Herkese merhaba,
41 yaşındayım diğer konularimdan tanıdığınız üzere anne olmaya çalışıyorum. Yakın bir zamanda tüp bebek tedavisine başlayacağız. Herkesin bildiği gibi çok masraflı bir süreç.
Eşim ailesinden destek istedi ancak başımızın çaresine bakmamızi söylediler. Üstelik hiç torunları yok. Kaynanam biraz birikimim var demişti, şimdi ise paramız yok diyor. Biliyorum beni sevmedikleri için oğullarından da gözden çıkarmışlar. Ben ise kabullenemiyorum nasıl olurda bir ana babanın hiç torunu olmaz ve oğlu destek ister geri çevirirler. Onlara ve eşime göre yapmak zorunda degillermis.
Zaten başka sorunlarimiz vardı ama bu olaydan ve kaynananın senin çocuğun benim neyim ki üzüleyim demesinden sonra bir kaç gün sindirmeye çalıştım. Baktım bu sondirilecek bişey değil, yani benim aile anlayışında, ben de çözümü şöyle buldum. Üzerine bir çizgi attım ve asla gorusmemeye karar verdim. Bir de kaynanaya para biriktirip ne yapacaksin biriktirdiğin de malın da el âlem e kalacak dedim. Hanfendinin zoruna gitmiş . Güya kırıcı bir şey mis.
Görüşlerinizi almak isterim. Tabi kararım değişmeyecek. Sadece ne düşünüyorsunuz dinlemek istiyorum.