- 2 Kasım 2023
- 3.216
- 6.052
- 78
- 31
Müsait değiliz eşim calısıyor tek evde ne yapacaksınız desin kardeşine bu ayıp değil günah değil yani. Gelirse de haftasonu gelsin gitsin. Zaten şehir dışı bile olsa iki gün yani yatılı misafirin hakkı. Sonra iki tarafa da gereksizKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Şu demek: çocuklar dayıyı baba yerine koyar. Anası ananesi de “orası da sizin eviniz sayılır yavrularım” diye gazlar. Siz de uğraşıp durursunuz. Yoksa zaten babadan uzak çocukların okul tatilinde babalarını görmesi gerekir normal şartlardaAyy o ne demek
Çok basit. “Abla daha evleneni 5 ay oldu zaten annemler 10 gün kaldı gitti. Siz benden çok gördünüz karımı. Bırakın az da ben göreyim” desinKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Yaa dimiAy çocuklar çok gelmek istiyormuş lunapark var evli çiftin evinde sanki yalana bak
Olabilir cidden heYorumunda görümcenin bosanip kaynananlarla yaşadığını yazmışsın kaynananlarda yeni dönmüş acaba kaynanan gönderiyor olmasın sanki sizi tek bırakmak istemiyor gibi geldiler banaAllah yardımcın olsun napsanda zaten yaranamazsın o yüzden baştan kendini belli et altında sersen boş sonradan pişman olmaktansa hiç bu tarz şeyler yaşama daha iyi müsait olmadığınızı söyle bence
Ben anlamadım direkt gelip kalacağız mi diyorlarKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Vallahi aklıma direk o geldi hersey beklenir şahsen ben evde yokken kimsenin evimde olmasını da istemezdim kimseye güvenemiyorsun insanlardan hersey bekleniyorOlabilir cidden he
Hayır ya ben eşimin ailesiyle gerek olmadıkca telefonda bile görüşmemEşinizin ailesini, ablasını vs arayıp bize gelsenize demediğinden emin misiniz ?
Görümce “3 çocuk sömesterda evin anasını ağlatırlar en iyisi gelin hanıma gidelim onun evi yenidir onun evinin anasını ağlatsınlar” diye düşündü galiba. Başka bir açıklama bulamadım ev sahipleri evde yokken yatılı misafirliğe gitmek ile ilgiliKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Evet dimdirekBen anlamadım direkt gelip kalacağız mi diyorlar
Çok görgüsüzler çokBos evde oturmaya niye geliyo cok sacma. Aşırı görgüsüz bi aile yeni evli çiftin evinde b.k mu var bu kadar kalma meraklisi oluyorlar anlamadim. Milletin evinde de nasi rahat ederler bilmem.
Baştan önünü kesmezsen coook ugrasirsin bunlarla. Kocan da akli fikri yok mu ikiniz de evde yoksunuz ne alaka geliyorlar demiyor. Kardesi de yol yordam bilse seni arar. Görgüsüzler tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?