- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Kız öyle deme para parayı çekiyorasla dolandırılmamalıymışız bu hayatta en çok ona şaştım.en akıllı insanların bile başına geliyor hayatı boyunca.çok acayip maddi kayıplara da uğruyoruz yanlış kararlar da alıyoruz.ee o zaman evlatlarımız büyüyünce bizler 65 70 li yaşlara gelince paranızı doğru kullansaydınız aha da kapı orda mı diyecekler?
Napolyon'un ruhu şad olsun, Ajda Pekkan 20 yaşına geri dönsün inşaallah.asla dolandırılmamalıymışız bu hayatta en çok ona şaştım.en akıllı insanların bile başına geliyor hayatı boyunca.çok acayip maddi kayıplara da uğruyoruz yanlış kararlar da alıyoruz.ee o zaman evlatlarımız büyüyünce bizler 65 70 li yaşlara gelince paranızı doğru kullansaydınız aha da kapı orda mı diyecekler?
Sonuçta kendi paralari gitmis. Kime neEşimin ailesinin saflığı beni öldürecek. Eşimin babası çok saf..ve para yönetimini hic bilmemis zamanında. Eşimin dedesinin durumu iyiymiş yurtdışından emekliymis eşimin babası da calisiyormsu zamaninda gelirleri iyiymiş. Ama hiç bir şeye yatırım yapmamışlar. Şimdi kvalide kpeder kendilerine zor bakıyorlar..
KPeder zamaninda dolmuş vs yapmış arabadan ses gelse tamirciye koşmuş sağlam parcaakri da sökmüşler bunun araabsindan sonra da satmış hep tamirci.. kendi söylemiş sonradan
yine kvakidenin kolye ve 10 bileziği zamanında dolandirilmis
kPederi bir gün aramışlar dolandiricikar polis veya bankacı diye sanırım koşa koşa para vermeye gidiyormuş da biri durdurmuş gel polise gidelim diye
Çocuklarını hic düşünmemişler maddi olarak evlendik bir ççöpgormedik her şeyi biz yaptık bir kuruş da biriktirmemisler o kadar yurtdiisndan para gelmesine rağmen
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Çok değişik geliyor onların bu durumu yanı hic mi bir şey gormedinizhayatınızda..
Defalarca dolandırılmayın bari ya.asla dolandırılmamalıymışız bu hayatta en çok ona şaştım.en akıllı insanların bile başına geliyor hayatı boyunca.çok acayip maddi kayıplara da uğruyoruz yanlış kararlar da alıyoruz.ee o zaman evlatlarımız büyüyünce bizler 65 70 li yaşlara gelince paranızı doğru kullansaydınız aha da kapı orda mı diyecekler?
Belki hobisidirDefalarca dolandırılmayın bari ya.Yazık değil mi, dolandırıcıya gideceğine sen ye iç.
hırsızın hiç mi suçu yok ayol.adam arabasını tamire götürmüş düzgünce e tamirci onun parçalarını çalıp satıyorsa nereden bilecek?ben de bakıma bırakıyorum alırken parçalarını mı kontrol ediyorum yooo.yarın bir gün ceycey ben senin arabanın parçalarını söküp satmıştım huuu dese saf mı olacağım?Defalarca dolandırılmayın bari ya.Yazık değil mi, dolandırıcıya gideceğine sen ye iç.
ben bakarım valla.annem 4000 maaş alıyor yarı yatalak sayılır.memlekette evi var ucuz ama.kendi evimin yanında ev tutsa maaşının yarısı gider faturalar yeme içme maaşı biter zaten.ee bakıcı da lazım bu kadına o da sigorta vs en az 4000 .nereden bulacak bu paraları?zaten çalışmış çabalamış emekli olmuş asalak olmamış ki kimseye.ona evimde bakmak benim görevim değil mi şimdi?en kötü huzurevine mi bırakaydım?anne bana evlada eziyet etmemişse elinden geldiğince bakmışsa yedirmişse okutmuşsa evladın görevidir anne babaya bakmak .kardeş için aynını düşünmüyorum amaNapolyon'un ruhu şad olsun, Ajda Pekkan 20 yaşına geri dönsün inşaallah.
İnsanoğlunun sorunlarının çözümünün para olduğunu biliyorlarmış.
