Eşimin ailesinin para istemesinden bıktım artık.... yardımmm edinnn

merhaba canım seni gördüğüme sevinmiştim.....ki sıkıntını okuyunca çok üzüldüm...sonuna kadar haklısın canım eşin çok taviz vermiş demekki.. ailesine söylesin planlarımız var ev alıcaz birikim yapıyoruz veremem diye... neden sürekli para istiyorlar sonuçta oğulları evlenmiş geçindirmesi gereken bi ailesi olmuş...

evet orası öyle ama anlatamıyorsun eşimle konuştum az önce anlattım içimde ne var ne yok bi daha senin ailenin sorunları benim evime girmeyecek dedim huzurumuz bozulmucak dedim tamam dedi

Siz milyoner misiniz o ev alacak para, knt yok para, kuaföre para, araba alınacak para..:37:
Bu ne yüzsüzlük?
Eşiniz göremiyor mu bunları? Ortaya dökecek paranız olsa bot alamadım demezdiniz..
Ben zar zor geçiniyorum biliyorsunuz, bundan sonra benden birşey beklemeyin desin kessin konuyu bu ne ya, siz yine iyi dayanmışsınız. :ssz:

evet orası öyle ama anlatamıyorsun eşimle konuştum az önce anlattım içimde ne var ne yok bi daha senin ailenin sorunları benim evime girmeyecek dedim huzurumuz bozulmucak dedim tamam dedi
tamam dedi inş. öyle olur..canım söyle parayı sana yollasın sen ayrı hesapta biriktir... eşinde param yok desin
Siz milyoner misiniz o ev alacak para, knt yok para, kuaföre para, araba alınacak para..:37:
Bu ne yüzsüzlük?
Eşiniz göremiyor mu bunları? Ortaya dökecek paranız olsa bot alamadım demezdiniz..
Ben zar zor geçiniyorum biliyorsunuz, bundan sonra benden birşey beklemeyin desin kessin konuyu bu ne ya, siz yine iyi dayanmışsınız. :ssz:

:42::42: yorumunuza bayıldım....sen bir kadın olarak kış günü ayağına bot almıyorsan eşinde görecek bunları :20::20:

tamam dedi inş. öyle olur..canım söyle parayı sana yollasın sen ayrı hesapta biriktir... eşinde param yok desin

:42::42: yorumunuza bayıldım....sen bir kadın olarak kış günü ayağına bot almıyorsan eşinde görecek bunları :20::20:

konuştuk anlaştık bugün o da anlıyomuş bankamatik gibi kullandıklarını. sen benle inatlaşma sadece diyo. ailesinede 2 sene vadeli hesaba yatırdım parayı diyecek kimseye de bişey vermicekmiş

konuştuk anlaştık bugün o da anlıyomuş bankamatik gibi kullandıklarını. sen benle inatlaşma sadece diyo. ailesinede 2 sene vadeli hesaba yatırdım parayı diyecek kimseye de bişey vermicekmiş

sakın taviz verme iyi yalan bulmuş eşinde anlamış demektir bu erkekler az yüz bulsa daha neler yaparlar hep kontrolü elinde tut Allah yardımcın olsun canm

sizin eşinizi bilemiyorum tabi ama genelde bekarken har vurup harman savuran erkekler evlenince günah çıkarmak içinmidir nedir aileci oluyor.. çevremde çok gördüm bunun örneğini.. eşiniz inatlaşmayalım demiş bi süre dediğini yapın hala devam ederse o zaman bence ailesiyle muhattap olun ve usulünce onlara anlatın derdinizi..

Bir hafta önce para istediler araba almak için kaynımın karısı şimdi de face imde duvarıma ukala yazmışşş ben de beğendim deyip güldüm sonra da mahkemeye vericem dedim tutuştular. napıymm ben ya napayımmm

bence siz vadeliye koydum deseniz, vadeyi bozun derler.. bence bir sebep yaratıp siz onlardan borç isteyin (gerçekten bir takside girin en iyisi).. verirlerse ne ala, size olan borçlarını geri ödemiş olurlar.. vermezlerse de bir daha sizden isteyemezler diye ümit ediyorum

Toplum olarak bi acayibiz he. Mesela siz evi alsanız kimse sizden para isteyemezdi yazık ev aldılar borca girdiler diye. Ama ev almak için para biriktirmeniz adamlar için hiçbişe ifade etmiyor.

