- 18 Ağustos 2016
- 5.340
- 22.443
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev almışlardı, banka kredisini odeyememisler.Daha önce istedukleri borcun sebebi neydi ki?
Pardon da eltinizdeki nasıl bir mantık anlayamadım. Üstelik bildiğim kadarıyla siz de çalışıyorsunuz. Kendisi kimin parasını yiyormuş? Hayat arkadaşı olmak demek parasını yemek demek mi?Aynısını elti versiyonuyla ben yaşadım , bizimki benden habersiz gönderdi bir kere ve güya 5 yıl önce göndereceklerdi parayı . 40 günlük diye almışlardı . Ben de eşimi ev borcuna soktum . Maaşı kredi ve faturaları ödemeye anca yetiyor . Benim de çocuklarım var , en azından onlara yatırım olmuş olur dedim . Aynen ben de kocamın parasını yiyorum eltime göre .
Asla taviz verme . Sağlık vs gibi bir sorunsa da altın olarak verin , dolar olarak verin . Paranız hiç olur bu enflasyonda .
Abisinin batırdığı paradan haberi yok tabi... az ve öz konuştum ama anladığını sanmam.Borç olarak almak isteyen insan direk bankaya gider.kim olursa olsun minnet etmez.
Ama bu tipler kendi kocasını sömürmeye doymaz başkasının kocası eşi kim de varsa sömürmek ister.
Kardeşi sömürülüyorsa evlenmesine engel olsaydı.bu erkek ailesi kadar özgüvenim olamadı
Ama bu yüzsüzlük. Daha önceden aldıklarını ödemeye yeltenmemişken nasıl isteyebiliyorlar tekrar.Zaten eşim 5 yıllık birikimimizi Forex de bitirdiği için artık tüm hesaplar bende. Ben ona biraz nakit ve limitli bir kart verdim onunla şahsi ihtiyaclarini gideriyor... Buradan artırsın biriktirip göndersin. Maaş kartını istiyor ise, valizinin icine kartini koyar, valizi de kapinin önüne koyarım. Daha önce de istediler o zaman 30.000 gönderdik, şimdi birde 40.000 ne ayol...
Evet olabilirdi ama o an aklıma gelmedi, direk al senin olsun diyip yüzüne kapattimAma bu yüzsüzlük. Daha önceden aldıklarını ödemeye yeltenmemişken nasıl isteyebiliyorlar tekrar.
Eşiniz hayır demiş ki size abimin parasını yiyorsun muhabbeti yapmış,keşke verseydiniz agzının payını ,"asıl sen bizim(benimde calışıp kazandığım)30 bin liramızi yedin,utanmadan nasıl istiyorsun tekrar" diye söyleseydiniz.
Ayıp be bu kadari cidden fazla. İnsan kusura bakmayın öncekini de ödeyemedik vs der,bu kalkmış size laf ediyor.
Eşim 56 yaşında kardeşi 3 4 yaş kucuk56 yaşında kadın gerçekten çok ayıp. Anne babasından birşey beklese anlarım da kardeşinden beklemek nedir? Duruşunuz için tebrik ederim. Eşiniz vermeye meyilliydi sanırım yoksa sizi aratmaz ve konuşmanızdan sonra böyle odaları ayırmazdı. İşin içinden çıkamadı demek![]()
Pes dedim daha da bir şey diyemedim. Sömürüyorsunuz ha4 sene sonra ilk kez büyük görümcem beni aradı, numarası bile kayıtlı değildi, sesini bile tanıyamadım. Üzerimdeki şaşkınlığı atamadan bayramda bizi evine davet etti ama ben kibarca başka planlarımız var, başka zaman gelelim dedim, lafı çok da uzatmadan işteyim daha sonra arayayım diyerek telefonu kapattım. Eşime hayırdır kardeşin beni aradı demeyi unuttumuşken eşim bombayı patlattı, kardeşinin sıkıştığını bizden 40.000lira istediğini söyledi, bende daha önce gönderdiklerimi vermedi bile bankamatik miyiz dedim, çok da ısrar etmedi, sadece şansını denedi diye düşünüp üzerinde durmadim. bugün görümcem tekrar aradı ama ben numarasını kayıt etmediğim için açtım, açmaz olaydım... Abisinin parasını yediğimi, kötü bir kadın olduğumu söyledi, 2 3 dakika hiç cevap vermedim, dinledim... Benim yüzüme ailesine (kendisini kast ediyor) yardım edemediğini 10 yıldır abisini sömürdügümü söyleyince dayanamadım, ilk uçakla göndereyim birazda sen sömür dedim ve kapattım... Muhtemel şimdi eşimi arayan kendisi, beni şikayet ediyor, çocuklar uyuduktan sonra güzel bir tartışma beni bekliyor...
Eşim 56 yaşında kardeşi 3 4 yaş kucuk
Tum mesajlarımı okumadınız sanırım. Vermesi için ona verdiklerinden arttırıp biriktirmek lazım.56 mııı...
Neyse farketmez, ben Türk erkeğini tanıosam, eşin o parayı mutlaka o ya da bu şekilde verecektir..
30bin i ödediler mi peki??
Tum mesajlarımı okumadınız sanırım. Vermesi için ona verdiklerinden arttırıp biriktirmek lazım.
Ben diyeceğimi dedim ve inanin çok rahatım şimdiAllah kolaylık versin size
Aynı şeyi eşime söyledim bende... Büyük konuşmak istemem ama şimdi sağlık sorunu desedd içimden gelmiyor gondermekAcaba sömüren sen misin ben miyim deseydiniz keşke. Hayır yani bu adamın karısı, hayat arkadaşısınız ya sanırım unutmuş bunu, hatırlatma fayda var. Deli midir nedir ya. Ayrıca borç istediği para da çok ciddi bir miktar, sağlık problemi nedeniyle falan istenmiyorsa verilecek bir para da değil.
Konu ailesi ise tartisir
Yarın sabah olsun bakalım... Bir kaç gün bu gerginlik bizde devam ederO Zaman gercekden yolla ilk ucakla.....