Evet aynenBunlar saf ben bunları yerim diye düşünmüş sonra bir bakmış aaaa daha önce diğer açıkgözler yemiş bitirmiş zaten
Kızlarından belli hiç yok onlarda...kendi ailesi napıyo acep
Eski konularına bakmadım.Hayir sorgulayamaz.Adama sorarlar beraber mi kazandik diye.Eski konularını bilmiyrum anladığım kadarıyla
Varlık içinde yokluk yaşamalarına sinır olmuş.hem kendi adına hem onlar adına.
bende nemalanmak istiyorum olarak algılamadim nedense.o kadar gelen paraya rağmen evlatları için birşey de yapılmamış.kim olsa bunu sorgular diye düşünüyorum.
Nasıl göremediniz? İnsan gelecekteki gelinlerini düşünüp malı,mülkü yığmaz mi? Yemeden, içmeden biriktirmez mı? Bunlar bir de hep batırmışlar. Cık cık... gelinini düşünmeyen de ne bileyimOkuyorum okuyorum bir tane sizi ilgilendiren durum görmedim
Kayınpederi bile geçip dedenin maaşına kadar düşünmek de başka bir level artık.İşte açıkgöz insan o kriterleri bir şekilde sağlar hedefi zengin kocaysa istediğini alır. Bu anca oturduğu yerden dede maaşına hayıflanır.
Zengin koca bulmak için ya kendin çok zengin olmalısın yada çok güzel. Yada ikisi.Gözü açık olsaydı zengin koca bulurdu bence
Belkı bende bırakmayacağım için göremedimNasıl göremediniz? İnsan gelecekteki gelinlerini düşünüp malı,mülkü yığmaz mi? Yemeden, içmeden biriktirmez mı? Bunlar bir de hep batırmışlar. Cık cık... gelinini düşünmeyen de ne bileyim
Konuyu yazıp çıkmak şey demek mi ya, "let the linc begin"!!Eşimin ailesinin saflığı beni öldürecek. Eşimin babası çok saf..ve para yönetimini hic bilmemis zamanında. Eşimin dedesinin durumu iyiymiş yurtdışından emekliymis eşimin babası da calisiyormsu zamaninda gelirleri iyiymiş. Ama hiç bir şeye yatırım yapmamışlar. Şimdi kvalide kpeder kendilerine zor bakıyorlar..
KPeder zamaninda dolmuş vs yapmış arabadan ses gelse tamirciye koşmuş sağlam parcaakri da sökmüşler bunun araabsindan sonra da satmış hep tamirci.. kendi söylemiş sonradan
yine kvakidenin kolye ve 10 bileziği zamanında dolandirilmis
kPederi bir gün aramışlar dolandiricikar polis veya bankacı diye sanırım koşa koşa para vermeye gidiyormuş da biri durdurmuş gel polise gidelim diye
Çocuklarını hic düşünmemişler maddi olarak evlendik bir ççöpgormedik her şeyi biz yaptık bir kuruş da biriktirmemisler o kadar yurtdiisndan para gelmesine rağmen
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Çok değişik geliyor onların bu durumu yanı hic mi bir şey gormedinizhayatınızda..
Son cümlenize katılıyorum fakatEski konularına bakmadım.Hayir sorgulayamaz.Adama sorarlar beraber mi kazandik diye.
Yani bırakmazsan bir 25 yıl sonra seni çekiştiririz burda sen bilirsin. Ne demek gelinini düşünmedin bunca yıl diye. Bence tam tersi sen şimdiden belki oğlum olur diye biriktirmeye başlaBelkı bende bırakmayacağım için göremedim
Sanırım çok çok temiz kalplisiniz.Yada çok iyi niyetliSon cümlenize katılıyorum fakat
Konu sahibinin dert ettiği şeyi şeyi ben yorumlardaki gibi anlamadim.
Çünkü ilk paragrafta aile hakkında yaşanan talihsizliklerden bahsetmiş anormal bir durum olduğu için de kendince böyle bir düşünceye gitmiş .
Kendi paraları isterlerse birine bin katarlar isterlerse batırırlar. Niye siz dert ettiniz ki bu kadar. Paraları yoksa nasıl yardım etsinler siz evlenirken. Benim eşimin ailesi de eskiden bayağı zenginmiş ama bir şekilde düşmüşler. Ne yapalım yıllar önce batırılan paralar için hesap mı soralım.çok şükür düğünümüzü eşim yaptı kredi çekerek ailesinden beş kuruş almadan.almak istesekte zaten karşılayamazlardı. Ama onların gönülleri sevgileri yeter .Yanınıza gelince her şeyi siz karşılıyormuşsunuz. Ya karşılamayın( tabi karşılayan eşinizdir ) ya da söylenmeyi bırakın. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Eşimin ailesinin saflığı beni öldürecek. Eşimin babası çok saf..ve para yönetimini hic bilmemis zamanında. Eşimin dedesinin durumu iyiymiş yurtdışından emekliymis eşimin babası da calisiyormsu zamaninda gelirleri iyiymiş. Ama hiç bir şeye yatırım yapmamışlar. Şimdi kvalide kpeder kendilerine zor bakıyorlar..
KPeder zamaninda dolmuş vs yapmış arabadan ses gelse tamirciye koşmuş sağlam parcaakri da sökmüşler bunun araabsindan sonra da satmış hep tamirci.. kendi söylemiş sonradan
yine kvakidenin kolye ve 10 bileziği zamanında dolandirilmis
kPederi bir gün aramışlar dolandiricikar polis veya bankacı diye sanırım koşa koşa para vermeye gidiyormuş da biri durdurmuş gel polise gidelim diye
Çocuklarını hic düşünmemişler maddi olarak evlendik bir ççöpgormedik her şeyi biz yaptık bir kuruş da biriktirmemisler o kadar yurtdiisndan para gelmesine rağmen
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Çok değişik geliyor onların bu durumu yanı hic mi bir şey gormedinizhayatınızda..
Çokta tın diyormuşumYani bırakmazsan bir 25 yıl sonra seni çekiştiririz burda sen bilirsin. Ne demek gelinini düşünmedin bunca yıl diye. Bence tam tersi sen şimdiden belki oğlum olur diye biriktirmeye başla
Kadının zenginlik anlayışı yurt dışından gelen maaş ayol. Vizyon o kadar. Multi milyarder gibi düşünmeyinZengin koca bulmak için ya kendin çok zengin olmalısın yada çok güzel. Yada ikisi.
Diğer türlüsü eş ailenin saflığından
Gelinlerini altınlara boğmamalarıSizi ilgilendiren kisim ne tam olarak?
Kendi paralarini kendileri batırmış.
Hem güzelim , hem eğitimliyim hem ailemin durumu iyi ama fakir adama denk geldimZengin koca bulmak için ya kendin çok zengin olmalısın yada çok güzel. Yada ikisi.
Diğer türlüsü eş ailenin saflığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?