 1 yıldır doğu görevinde arabamız vardı onu sattık doğuya giderken ben kendi ailemin yanına geldim beni götüremedi doğuya. ve amacımız doğu dönüşü ev almaktı kimseye borç vermicez diye söz verdik. ohooo bi başladılar abisi ev alcak para yolla diğer abisi araba alcak para yolla ablasının kontür saç boyası bitmez. babası bahçesine işçi tutar para ister. hastaneye gidicekler para yolla bizim evimiz bile yok hiç bişeyimiz yok. zar zor para biriktiriyoruz onu da ailesi yiyo resmen. eşime artık yollarsan seni terkederim dedim. ben burda rezillik çekerken abilerinin karıları evlerde rahat otursun arabalara binsin. ben alışveriş bile yapmıyorum dedim. bana dönüp eşinden izin alamadı yollamadı dedirticeksin illa değil mi dedi. benimle kavga ediyo bıktım artık olan huzurumuzu da yok ediyolar ben kışlık bot bile almadım amann paramız biriksin şöyle olsun böyle olsun diye. napıcamm ben böyle kendimi yedim bitirdim.

2 yıldır evliyim eşim 1 yıldır doğu görevinde arabamız vardı onu sattık doğuya giderken ben kendi ailemin yanına geldim beni götüremedi doğuya. ve amacımız doğu dönüşü ev almaktı kimseye borç vermicez diye söz verdik. ohooo bi başladılar abisi ev alcak para yolla diğer abisi araba alcak para yolla ablasının kontür saç boyası bitmez. babası bahçesine işçi tutar para ister. hastaneye gidicekler para yolla bizim evimiz bile yok hiç bişeyimiz yok. zar zor para biriktiriyoruz onu da ailesi yiyo resmen. eşime artık yollarsan seni terkederim dedim. ben burda rezillik çekerken abilerinin karıları evlerde rahat otursun arabalara binsin. ben alışveriş bile yapmıyorum dedim. bana dönüp eşinden izin alamadı yollamadı dedirticeksin illa değil mi dedi. benimle kavga ediyo bıktım artık olan huzurumuzu da yok ediyolar ben kışlık bot bile almadım amann paramız biriksin şöyle olsun böyle olsun diye. napıcamm ben böyle kendimi yedim bitirdim.

uzme kendını ıyıce konusss esınlee sız sımdı ayrı oldugunuz ıcın onlar basına ususmus bellıKI ESIN NEREDE OLURSA OLSUN YANINA gıt ac kalsanda aynı evın ıcınde yasaaa

uzme kendını ıyıce konusss esınlee sız sımdı ayrı oldugunuz ıcın onlar basına ususmus bellıKI ESIN NEREDE OLURSA OLSUN YANINA gıt ac kalsanda aynı evın ıcınde yasaaa

canım keşke gidebilsem karanlık odada bile yaşamaya razıyım. ama gel gör ki durumlar el vermiyor askeri personel eşim lojman yok kalacak yer yok karakolda kalıyo kendi ve eş götürülemiyor :( eşim hep söz veriyo göndermicem diye sonra yine bana rağmen gönderiyo

benim eşimi abisi de öyle idim..adam normalde yüzümüze bakma yolda görse ama para istemek için arardı..
ama sonra eşim baktıki ne tatilden geri kaldı ne arabanın iyisini binmekten nede yemeden içmeden o zaman kesti para vermeyi
ve benim sözüme de geldi sonunda

benim eşimi abisi de öyle idim..adam normalde yüzümüze bakma yolda görse ama para istemek için arardı..
ama sonra eşim baktıki ne tatilden geri kaldı ne arabanın iyisini binmekten nede yemeden içmeden o zaman kesti para vermeyi
ve benim sözüme de geldi sonunda

bırakmıyolar ki aile olalım ne istiyolar ya sabahtan beri kavga ediyoruz eşimle o da anlayacak da geç olacak

madem biriktirdiğiniz paraları başkalarına gönderiyorsunuz o zamn biriktirmeyin dilediğiniz gibi harcayın. para istediklerindede yok dersiniz yalanda olmaz yani :52: en azından kenidinz için bişeyler yapmış olursunuz... zaten bi süre sonrada istemekten vazgeçerler gibi geldi.

madem biriktirdiğiniz paraları başkalarına gönderiyorsunuz o zamn biriktirmeyin dilediğiniz gibi harcayın. para istediklerindede yok dersiniz yalanda olmaz yani :52: en azından kenidinz için bişeyler yapmış olursunuz... zaten bi süre sonrada istemekten vazgeçerler gibi geldi.

zaten benim düşüncemle eşimin düşüncesi bir olsa ben üzülüyorum dağda taşta yatıyor kolay kazanmıyor diye ama yanlış yapıyormuşum ben param kalmasa bile var deyip idare ediyorum millet de alıp rahat rahat yiyo hata benim eşimde yok dese biter bi de yollama dediğim için benle kavga ediyo

sız bırıktırın ...eşinizden ısteyın dr ..bot ..vs..kenara koyun...bellıkı para bırıktırılemeyecek başka turlu..

