• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesinin saflığı

Genelde kv konularında öyle yazılıyor ya geyik olsun diye yazdım. Bir oğlum var ve cennette de bir kız annesiyim. Allah hepimizin evladını mutlu etsin.
Ben de genelde böyle yazıldığı için geyik yapıyorum:) Hatta kaç konuya sormuşlugum var eşinizin ailesi bu kadar kötüyse eşinizle nasıl anlaşıyorsunuz az çok benzer düşünce ve huyları vardır diye. Ama olmuyormuş ortaokuldan sonra hep yatılı falan okuyormus bu eşler :KK70:

Ayyy üzgünüm, anlamadım 🤭😂
Malum bu konuda arada hatlar geriliyor, öyle sandım 🤣

Dengesizliğim oğlan anası olmamdan geliyor bu arada, kız anası tarafım malum premses 🤪
Yok önemli değil hemen bir üstte yazdığımi göreceginizi düşünüp çok genel yazdım ben de:) Sizinki daha iyi ben de elimi çabuk tutup bir cazgirliga falan bağlamalıyım erkek doğurup. Ben de acayip dolandırıyorum çünkü neyse ki küçük meblağlar :KK70:

Yok önemli değil hemen bir üstte yazdığımi göreceginizi düşünüp çok genel yazdım ben de:) Sizinki daha iyi ben de elimi çabuk tutup bir cazgirliga falan bağlamalıyım erkek doğurup. Ben de acayip dolandırıyorum çünkü neyse ki küçük meblağlar :KK70:

Aa dolandırılıyorsanız küçük olmasın bari de bdv’ye düştüğünüze değsin 😂😂 (tövbe tövbe🤭)

Kadin diyo bir cop gormedik ama onlar evladi hep yapmak zorundalar yani oyle mi😐😂😂
Evlenirken bir çöp görmemişler (niye görmeleri gerekiyorsa)
Evlenene kadar malum o aile eşini büyütmüş,okutmuş filan...
Kesin bu konuda da eş her şeyi kendi yapmıştır
Kendi okumuştur, kendi büyümüştür filan
Maddi olmasa da insanın anne babasınıj manevi hakkı vardır herhalde üstünde
İnaan onun hatrına zor günde yanında olmak ister
Zorda kalsınlar istemez
Sanki anne babalar düğünle giriyor insanın hayatına
Düğünde katkın yoksa komple siliniyor geçmişin 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ben de genelde böyle yazıldığı için geyik yapıyorum:) Hatta kaç konuya sormuşlugum var eşinizin ailesi bu kadar kötüyse eşinizle nasıl anlaşıyorsunuz az çok benzer düşünce ve huyları vardır diye. Ama olmuyormuş ortaokuldan sonra hep yatılı falan okuyormus bu eşler :KK70:
E devlet alıyor ya erkek çocuklarını ailelerden okul yaşı gelince
Biz tüm planlarımızı okul yaşına kadar yaptık mesela
O yüzden fazla pahalı şetler almadık boşa gitmesin diye😂

Aa dolandırılıyorsanız küçük olmasın bari de bdv’ye düştüğünüze değsin 😂😂 (tövbe tövbe🤭)
Ben değil ama babamın dolandirilma hikayelerini yazsam burdan bdvdeki 9000. Sayfaya yol olur. Tee düğün altınlarından başlayıp en sonki boya ustasininkine kadar. 3 de kızı var sanırım ondan bu kadar rahat kanmaya, dolandirilmaya devam ediyor yıllardır :KK70:

Ben değil ama babamın dolandirilma hikayelerini yazsam burdan bdvdeki 9000. Sayfaya yol olur. Tee düğün altınlarından başlayıp en sonki boya ustasininkine kadar. 3 de kızı var sanırım ondan bu kadar rahat kanmaya, dolandirilmaya devam ediyor yıllardır :KK70:
Amaaan üç kızsanız sıkıntı yok, ya gelinin rızkı gitseydi 🤣🤣

Bir oğlu olsaydı, en azından oğlu evlenince gelin onu kendine getirirdi.
Ne demek gelin için harcacayagi paralarla dolandırılmak ?
Bir gelin hayat kurtarır arkadaşlar yabana atmayalım.

