Eşimin ailesinin soğukluğu..

forevertogether

BirTutamAşk
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
834
10
116
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak belki şimdiden okuyan cevap yazanlardan Allah razı olsun..
Sorun eşimin ailesi nişanlandığımızdan beri soguklardı eşimede banada halen devam etmekte.. Kendi ailem ise tam tersi annemle hergün konuşuruz birlikte vakit geçirirz derdimi alır her zaman yardimima gelir. Eşimde aileside bu durumdan oldukca rahatsizlar hep.. 3 ay dusuk riskimden dolayi annem bakti hic kaldirmadi fakat kayinvalidemler bir kere arayip sormadilar torunumuz nasil diye eşime soruyorlarmis güya ama benle konusan olmuyor.. Kac kez hastaneye gittim aramadilar yinede ben yakinlik gostermek zorundaymisim.. Hamile degil mi herkes doguruyor diye dusunuyorlar.

Alinganlik mi hamilelikten midir bilmiyorum çok üzülüyorum yaptiklarina beni dışlamaları bana hakaretlerinden dolayi.. Kayinbabam eşini aldatiyor ve aileside biliyor bu durumu beni sevgilisi arayip sen şöyle gelinmissin böyleymissin diye rahatlikla konusabiliyor. Ve ben bunu esime anlatinca konusma o kadinla görmezden gel diye tepki aliyorum kayinbabamda yuzume soyleyemediklerini facesinde seni sildim sinsisin iki yuzlusun vb seyler yazdi sonrada engellemis beni..
Ardından ben annemin dogum gununu kutlamak icin güzel sözler yazdigimda bu kez görümcelerim facelerinde bana hakaretler iceren sözler paylasmislar Allah gün gelir sizede ayni seyleri yasatir arabozucu sinsilik yapanlara diye yazmislar.. Onlara tek bir kötü sözüm olmadigi halde
Bu sabah eşime anlattim görümcelerimin bu yaptiklarini fakat o da hatayi biraz kendinde ara diyor. Ben kendi aileme düşkünmüşüm onlara ayni degilmisim.. Eşit olmadigim için bana hepsi tepkililermiş.. Oysa ki her kandilde cuma gunlerinde görümcelerimi ararim mesaj atardim.. Ailesine de saygisiz tek kelimem olmadi ama karşılaştığım durum bu memnun olmadiklarini bile söylediler.. Eşim bana haklisin diyor onlarin yanindan da ayrilmiyor kac kez tartistik bu yuzden yoruldum bunaldim bu sorunlardan herseye olumsuz bakma diyor..
Ne yaşanırsa yaşansın onlar eşimin anne babasıymış birsey yapamazmiş.
Ne ben nede bebegim umurlarinda değil ve artık kaldiramiyorum bu durumu haksizliklarini..
Sizce ben mi hataliyim veya alinganim onlar mi çok vurdumduymaz?

Aldatılan bir kayınvalide ve görmezden gelinen bir aldatma mevzusu, kayınpederin sevgilisinin sizinle rahatça iletişim kurabilmesi ve eşinizin de tüm bunlar karşısında takındığı tavır; konuşma o kadınla, görmezden gel. Nasıl bir aileye düşmüşsünüz onu anlayamadım

Bende evlendikten sonra öğrendim ki hiç aile bağları yokmuş.. Ve gelin oldugum için ben ne dersem göze batan oluyorum sabır diyorum ama en çok kafama takan ben oluyorum onlarin hicbiri takmiyorlar laflarini söyleyip geçiyorlar..

Haketmediğinden fazla değer verme kimseye.. Mecbur da değilim onun ailesini sevmeye, saygısızlık etmem olur biter. Eşinin durumu zor ama arkanda durması lazım bence en başından dik dur. Kimin arkasında duracğaını bilsin. Görümcelerin de görümcek cinsi gibi gözüküyor maalesef. Herhalde tek sıfatları görümce olmak.

Yarın bir gün sizde aldatılabilirsiniz. Hamilesiniz bunu söylemek cok acımasız gibi gelicek ama.
Baba aldatıyor anneyi. Ses eden. kimse yok. Herkes halinden memnun.
Ama suçu olmayan hamile birine oklar çevrilebiliyor.

sizinle ugrascaklarına babalarıyla ugraşsalarmış. o kayınpederi face ben eklemem bile. hepsi mutsuz ugraşıcak başka işleri yok. seni şıkayet edıyor sevgılsıne kendısı sevgılı edılmesı normal görüyor ılgınc

