Esimin ailesinin saflığı

Anam birkez daha iyiki oğlum yok dedim. Ayağıma çorap bile alamıcakmışım nerdeyse.

konu neydı ne oldu

cok saflar habıre dolandırılmıs kandırılmıslar dıye basladı
sonra habıre bızden bırsey beklıyorlara döndu bununda saflıkla alakası yok

sımdı sorun hangısı saflar uzuluyor musunuz
cingozler endıselenıyor musunuz

Herkes sanane demis ama ben sana hak verdm. Yarin bir gun bisey yapmamalarina ragmen sizden beklentiye girecekler.. o zaman o kv kpede sanane desin burdaki yorumcular

Herkes sanane demis ama ben sana hak verdm. Yarin bir gun bisey yapmamalarina ragmen sizden beklentiye girecekler.. o zaman o kv kpede sanane desin burdaki yorumcular
Beklentiye girerlerse esi ile birlikte HAYIR diyebilirler mesela burdaki yorumcular niye karışsın? Konu sahibinin niyeti bozuk olduğu için yorumlar yerinde yapıldı.Kimsenin parası pulu geçmişi kimseyi ilgilendirmez.Herkes parasını istediği gibi yer içer harcar eden kendine eder.Emin olun konu sahibi bunları bilerek evlenmiştir.Sonradan koymuştur...

Durumu bizzat yaşayan biri olarak, eşime ailesine destek olması konusunda karışmıyorum.
Ben saf ya da başka birşey olarak tanımlamadım ama kayınpederim de maddi anlamda aldığı yanlış kararlardan dolayı belini hiç doğrultamamıs, bunu söyleyen de kendisi.

Evlenirken maddi anlamda bir destekleri olmadı. Eşim 6-7 yıldır kiralarını ödüyor, bu böyle de devam eder. Anne baba çocuklarına evlenirken yardım etmedi, edemedi diye, ihtiyaçları olduklarında çocukları hayır mı demeli? Ben aile ilişkilerine böyle bakmıyorum ortada ciddi manada bir sömürü yoksa. O yüzden konu sahibi her türlü haksiz benim gözümde.

O da evlat olarak sorumluluğumuz değil mi?
Sizin garantiniz var mı ileride evinizde emekli maaşınızı yiyeceğinize dair?

Bir deprem yetiyor evinizin yıkılmasına, bir sel yetiyor arabanızın hiç olmasına. Bir pandemi geldi çoğu kişi battı. Hastalık oluyor varı yoğu yatırıyor insanlar.

En kötü nişan zamanı ailelerin maddi durumu ortaya dökülüyor zaten, evlenmeseymiş. Evlendikten sonra batmamışlar ya

Ya ben de bi yerde hak verdim, o paralar iş kurmak için yatırım yapmak için kullanılıp hasbelkader hiç olsa tamam, ama dolandırıcıya yaraması da kime olsa koyar, yazık be.

Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsun
Kadin diyo bir cop gormedik ama onlar evladi hep yapmak zorundalar yani oyle mi

Kimi
Insan gelecegi dusunur 3-5 biriktirmeye calisir ama
Kimisi ise bugun var bayram yarin yok seyran havasindadir. Eskiden olsa sen gibi konusabilirdim ama cok gorduk gecirdik yavrum

Ya ben de bi yerde hak verdim, o paralar iş kurmak için yatırım yapmak için kullanılıp hasbelkader hiç olsa tamam, ama dolandırıcıya yaraması da kime olsa koyar, yazık be.
Ama kendi kazandığımız paranın tasarrufu da bize ait değil mi yine? Kim ister ki elindeki avucundaki uçsun gitsin.

Ya da illa miras bırakmak zorunda mıyız? :/

Ama kendi kazandığımız paranın tasarrufu da bize ait değil mi yine? Kim ister ki elindeki avucundaki uçsun gitsin.

Ya da illa miras bırakmak zorunda mıyız? :/
Miras bırakmak zorundayız demiyorum, bi zahmet dolandırıcıya kaptırmayalım.

Yavrunuza atacağınız yoruma beni alıntılanmışsınız, haberiniz olsun iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…