Eşimin ailesinin saflığı beni öldürecek. Eşimin babası çok saf..ve para yönetimini hic bilmemis zamanında. Eşimin dedesinin durumu iyiymiş yurtdışından emekliymis eşimin babası da calisiyormsu zamaninda gelirleri iyiymiş. Ama hiç bir şeye yatırım yapmamışlar. Şimdi kvalide kpeder kendilerine zor bakıyorlar..
KPeder zamaninda dolmuş vs yapmış arabadan ses gelse tamirciye koşmuş sağlam parcaakri da sökmüşler bunun araabsindan sonra da satmış hep tamirci.. kendi söylemiş sonradan
yine kvakidenin kolye ve 10 bileziği zamanında dolandirilmis
kPederi bir gün aramışlar dolandiricikar polis veya bankacı diye sanırım koşa koşa para vermeye gidiyormuş da biri durdurmuş gel polise gidelim diye
Çocuklarını hic düşünmemişler maddi olarak evlendik bir ççöpgormedik her şeyi biz yaptık bir kuruş da biriktirmemisler o kadar yurtdiisndan para gelmesine rağmen
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Çok değişik geliyor onların bu durumu yanı hic mi bir şey gormedinizhayatınızda..
Oooo onlar saf değil de kurnaz olsydi paraları siz yeseydiniz sorun yoktu ..ama onlar safliklarindan parasız kalıp sizden yeyince dert oldu he ?

Bir oğlu olsaydı, en azından oğlu evlenince gelin onu kendine getirirdi.
Ne demek gelin için harcacayagi paralarla dolandırılmak ?
Bir gelin hayat kurtarır arkadaşlar yabana atmayalım.
Yok ya benimkine 5 gelin getirsen fayda etmez de:KK70:Konu sahibinki kurtarılabilir gibi geldi. Bir el atın konu sahibi ve kayinbabasina. Kayinbabaya sahip çıkalım

9 yaşında da çalışmaya başlıyolla. Hep kendi çalışmış, okumuş, ailesine bakmıştır o eşler 🙄

9 yaşında da çalışmaya başlıyolla. Hep kendi çalışmış, okumuş, ailesine bakmıştır o eşler 🙄
Abimin bi kız arkadaşı vardı, ikisi de memur.
Bi gün “biz evlencez” diye geldiler. Kız “beni ailem okuttu, iş sahibi yaptı ben aileme düğün için para harcatmayacağım” dedi. Çok takdir ettik. Sonrasında da 10 tane Adana burması istedi fkfldlvlvl

Onu okutup büyüten ailesi vardı, abim gariban dediğin gibi 9 yaşında çalışmaya başlayıp Adana burması biriktirdiydi 🤪😂😂

Abimin bi kız arkadaşı vardı, ikisi de memur.
Bi gün “biz evlencez” diye geldiler. Kız “beni ailem okuttu, iş sahibi yaptı ben aileme düğün için para harcatmayacağım” dedi. Çok takdir ettik. Sonrasında da 10 tane Adana burması istedi fkfldlvlvl

Onu okutup büyüten ailesi vardı, abim gariban dediğin gibi 9 yaşında çalışmaya başlayıp Adana burması biriktirdiydi 🤪😂😂
Evlendiler mi? 😂

Nereye gidicez Giggles, tabii ki işe!
Geline para lazım 🤣🤣
Geçen bi karar aldım
Geline düğünde hiçbi şey takmayacağım
Düğünün peşine de kocamla tatile çıkacağım
Kudursun buralara konu açsın 🙄😤😤😤
Zaten dünyaları da versem yine kötü olacağım 😑

Back
X