Yaşlılıkta kimseye muhtaç olmamak için başınızı sokacak bir eviniz, asgari de olsa bir maaşınız olmalı yoksa maalesef kimse yüzünüze bakmıyor
Evlatlarını yetiştirmişler?Herkes sanane demis ama ben sana hak verdm. Yarin bir gun bisey yapmamalarina ragmen sizden beklentiye girecekler.. o zaman o kv kpede sanane desin burdaki yorumcular
Düğünde destek olmamışlarsa o yaşa kadar yaptıklarının hepsi çöp oluyor.Evlatlarını yetiştirmişler?
bir kumbara alıp acilen düğün fonu biriktirmeye başlayacağımmm.Düğünde destek olmamışlarsa o yaşa kadar yaptıklarının hepsi çöp oluyor.
Ben de onu dedim zaten.Vurmayın artık konu sahibi öldü
Yakın görüştüğümüz bir çift arkadaşımız var. Kızları var, hep takılırdı adam bize “sizin oğlan olursa kızımı size gelin vericem” derdi. Eşim tek çocuk diye.bir kumbara alıp acilen düğün fonu biriktirmeye başlayacağımmm.
ben de tek çocuktum yeminle bak oğlunu içgüveysi verip kira vs masraftan kurtulmak isteyen de olmuştu.bunca yıl geçti ben hala şokkkkkkYakın görüştüğümüz bir çift arkadaşımız var. Kızları var, hep takılırdı adam bize “sizin oğlan olursa kızımı size gelin vericem” derdi. Eşim tek çocuk diye.
Geçen “bizim gelin” dedim kızına. Bir kız bir erkek ikizlere hamileyim “Size vermeyeceğiz sizin iki çocuk oluyor miras bölünüyor x abilere vericez onlarınki tek çocuk” dedi.
Ulen dedim insanlar neler düşünüyor vay anasını
Bende gideyim kumbara alayım yarın, gelin ailesini anca doyururuz
Şu minicik bebeleri birbirine yakıştırma olayını zaten anlamıyorum, saçma muhabbet bence. Nedense aşşırı cringe oluyorum.Yakın görüştüğümüz bir çift arkadaşımız var. Kızları var, hep takılırdı adam bize “sizin oğlan olursa kızımı size gelin vericem” derdi. Eşim tek çocuk diye.
Geçen “bizim gelin” dedim kızına. Bir kız bir erkek ikizlere hamileyim “Size vermeyeceğiz sizin iki çocuk oluyor miras bölünüyor x abilere vericez onlarınki tek çocuk” dedi.
Ulen dedim insanlar neler düşünüyor vay anasını
Bende gideyim kumbara alayım yarın, gelin ailesini anca doyururuz
Butun mesajları okumadım :)Ben de onu dedim zaten.
Benim iki taneler, hangi birine birikim yapayımbir kumbara alıp acilen düğün fonu biriktirmeye başlayacağımmm.
Konuyla alakası yok ama yetkili servis çıkan parçaları vermek zorunda. Vermiyorsa şikayet edebilirsin. Sanayiye veriyorsan ayrı mesele, ama bence vermehırsızın hiç mi suçu yok ayol.adam arabasını tamire götürmüş düzgünce e tamirci onun parçalarını çalıp satıyorsa nereden bilecek?ben de bakıma bırakıyorum alırken parçalarını mı kontrol ediyorum yooo.yarın bir gün ceycey ben senin arabanın parçalarını söküp satmıştım huuu dese saf mı olacağım?
Şimdi 2si de erkekse işin çok çok zor Allah kolaylık versin. Ama 1 erkek biri kızsa gelin için daha fazla ayır. Sonuçta şu an bir yerde prenses gelinin büyüyor. Ikisi de kızsa aman kafana göre takıl ya. Not: yorum bu konu özelinde yapilmistir:)Benim iki taneler, hangi birine birikim yapayımben kötü ve hiçbirsey haketmeyen kayınvalide olmaya şimdiden alıştırayım kendimi
yetkili servise eşimin aracını veriyoruz sadece.benimkini de versek ayın sonunu getiremeyiz ki.ee bu hayatta hiç kimseye güvenmeden mi yaşayalım?herkesi potansiyel hırsız mı görelim kudra?Konuyla alakası yok ama yetkili servis çıkan parçaları vermek zorunda. Vermiyorsa şikayet edebilirsin. Sanayiye veriyorsan ayrı mesele, ama bence verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?