- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
2 yıldır evliyim eşim 1 yıldır doğu görevinde arabamız vardı onu sattık doğuya giderken ben kendi ailemin yanına geldim beni götüremedi doğuya. ve amacımız doğu dönüşü ev almaktı kimseye borç vermicez diye söz verdik. ohooo bi başladılar abisi ev alcak para yolla diğer abisi araba alcak para yolla ablasının kontür saç boyası bitmez. babası bahçesine işçi tutar para ister. hastaneye gidicekler para yolla bizim evimiz bile yok hiç bişeyimiz yok. zar zor para biriktiriyoruz onu da ailesi yiyo resmen. eşime artık yollarsan seni terkederim dedim. ben burda rezillik çekerken abilerinin karıları evlerde rahat otursun arabalara binsin. ben alışveriş bile yapmıyorum dedim. bana dönüp eşinden izin alamadı yollamadı dedirticeksin illa değil mi dedi. benimle kavga ediyo bıktım artık olan huzurumuzu da yok ediyolar ben kışlık bot bile almadım amann paramız biriksin şöyle olsun böyle olsun diye. napıcamm ben böyle kendimi yedim bitirdim.
Eşinizin tavrı bu şekilde devam ettiği müddetçe sıkınıtı cekeceksiniz maalesef. Siz rahatsız olduğunuzu dile getirdiğinizde kurduğu su cümle herseyi acıklıyor aslında.