Yarın bir gün sizde aldatılabilirsiniz. Hamilesiniz bunu söylemek cok acımasız gibi gelicek ama.
Baba aldatıyor anneyi. Ses eden. kimse yok. Herkes halinden memnun.
Ama suçu olmayan hamile birine oklar çevrilebiliyor.
aynen öyle benim eşimin babasi bunu yapsa dünyayı başına yıkar. bir erkek cocgu annesınin aldatılmasını normal karşılıyor gercekten şaşırtıcı

Öncelikle hamilesiniz ve bukadr insanın saçma sebeplerle üstünüze gelmenize engel olun size facebookta hakaretmi ettiler ENGELLE! Çünkü sağlam bi sebebin var bu tip varlıkları kendinden uzaklaştır lütfen canım bebeğinin etkilenmesine üzülmesine izin verme lütfen
Kp kvyi aldatıyor da bi tek seni günah keçisi ilan etmişler kusura bakma bu aile kafayı yemiş!! Eşinde ayrı bi terane yani nedemek kusuru kendinde ara !!! Neyse eşinle iyi ol kendine dikkat et sen ve bebeğin önemli şuan gerisi boş teneke kutusu ... Anca vurdukça ses getirir baş ağrıtır uzak dur muhattap olma

insanı oğullarıyla evlendiğine pişman ederler ondan sonrada eee gelin bize soguk davranıyor ama öküz kocalarda başta yapılanları görmezler analarının söylediklerini dikkate alırlar ,

sen ara sor kenara çekil ve bütün yükü onlara at aradım ama bnele böyle konuştu demeye sözün olsun,

Yasiniz kac calisiyormusunuz.sen hatali felan degilsin hepsini engelle sosyal medyadan rahat et bi daha arama.esine karsida biraz dik dur hatali olmadigini soyle onun ailesinede esit davranman dogaya aykiri zaten bu yasina kadar onlarla degildin

aynen öyle benim eşimin babasi bunu yapsa dünyayı başına yıkar. bir erkek cocgu annesınin aldatılmasını normal karşılıyor gercekten şaşırtıcı
üstünede eşini sucluyan bir erkek. hiç normal değil.
o kadının dedikleri şurda dursun sizin yaptıklarınız tepkileriniz ne kadar normal. acaba.

üstünede eşini sucluyan bir erkek. hiç normal değil.
o kadının dedikleri şurda dursun sizin yaptıklarınız tepkileriniz ne kadar normal. acaba.
aynen birde böyle adamdan cocuk yaparlar. normal bir erkek hic annesin aldatmasına göz yumarmı erkeklıklede alakası yok hangi insan buna göz yumar. böyle adamla koca diye evlenmışsın konu sahibi.bence önce bunu kendine dert et

Kayinbabam eşini aldatiyor ve aileside biliyor bu durumu beni sevgilisi arayip sen şöyle gelinmissin böyleymissin diye rahatlikla konusabiliyor. Ve ben bunu esime anlatinca konusma o kadinla görmezden gel diye tepki aliyorum

kayinbabamda yuzume soyleyemediklerini facesinde seni sildim sinsisin iki yuzlusun vb seyler yazdi sonrada engellemis beni..

Ben kendi aileme düşkünmüşüm onlara ayni degilmisim.. Eşit olmadigim için bana hepsi tepkililermiş.

Toplamda baştan sona saçmalıklarla, saçma kişilerin saçma konuşmaları ve saçma müdahaleleriyle dolu olaylar.
Eşin ve ailesi o kadar haksız ki, bu durumda siz haklısınız elbette ama anlayamadığım şeyler var.
Ne alaka, ne cesaret kpinizin sevgilisi(!) sizi arayabiliyor ve sizle muhatap olabiliyor? "Sen kimsin de beni arıyorsun? Arayıp rahatsız etme beni!" diyemiyor musunuz? Engelleyemiyor musunuz bu kadını?

Bu ne large, ne başıboş bir hal anlamış değilim.
Bir hatan varsa da, eşinin ailesinin tepkisi hakaret olmak zorunda mı? İnsan gibi iletişim kuramıyorlar mıymış da facelerden laf atıyorlarmış? İsim vererek mi laf atıyorlar yoksa alınganlık mıdır sizinki onu da çözemedim ya yazınızda, neyse...
Hepsinin kçı başı oynuyor, eşiniz de yetersiz biri.
Sizde de bi sessiz, bi ezik haller...

Ne denebilir ki; görmezden gel.. "Hı, evet, tamam" deyip bildiğini oku, konuşma, ilgilenme...
O kp ve sevgilisi ile de tamamen kopar irtibatı.

Sizi tek haksız gördüğüm konu kpnin sevgilisi ile konuşmanız. Bu konu sizi bağlamaz. Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. Erkekler sürekli aynı konuda dırdır edilmesinden hoşlanmaz. Tek seferde net olarak düşüncelerinizi söyleyin ve taviz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…