Eşin maaş kartını sana verecek, ya da ailesine "kartım eşimde, taksitleri var, maaşımı o çekip ödemeleri yapıyor" diyecek..

sız bırıktırın ...eşinizden ısteyın dr ..bot ..vs..kenara koyun...bellıkı para bırıktırılemeyecek başka turlu..

bana gelince cimri oluyor canım herşeyin hesabını yapıyor yıprattı beni artık zaten bugün kaderim değişecek ya o evini eşini bilecek ya da ben terkedicem ağrıma gidiyor artık

Canim benim seni cok iyi anliyorum.

Bizde de ayni problem var. Kocasindan bosanmis iki cocuguyla kvlerde kalan gorumcem hep para yok diye kaynimdan ve esimden dolayli yolla para isterdi ki kvde de onlar yetim der acindirirdir ki sanki babalari olmus. Adam cocuklarinin ve gorumcemin butun isteklerini maddi acidan karsilar ama gorumcem 1500 lira maasiyla hala yok diye aglardi. Bedava yemek bedava icecek bedava su dogalgaz elektirik ... Gibi gibi
Kvde de kirasi kpin emekli ve aylik maasi 3000 lira gelirleri var yok diye aglarlar. Buranin sogugunda usumezler yazin koyun sicaginda donarlar ve her seferinde ogullarindan para isteler

Kv 120 gorumcemde 60 bin liraya nakit arsa aldilar. Kaynim ve esimde annesinin baabasinin ablasinin duygu somurulerine inaniyorlardi.
Artik cok sukur ne olduklarini anladilar ki esimi degilde kaynimi cok yolmuslar somuruleriyle. Gorumcem kendi aldigi meyveyi odasinda saklarken kaynim ve esim aldiklarini onlarla paylasirlardi.

Sende esine tepkini koy. Herkes cebine gore hareket etsin. Evlenmis barklanmis adami ne diye somurmek isterler anlamam.

Nefret ediorum bu acgozlulerden yahu rahat birakin artik herkesin evi ayri yolu ayri doymak bilmiyolar bir tanede benim kaynim var cimrinin onde gideni parasini harcamaz ama abisinden pahali telelfonlar laptoplar ister ama kendisi kurusuna kiymaz gicik oldum yine !!! degismiyolar arkadasim gerekirse taris ama gondertme bu bole devam eder yuzsuzler alismislar sonucta :47:

Eşin maaş kartını sana verecek, ya da ailesine "kartım eşimde, taksitleri var, maaşımı o çekip ödemeleri yapıyor" diyecek..

olur mu öyle şey laf ederler erkek değil misin sen derler kart bende zaten ama kendi de internet bankacılığı ile hallediyo herşeyi ama ailesini gıkını çıkarmaz o diyorum ya gönderme dediğim için kavga ediyor benimle bi de benim gerizekalı ne var ne yok ailesine söylüyor cep telefonu alır onu da söyler şu kadara aldım falan diye hemen eskisini bize yolla derler benim eşim başlı başına problem

zaten benim düşüncemle eşimin düşüncesi bir olsa ben üzülüyorum dağda taşta yatıyor kolay kazanmıyor diye ama yanlış yapıyormuşum ben param kalmasa bile var deyip idare ediyorum millet de alıp rahat rahat yiyo hata benim eşimde yok dese biter bi de yollama dediğim için benle kavga ediyo

madem kıymet bilen yok o kadar düşünceli olmayın. o paraları güzelce harcayıp kendinizi şımartın. eşinizlede borç verme yüzünden aranız açılmamış olur. söylemek konuşmak ile düzelmez kendi kendinizi yıpratırsınız gerek yok :34: taktik değiştirme zamanınız gelmiş. ama usul usul yapın ki göze batmasın :52:

madem kıymet bilen yok o kadar düşünceli olmayın. o paraları güzelce harcayıp kendinizi şımartın. eşinizlede borç verme yüzünden aranız açılmamış olur. söylemek konuşmak ile düzelmez kendi kendinizi yıpratırsınız gerek yok :34: taktik değiştirme zamanınız gelmiş. ama usul usul yapın ki göze batmasın :52:

sanırım en doğrusu bu ben kendimi boş yere kasıyorum

olur mu öyle şey laf ederler erkek değil misin sen derler kart bende zaten ama kendi de internet bankacılığı ile hallediyo herşeyi ama ailesini gıkını çıkarmaz o diyorum ya gönderme dediğim için kavga ediyor benimle bi de benim gerizekalı ne var ne yok ailesine söylüyor cep telefonu alır onu da söyler şu kadara aldım falan diye hemen eskisini bize yolla derler benim eşim başlı başına problem

çok sıkıntılı bi durummuş ya.. seni gaza getirmek gibi olmasın ama ben olsam karttan maaşın en az yarısını çeker kendi hesabıma yatırırım ,ama senin eşinin buna tepkisi belki büyük olur, bilemiyorum, eğer eşim fazla büyütmez dersen çek parayı biriktir :)
bırakma hesapta

arkadaşlarında dediği gibi kendini kasma yazık olan sana oluyor,

sen kendini hırpalıyorsun ama kıymetini bilen yok öylede birikmiyor böylede

en iyisi eşinde senin gibi düşünene kadar kendini kısıtlama daha çok harca eğlen.

genellemek istemiyorum ama bu erkeklerin çoğu böyle ailelerine gelince yağdırırlar

eşlerine gelince hesap sorarlar.

çoğu ailede de bir kurban olur milletin gözünde atm görevini görür.

Back
X