Esimin ailesinin saflığı

Biri kız neyse ki.

Kız ailesi olduğumuz için otamatikman eğitimli, kültürlü, çok anlayışlı insanlar olacağımızı da unutmayayım tabi.

Tek oğlum var kapanın elinde kalacak demek ki

Onlar safsa siz açık gözlü olun. Onların parası yoksa, siz para kazanın. Sizin eliniz ayağınız yok mu? Onlar sıralarını salmış, yaşlarını almış. Siz gençsiniz. Çalışın, didinin. Sizin onlara katkınız olsun.

yetkili servise eşimin aracını veriyoruz sadece.benimkini de versek ayın sonunu getiremeyiz ki.ee bu hayatta hiç kimseye güvenmeden mi yaşayalım?herkesi potansiyel hırsız mı görelim kudra?

Bir emlakçı abimiz der ki dünyada güvenilmeyecek 5 meslek var;

1-emlakçılar
2-tamirciler
3-avukatlar
4-sigortacılar
5-politikacılar

(Ay bu mesleklerden olanlar üzerine alınmaz işalla)

Yetkili servis düzenli gittiğinde sanayiden daha ucuza geliyor aslında. Biz geçen sene sanayi fiyatı sorduk 100 lira pahalıydı servisten

haklılık payın var mesleklerde. bizim bakımcı yan apartman komşusu .o da parçalara göz dikmez herhalde.öyle düşünmek istiyorumm

Lütfen paşanın evini, arabasını, gelinin 400 gram altınını hazır edin laf söz ediyolla sonra

He bu arada gelin ararken farklı yönlere gidelim, bizim gelin adaylarının kafaları karışmasın

Allah iyilerle karşılaştırsın çocuklarımızı. Gerçi o garanti gibi bişey. Kız aileleri hep iyi, anlayışlı hoşgörülü ve maddi yönden destekçi oluyor. Sıkıntı biz erkek ailelerinde.

Allah iyilerle karşılaştırsın çocuklarımızı. Gerçi o garanti gibi bişey. Kız aileleri hep iyi, anlayışlı hoşgörülü ve maddi yönden destekçi oluyor. Sıkıntı biz erkek ailelerinde.
Şimdi bu yoruma kız annesi olarak cevap mı vereyiiim yoksa oğlan anası olarak mı bilemedim.

Vallahi rabbim evlatlarımı sağ Salim kucağıma alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah en büyük isteğim önce kızımın okuyup iyi bir yere gelmesi ve benim evimde gözünün doyması, doysun ki gittiği yerde kayınpederinin olmayan parasına dertlenmesin.

Oğlumu da gücüm yettiğince okutur, param varsa düğününü yaparım yoksa da napayım o kadar okuyacağız inşallah, çalışsın kazansın En olmadı gelinin ailesi yardım eder

Tabii öyle mesela ben anlayışlı, maddi yönden iyi, sevimli, samimi bir insan olduğum için direkt kız çocuğu geldi bana. O şekilde yükleniyor çünkü. Şimdi bir de erkek çocuğu istersem dişlerimi çıkarmaya başlamam gerek. Çevrem şimdilik rahat olabilir ama cocuk istemiyorm şu an

Dengesiz bir insan olarak cevap verebilirsin mesela? Hayırdır ne oldu da huyun suyun birden değişti he

Konu sahibi cevap atti mi diye baktım ama galiba linçlerin altında kaldi, çıkamıyor. yazacaklarımı herkes yazmış bir lincte ben atmiyim. Konu sahibi cevap atmaya başlarsa cok kişiyi banlatir, bastan sona herkesin başını yakar

Birde unutmayın ki oğlunuz asla size benzemeyecek.

Kötülükleri, cahillikleri say say bitmez ailelerin, tam aksi yönde kendi kendini yetiştirmiş, mükemmel oğulları arasında yerini alacak.

Dengesiz mi? Biz troll’e geçtik de sizin frekansı anlayamadım ben problem nedir?
Ben de anlayamadım sizinkini. Size yönelik bir şey demedim ironi yaptığım çok belli değil mi hatta kendimle ilgili de yaptım bir üst mesajda. Şimdilik sadece kızım var erkek istersem değişip cadıya bağlayacağım diye. Bunu da bu kadar açıklattiniz ya ne diyeyim:) ironiden anlamayan nesle asina değilim diyeyim.. aşina tanıdık, bildik gibi bir şey demek bu arada:)

Genelde kv konularında öyle yazılıyor ya geyik olsun diye yazdım. Bir oğlum var ve cennette de bir kız annesiyim. Allah hepimizin evladını mutlu etsin.

Ayyy üzgünüm, anlamadım
Malum bu konuda arada hatlar geriliyor, öyle sandım

Dengesizliğim oğlan anası olmamdan geliyor bu arada, kız anası tarafım malum premses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…