Anam birkez daha iyiki oğlum yok dedim. Ayağıma çorap bile alamıcakmışım nerdeyse.ayol altın konularında en ünlü olan üye dedi daima da yazar.gelinler için çalışılacak ömür boyuu.gerekirse çoraplar yama yapılacak giyilecek ama o altınlar alınacak borçsuz gelin alınacakk mümkünse ev de alınacakkkk
Şu şey değil mi ? Yazlık almadılar diye ağlayanonu da sen bul ben yazarsam banlanırımm.korkuyorum ondannn
Narenciye satan bir üyemiz muhtemelenKim la bu ünlü üye
ÖyleymişNarenciye satan bir üyemiz muhtemelen
Yanlış biliyorsunKız ailesi yapmak zorunda değil, erkek ailesi tüm mal varlığını geline hibe etmek zorunda. Bunu öğrenemediniz mi?
Temem len, vurmayın öldü o.Manolya-- daha daha nasılsın işalla. Başka konularda gezmekten sıkılırsan kendi açtığın konuya bekleriz. Gel bi kahvemizi iç.
Öldüyse nasıl diğer konularda geziyor? Zombi mi kendisi?Temem len, vurmayın öldü o.
Yok burda öldü.Öldüyse nasıl diğer konularda geziyor? Zombi mi kendisi?
Beklentiye girerlerse esi ile birlikte HAYIR diyebilirler mesela burdaki yorumcular niye karışsın? Konu sahibinin niyeti bozuk olduğu için yorumlar yerinde yapıldı.Kimsenin parası pulu geçmişi kimseyi ilgilendirmez.Herkes parasını istediği gibi yer içer harcar eden kendine eder.Emin olun konu sahibi bunları bilerek evlenmiştir.Sonradan koymuştur...Herkes sanane demis ama ben sana hak verdm. Yarin bir gun bisey yapmamalarina ragmen sizden beklentiye girecekler.. o zaman o kv kpede sanane desin burdaki yorumcular
Durumu bizzat yaşayan biri olarak, eşime ailesine destek olması konusunda karışmıyorum.Herkes sanane demis ama ben sana hak verdm. Yarin bir gun bisey yapmamalarina ragmen sizden beklentiye girecekler.. o zaman o kv kpede sanane desin burdaki yorumcular
O da evlat olarak sorumluluğumuz değil mi?Herkes sanane demis ama ben sana hak verdm. Yarin bir gun bisey yapmamalarina ragmen sizden beklentiye girecekler.. o zaman o kv kpede sanane desin burdaki yorumcular
Ya ben de bi yerde hak verdim, o paralar iş kurmak için yatırım yapmak için kullanılıp hasbelkader hiç olsa tamam, ama dolandırıcıya yaraması da kime olsa koyar, yazık be.Durumu bizzat yaşayan biri olarak, eşime ailesine destek olması konusunda karışmıyorum.
Ben saf ya da başka birşey olarak tanımlamadım ama kayınpederim de maddi anlamda aldığı yanlış kararlardan dolayı belini hiç doğrultamamıs, bunu söyleyen de kendisi.
Evlenirken maddi anlamda bir destekleri olmadı. Eşim 6-7 yıldır kiralarını ödüyor, bu böyle de devam eder. Anne baba çocuklarına evlenirken yardım etmedi, edemedi diye, ihtiyaçları olduklarında çocukları hayır mı demeli? Ben aile ilişkilerine böyle bakmıyorum ortada ciddi manada bir sömürü yoksa. O yüzden konu sahibi her türlü haksiz benim gözümde.
Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsunO da evlat olarak sorumluluğumuz değil mi?
Sizin garantiniz var mı ileride evinizde emekli maaşınızı yiyeceğinize dair?
Bir deprem yetiyor evinizin yıkılmasına, bir sel yetiyor arabanızın hiç olmasına. Bir pandemi geldi çoğu kişi battı. Hastalık oluyor varı yoğu yatırıyor insanlar.
En kötü nişan zamanı ailelerin maddi durumu ortaya dökülüyor zaten, evlenmeseymiş. Evlendikten sonra batmamışlar ya
Ama kendi kazandığımız paranın tasarrufu da bize ait değil mi yine? Kim ister ki elindeki avucundaki uçsun gitsin.Ya ben de bi yerde hak verdim, o paralar iş kurmak için yatırım yapmak için kullanılıp hasbelkader hiç olsa tamam, ama dolandırıcıya yaraması da kime olsa koyar, yazık be.
Miras bırakmak zorundayız demiyorum, bi zahmet dolandırıcıya kaptırmayalım.Ama kendi kazandığımız paranın tasarrufu da bize ait değil mi yine? Kim ister ki elindeki avucundaki uçsun gitsin.
Ya da illa miras bırakmak zorunda mıyız? :/
Yavrunuza atacağınız yoruma beni alıntılanmışsınız, haberiniz olsun iyi akşamlarYaw ben ne diyorum sen ne diyorsun
Kadin diyo bir cop gormedik ama onlar evladi hep yapmak zorundalar yani oyle mi
Kimi
Insan gelecegi dusunur 3-5 biriktirmeye calisir ama
Kimisi ise bugun var bayram yarin yok seyran havasindadir. Eskiden olsa sen gibi konusabilirdim ama cok gorduk gecirdik yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?