Esimin ailesinin saflığı

Bunlar saf ben bunları yerim diye düşünmüş sonra bir bakmış aaaa daha önce diğer açıkgözler yemiş bitirmiş zaten
Evet aynen şimdi de bana kalmadı diye veryansın ediyor gerçi yine tırtıklıyordur bu böyleleri ne koparsam kardır diye bakar

Eski konularına bakmadım.Hayir sorgulayamaz.Adama sorarlar beraber mi kazandik diye.

İşte açıkgöz insan o kriterleri bir şekilde sağlar hedefi zengin kocaysa istediğini alır. Bu anca oturduğu yerden dede maaşına hayıflanır.
Kayınpederi bile geçip dedenin maaşına kadar düşünmek de başka bir level artık.

Babama söyleyeyim harcadığına falan dikkat etsin. İlerideki biricik gelinimi üzmesin böyle

Konuyu yazıp çıkmak şey demek mi ya, "let the linc begin"!!

Eski konularına bakmadım.Hayir sorgulayamaz.Adama sorarlar beraber mi kazandik diye.
Son cümlenize katılıyorum fakat
Konu sahibinin dert ettiği şeyi şeyi ben yorumlardaki gibi anlamadim.
Çünkü ilk paragrafta aile hakkında yaşanan talihsizliklerden bahsetmiş anormal bir durum olduğu için de kendince böyle bir düşünceye gitmiş .

Sanırım çok çok temiz kalplisiniz.Yada çok iyi niyetli

En azından elde avuçta yokmuş. Ya bnmkiler baya iyi durumları. Baya da bi paragözler. Torunlarına bile bişey yapmadılar. Biz kimseden bişey görmedik kendimiz yaptık sizde kendiniz yapın dediler. Hopaaa.

Kendimiz yaptık zaten bizim hayatımız.

Böylesi daha iyi minnet yok. Onlar bizden bişey İstediklerinde bizde içimizden geldiği gibi davranıyoruz.

Kendi paraları isterlerse birine bin katarlar isterlerse batırırlar. Niye siz dert ettiniz ki bu kadar. Paraları yoksa nasıl yardım etsinler siz evlenirken. Benim eşimin ailesi de eskiden bayağı zenginmiş ama bir şekilde düşmüşler. Ne yapalım yıllar önce batırılan paralar için hesap mı soralım.çok şükür düğünümüzü eşim yaptı kredi çekerek ailesinden beş kuruş almadan.almak istesekte zaten karşılayamazlardı. Ama onların gönülleri sevgileri yeter .Yanınıza gelince her şeyi siz karşılıyormuşsunuz. Ya karşılamayın( tabi karşılayan eşinizdir ) ya da söylenmeyi bırakın. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Madem bu kadar dertti yapmasaydınız kendinize borç yapacak bir evliliğe girişmeseydiniz

Yani bırakmazsan bir 25 yıl sonra seni çekiştiririz burda sen bilirsin. Ne demek gelinini düşünmedin bunca yıl diye. Bence tam tersi sen şimdiden belki oğlum olur diye biriktirmeye başla
Çokta tın diyormuşum Hatta der durumu ıyıydı bir iğne almadı bırakmadı bize afhjk bende siz özgüvenli kendi ayaklarınız üzerinde sağlam durabilin diye yapmadım nankörler derim afhkl

Sizi ilgilendiren kisim ne tam olarak?
Kendi paralarini kendileri batırmış.
Gelinlerini altınlara boğmamaları
Evlenene kadar sorun yok, evlenince yok şöyle yok böyle.
Kocaya söylese bu düşünceleri adam almayacak çünkü , çok iyi biliyor.

Zengin koca bulmak için ya kendin çok zengin olmalısın yada çok güzel. Yada ikisi.
Diğer türlüsü eş ailenin saflığından
Hem güzelim , hem eğitimliyim hem ailemin durumu iyi ama fakir adama denk geldim Hayatta ki şansım ! o denklemde öyle olmuyormuş sanırım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…