benım esımde askerı personel 1 yıl dıyarbakırda kaldık lojman yok es goturulemez garnızon ama ben yanındaydım eşler istedıkten sonra cukurcaya gıden arkadaslarımız var kartı sana gondersın parayı sen yonet dıycem ama kabul edermı hos yanında olsan ne farkeder gonderecek adam gonderıyo esımden bılıyorum sonra camasır makınasının onunde cebınden cıkan dekontlara bakıp kendıne edıyosunyanı degısen bısey yok ben alıstım artık ama rızkımı helal etmıyorum etmek ıstemıyorum beım burda kıcım cıkıyo 3 kurus kenara atayım dıye mıllet kendı keyfınde bı elı yagda bı elı balda yasıyo bız dugunumuzu dernegımızı herseyımızı kendımız ve benım babamın destegıyle yaptık ama dugunde toplanan paralar bıle onlara kaldı artık kapattım o konuları da barı daha ıstemeseler ama yok her ay bı sıkısmaları oluyo sankı ben cok rahat yasıyormusum gıbı bı de onlara yetısıyorum napayım saldım ıplerını artık ben esımın kartlarına ulasamadıgım ıcın hıc bısey gormuyorum hatada 25-30 lira verır gerısıne karısmaz onada ekmek alırım mutfak masrafı falan ama harcayabılıyosan sen harca yedırtme emegını bence ben alabılsem harcarım cunku acımam kalmadı artık bugun varsa bugun yerız oldu bızım ıs bızden ne koy olur nede kasaba ne yapayım ben yıyemesemde onlar yıyo ne de olsa yıne bırıkmıyo yıne bırıkmıyo sıkıntı yapma kendıne. yada kredı cekıp evı alın esının maasının cogunu baglayın kredıye dagıtacak parası kalmasın baskada bısey gelmıyo aklıma kusura bakma senın konunda kendı derdımı de doktum ama tutamadım kendımı Allah sabır versın canım benım cok ıyı anlıyorum senı..:72:

Canım Okuyunca babamı gördüm , senin adına üzüldüm . 30 yıl babam bizim rızkımızdan kesip yolladı kardeşlerine . Halama yol parası , amcamın karısı doğum yaptı Vs. Yetmedi birde bizde aylarca kalırdı bekar amcamlar . Sonuç ne ? Hepsinin durumu iyi babam evsiz barksız bağkur borcu , amcamlar vs. Tarafından dışlananda biziz . Siz evlendiniz ve aile oldunuz eşin o evde bekar değil artık .. Ama eşin senle aile olduğunun farkında değilse .. Üzgünüm yol yakınken gençken ayrıl. Keşke annemle seni konuşturabilsem /: başladımı bitmez . Yol yakınken dön .

siz evlimisini ya anlamıyorum ayrılmak ne kadar kolay gelıyo sıze hemen ayrıl bı konusulsa belkı duzelecek seyler varken ayrılmak ta neyın nesı anlamıyorum bu dusuncelerı ınsanların beynıne sokmak sacma bence kusura bakmayıda yuva yıkmak cok kolay heralde sızın ıcın yappmayın ınsanların beynını bulandırmayın Allah aşkına yazık gunah ya :41: :45:

benım esımde askerı personel 1 yıl dıyarbakırda kaldık lojman yok es goturulemez garnızon ama ben yanındaydım eşler istedıkten sonra cukurcaya gıden arkadaslarımız var kartı sana gondersın parayı sen yonet dıycem ama kabul edermı hos yanında olsan ne farkeder gonderecek adam gonderıyo esımden bılıyorum sonra camasır makınasının onunde cebınden cıkan dekontlara bakıp kendıne edıyosunyanı degısen bısey yok ben alıstım artık ama rızkımı helal etmıyorum etmek ıstemıyorum beım burda kıcım cıkıyo 3 kurus kenara atayım dıye mıllet kendı keyfınde bı elı yagda bı elı balda yasıyo bız dugunumuzu dernegımızı herseyımızı kendımız ve benım babamın destegıyle yaptık ama dugunde toplanan paralar bıle onlara kaldı artık kapattım o konuları da barı daha ıstemeseler ama yok her ay bı sıkısmaları oluyo sankı ben cok rahat yasıyormusum gıbı bı de onlara yetısıyorum napayım saldım ıplerını artık ben esımın kartlarına ulasamadıgım ıcın hıc bısey gormuyorum hatada 25-30 lira verır gerısıne karısmaz onada ekmek alırım mutfak masrafı falan ama harcayabılıyosan sen harca yedırtme emegını bence ben alabılsem harcarım cunku acımam kalmadı artık bugun varsa bugun yerız oldu bızım ıs bızden ne koy olur nede kasaba ne yapayım ben yıyemesemde onlar yıyo ne de olsa yıne bırıkmıyo yıne bırıkmıyo sıkıntı yapma kendıne. yada kredı cekıp evı alın esının maasının cogunu baglayın kredıye dagıtacak parası kalmasın baskada bısey gelmıyo aklıma kusura bakma senın konunda kendı derdımı de doktum ama tutamadım kendımı Allah sabır versın canım benım cok ıyı anlıyorum senı..:72:

canım 1. konu eşim şemdinlide gidip 400 erkeğin arasında kalamam eşimde kabul etmez. eşimin her ay internet hesabından ne harcandı ne yapıldı hesabı birlikte yapıyoruz. yani benden habersiz gönderemez. gönderirse olacakları biliyor. ve bu konuyu hallettik göndermedi zaten bundan sonra da söz verdi göndermeyecek 15 gün sonra da araba alacak bana.

Back
X