• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin para talepleri

Aynısını elti versiyonuyla ben yaşadım , bizimki benden habersiz gönderdi bir kere ve güya 5 yıl önce göndereceklerdi parayı . 40 günlük diye almışlardı . Ben de eşimi ev borcuna soktum . Maaşı kredi ve faturaları ödemeye anca yetiyor . Benim de çocuklarım var , en azından onlara yatırım olmuş olur dedim . Aynen ben de kocamın parasını yiyorum eltime göre .
Asla taviz verme . Sağlık vs gibi bir sorunsa da altın olarak verin , dolar olarak verin . Paranız hiç olur bu enflasyonda .
Elti mi? Kapının dış kolu ayol.

Birsey soracağım ailesine yardım edemediğini söylemiş onu anlamadım abisinin parasıyla mi ailesine yardım edecekmiş eger öyleyse kardeş değil eşiniz yardım etmiş olur ki tek eşiniz değil sizde çalışıyorsunuz.Ayrıca çalışmasanız bile bazen biz kadınlar ödemelerimizi ihtiyaçlarımızı öteleriz sonra alalım diye kısarız bazen.Buda sizin aile bütçenize yardımdır.
Zaten eşim 5 yıllık birikimimizi Forex de bitirdiği için artık tüm hesaplar bende. Ben ona biraz nakit ve limitli bir kart verdim onunla şahsi ihtiyaclarini gideriyor... Buradan artırsın biriktirip göndersin. Maaş kartını istiyor ise, valizinin icine kartini koyar, valizi de kapinin önüne koyarım. Daha önce de istediler o zaman 30.000 gönderdik, şimdi birde 40.000 ne ayol...

Aynısını elti versiyonuyla ben yaşadım , bizimki benden habersiz gönderdi bir kere ve güya 5 yıl önce göndereceklerdi parayı . 40 günlük diye almışlardı . Ben de eşimi ev borcuna soktum . Maaşı kredi ve faturaları ödemeye anca yetiyor . Benim de çocuklarım var , en azından onlara yatırım olmuş olur dedim . Aynen ben de kocamın parasını yiyorum eltime göre .
Asla taviz verme . Sağlık vs gibi bir sorunsa da altın olarak verin , dolar olarak verin . Paranız hiç olur bu enflasyonda .

Görümce kendinde hak görür tamam da
Elti ne alaka ya :D
Bunu cidden dile getirdi mi?
Kendisi kocasının parasını yemiyor muymuş?

Sizi çok net tanımıyorum ama bu kadar kolay biletini alırım tek gidiş dediğinize göre ya aslında ite kaka giden bir evlilik( yani kastım şu düzeni bozmamak uğruna hani aldatma şiddet problemi de yok öyle büyük şeyler yok ayrılmak için) ya da siz çok netsiniz ya da artık daralmışsınız ki bu konuda siz haklısınız

çalışan bir kadınsınız zaten bu konuda tartışmanız bile saçma olacak hadsiz yani ne cesaretle sizs bunu söyleyebilir
Güzel ve yerinde tespitleriniz var... 4 sene sonra beni arayıp yapmacık tavırlarla konuşmak, sonra para istemek nedir... abin ile muhattap ol, ona ne söyleyeceksin soyle... kocama da kızıyorum, beni araya koyuyor, daha önce gönderdik, ne oldu hayırdır de, param yok de bir şey yap. Beni öne sürersen bende kiviramam öyle hiç.

Görümce kendinde hak görür tamam da
Elti ne alaka ya :KK70:
Bunu cidden dile getirdi mi?
Kendisi kocasının parasını yemiyor muymuş?
Yok ev alacaklardı biraz daha iyisini almak için istediler . Eşim de o zamanlar cahil zamanlarıydı madem ev üstü tamamlayacak paramız var, biz peşinat yapalım kendimize ev alalım dedim .
Görümce evli değil mi bu konuda ? Aynı işte bence .

Çalışan kadınsınız, koca parası yemek ne alaka? Ki çalışmasanız bile evlilik içinde her şey ortaktır. Deli midir nedir, eşiniz o tabii ki parasını da yiyeceksiniz ona neymiş ya. Allahım daha neler duyacağız 😁

Bence görümceniz önce eşinizi aradı, eşiniz de para pul hesaplarını sizin bildiğinizi söyledi.
O yüzden sizi yemeğe falan davet etti. Para istemeye yol yapmak için …
Ben de öyle düşünüyorum. Eşim araya beni koydu, abisinden habersiz beni arayamaz

4 sene sonra ilk kez büyük görümcem beni aradı, numarası bile kayıtlı değildi, sesini bile tanıyamadım. Üzerimdeki şaşkınlığı atamadan bayramda bizi evine davet etti ama ben kibarca başka planlarımız var, başka zaman gelelim dedim, lafı çok da uzatmadan işteyim daha sonra arayayım diyerek telefonu kapattım. Eşime hayırdır kardeşin beni aradı demeyi unuttumuşken eşim bombayı patlattı, kardeşinin sıkıştığını bizden 40.000lira istediğini söyledi, bende daha önce gönderdiklerimi vermedi bile bankamatik miyiz dedim, çok da ısrar etmedi, sadece şansını denedi diye düşünüp üzerinde durmadim. bugün görümcem tekrar aradı ama ben numarasını kayıt etmediğim için açtım, açmaz olaydım... Abisinin parasını yediğimi, kötü bir kadın olduğumu söyledi, 2 3 dakika hiç cevap vermedim, dinledim... Benim yüzüme ailesine (kendisini kast ediyor) yardım edemediğini 10 yıldır abisini sömürdügümü söyleyince dayanamadım, ilk uçakla göndereyim birazda sen sömür dedim ve kapattım... Muhtemel şimdi eşimi arayan kendisi, beni şikayet ediyor, çocuklar uyuduktan sonra güzel bir tartışma beni bekliyor...
Bu ne hadsizlik ya, insanlar huzur bozmaya ne meraklı, Allah akıl fikir versin...

Back
X