Esimin ailesinin saflığı

Oğlanın adını profilime filan mı yazsam ona göre uzak dururdunuz

Pars şimdi dizide savcı
Gıcığım ona
O olmaz
Sevmediğim insan veua karakterlerin isimlerini koyamıyorum ya
benim kız ilerde okuyamaz a101 de vs de çalışabilir bak ama takıları çeyizi hazır bakkkk.yaşı da bayağı büyük olacak senin oğlandan al kızı zengin olsunlarrrr

Bizim üst kat boş orda oturun diyeceğim geline
Görürsün
Absürd isteklerde bulunup sonra burda takip edicem konu açacak mı diye
Senin gelini denek yapalım mı? Aklımıza gelen bütün absürtlükleri yapıp ne zaman pes edecek diye bakalım. Buraya her açtığı konuda da çete olarak onu hatalı bulalım

benim kız ilerde okuyamaz a101 de vs de çalışabilir bak ama takıları çeyizi hazır bakkkk.yaşı da bayağı büyük olacak senin oğlandan al kızı zengin olsunlarrrr
Kızına beni bi üstünkörü anlat
Benimle geçinmeye gönlü varsa yardımcı olayım

Senin gelini denek yapalım mı? Aklımıza gelen bütün absürtlükleri yapıp ne zaman pes edecek diye bakalım. Buraya her açtığı konuda da çete olarak onu hatalı bulalım
Ceyceyin kızıyla anlaşmaya varmazsak bunu düşünelim
Ben çok sıcağım
Sonuçta ni pastayı çok görecek bana ilerde oğlanla bir olup da

Ama bilime katkı sağlayacaz? Bir denek üzerinde yapılan çalışmamızı hakemli dergilerde yayınlatacaz. Her şey bilim için.
panpa sen doğur bir tane de onu denek yapalım.ama akıllı kadınsın sen işte kandıramayız ki doğurmaya

panpa sen doğur bir tane de onu denek yapalım.ama akıllı kadınsın sen işte kandıramayız ki doğurmaya
Olm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedi doğurmicam anacım yok öyle bi dünya

Olm kocam hepinizi tembihledi mi çocuk konusunda? Önüne gelen bana doğur diyo, kocam zaten beynimi yedi doğurmicam anacım yok öyle bi dünya
evettt bizler senin kocanın iç sesiyiz burada:kudraaaaaa hımmm hommmm doğur çabukkkk diye hipnoz ekibimiz bile varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…