Bebek 7 aya gircek ama karnimda aslinda olabilir bebek icin yapmadiklari baski kalmadi haberum olmadan hamile kaldm esim ailesinin israrina dayanamamis o konu biraz karisik cok kötu seyler yaptilar cok kirdilar ama bu bi hafta o kadar iyi ki altindan bisey cikacak die korkuyorumBebeginiz kac yasinda? Belki torunlarini doya doya seve bilmek icin size iyi davranmak zorunda kaldiklarini ögrendiler....
Insallah altindan baska birsey cikmazBebek 7 aya gircek ama karnimda aslinda olabilir bebek icin yapmadiklari baski kalmadi haberum olmadan hamile kaldm esim ailesinin israrina dayanamamis o konu biraz karisik cok kötu seyler yaptilar cok kirdilar ama bu bi hafta o kadar iyi ki altindan bisey cikacak die korkuyorum
valla arkadasim iyi olmak iyidir.. ama bu u dönüsünde ben bisey ararim yani.. ne olduda bi haftada tüm sülale degisti.. acaba esinizmi bisey söyledi.. cocuk olunca göstermeyiz iyi davranin falan diye?? bu kadari sanki fazla tuhaf bi durumBebek 7 aya gircek ama karnimda aslinda olabilir bebek icin yapmadiklari baski kalmadi haberum olmadan hamile kaldm esim ailesinin israrina dayanamamis o konu biraz karisik cok kötu seyler yaptilar cok kirdilar ama bu bi hafta o kadar iyi ki altindan bisey cikacak die korkuyorum
Olabilir mi bu yani kaynana tamam planlar yapar kadin ama koskoca adamin boyle iyi davranmasi ve hic aramadi beni bugune kadar hep disladi seni hjc istemedim ama oglum icin mecbur kaldim dedi bi arayisinda simdi ise melekbakın kendiniz söylediniz. bizim oğlanın gelmeye niyeti yok sen bari gel demişler diye ...
sanırım eşinize dedi bende ben sizin yanınıza gelmem karım huzursuz oluyor vb. gibi şeyler .
haliyle de köprüyü geçene kadar muhabbeti, oğlandan ümidi kesmişler sizi kandırmaya çalışıyorlar.
katiliyorum size.. birsey cikar bunun altindan :)Temkinli ol..bu kadar degisim icin ya evrimlestiler ya da bi hesaplari var
Birden papatyam falan demeler hic samimi degil
1 gecede mi bu hale geldiler??Beni asla istemeyen her söyledigim tepki tepki veren aile birden degisti melek gibiler o kadar iyiler ki birden yumusadim bende kaynamacigima hediyeler aldim eskiden esim al derdi bahane bulup almazdim simdi bir heyecan ariyorum her sabah beni arayip papatyam demeler guzel kizim demeler hatta esime bile fıstigim napiyo özledim uzme sakin demeler altinda bisey aramali miyim bilmiyorum beni aramayan aradigimda acmayan kayinpeder guzel kizim bebek nasıl ozledik biraya tasinin benim oglanin gelmeye niyeti yok sen gel demeler bi şımardim,onceden herseye bahane bulup beni üzerlerdi bu 1 haftadir görumcem dahil herkes müthis degisti kp artik mesafe yok hergun arıcaksin beni dedi biseye ihtiyacin var mi dedi ben ayni benim halbuki.
Evet birden degisti annem bile bu kadar sevgi sozcugu kullanmamistir heralde ..kaynanama anne dedim telde canim annecim bitanem dedi ben şokinsanın duyguları birden bire nasıl değişir ki? sanki bana taktik gibi geldi. taktikler de samimiyetten olmaz. çıkar vardır. ben olsam sazan gibi atlamam, temkini elden bırakmam. kötü davran demiyorum ama o ne öyle tü kakayken birden mıç mıç?
Eşim bu aralar bi tihaf canim normalde ailesini dilinden düsürmez cok düskun surekli ara ara die baski yapar bende onlar aramiyo bende aramam diyorum bu ara hic ara demedi hatta ben bi arasana dedim cuma gunu sonra ararm dedi aramadi acaba aralari mi bozuk iki tarafta anlatmaz bunu ogrenmemin pek bi yolu da yokfırtına öncesi sessizlik. var bir dertleri belli. canım tetikte ol, asıl niyetlerini öğren. bence senden birşey isteyecekler yol yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?