Eşimin ailesinin U dönüşü

tuhaf. acaba kocanız siz eşimi saymıyorsunuz, onun doğurduğu çocuğu utanmadan nasıl seveceksiniz falan mı dedi ki? abartılı geldi bana ve samimiyetsiz. altında çapan oğlu arayın demiyorum ama temkinli olun derim.

1 gecede mi bu hale geldiler??
Bir şey yokken yani?
Yok 1 haftada ..eşim biraz tuhaf daha tam anlayamadm konularimda da yazmistim ailemde ailem diyen adam sanki ailesine mesafeli yani gecen cuma ara dedim aileni onlar bana iyi davraniyorlar 1 haftadir dedim baban ilk defa bana kizim dedi dedim aramadi sonra ararm dedi eskiden olsa havalara ucardi tepkisiz kaldi

Önceki konularınızı bilmiyorum ama biraya taşının derken binaya taşınmayı kastettiyseniz onun için aralarını düzeltmek istemiş olabilirler.Varsın iyi olsunlar.Tadını çıkartın.Umarım hep böyle devam eder.

Kocam o kadar savunmaz beni cok annecidir ezdirmezde ailesine laf da söylemez eşim ailesine bu ara soguk gibi bisey olmus gibi belki o yuzden eskiden olsa esim bu durumdan mutlu olurdu simdi tepkisiz

o zaman taktik olabilir.
Yani tatlı dille yılanı deliğinden çıkarma olayı ki ailesini araması konusunda teşvik ederek baya işe yaradığını göstermişsin.

benim görümcemle biz limoniydik hiçbi zamanda mıç mıç değildik bebesi olunca ne o ne ben tanıyamadık birbirimizi obenim annelik tecrübelerimden bende onun bebişini sevme fırsatından yararlandık kendimizi mıç mıç bulduk hayretlerdeyim.altında bişi arama bebek sizi yakınlaştırmış olmalı.

Kocam o kadar savunmaz beni cok annecidir ezdirmezde ailesine laf da söylemez eşim ailesine bu ara soguk gibi bisey olmus gibi belki o yuzden eskiden olsa esim bu durumdan mutlu olurdu simdi tepkisiz
hiç belli olmaz. hadlerini aşacak şeyler söyledilerse ehh yeter demiş olabilir. size öyle göstermesi, sizi siz yokken savunmadığı anlamına gelmez. aklı başında bir erkek, kendisine eş çocuğuna anne seçtiği bir kadına ailesinin kötü davranmasına tahammül edemez. kırılır ve kırıldığını bir şekilde paylaşmış olabilir. onlar da eyvah oğlan elden gidiyor deyip size yanaşıyor olabilirler. hem şunu anlamıyorum ben. eşlerin aileleriyle ilişkisini düzenlemek gibi kadınların bir misyonu mu var? bunu gerçekten neden yapıyorsunuz? ay ne iyi karım var desin diye mi? üstelik sorunlu olduğunuz bir aileye?

7 aylik hamileyim daha yani bebegin ismi konusunda bile beni aglatan ismi biz koycaz senin hakkin yok diyen bi kaynana benim ki benimle hic konusmayip esimi arayan ve benim ismimi koyacaksiniz diyen kp ustelik evlilogimizi hic onaylamamisti esimle en buyuk tartismalari onlar yuzunden yasamistik hamile halimle agladim cogu defa ailesinin umrunda omadi birden degistiler yavas yavas degil aniden

ama canım siz ikiniz de hemen aynı zamanlarda anne olmuşsunuz. bebekler ikinizin duygularını da yumuşatmış. bunlar kız aynı davranırken bir hafta sonra pat mıç mıç? normal mi?

Bence doğum yaklaştığı için birer isim koyma olabilir mi
Olabilir bunun tartismasi cok yasandi hatta orda dogurmam zorla isim koyarlar dedim esim iki isim koncak dedi oyle anlastik belki bunun plani onlar boyle seylere cok onem veriyor ama yine kötu davranirlarsa hayal kırıkligim ucsuz bucaksiz olucak cok moral oldu iyi davranmalari ailem bile fark etti kp babami aramis aylar sonra

Sen aynı sen değilsin Dicle, sen değiştim sen onlara benzedin son konunda ben bunu gördüm,onlara benzediğin için sevdiler demek ki birden
Ya ne alakasi var ben o konuyu hallettim özrumü diledim pismanda oldum kardesimle baristik hatirlatip durmayin zaten cok uzgunum ..ailesi ile hic görüsmuyordum bile birden 10 defa ust uste arayinca actim teli konusmadim bile annesi canim kizim deyince sok oldum baban ara dedi cok ozledik dedi kafam karisik zaten hamileyim beni üzmek hosuna gidiyor adam olacak kız .

Esim icin yapsaydim ara dediginde yaninda arar iyi davranirdim ama tartismak pahasina aramicam yapmacik davranamam guĺemem yuzlerine onca seyden sonra dedim hep ama bu defa baska buyuk adim attılar altinda kesin bisey var eski konularimi okuyup kendine gel dicle demeliyim sanirim

Kardeşinle olanlardan ziyade konudaki genel tavrından bahsediyorum, üzmek değil amacım sana ayna olmak ha kendine dönüp bakarsan ne ala bakmazsan adam olacak kız halt etmiş dersen de sen bilirsin

STRATEJİ...

hah işteee..aklın yolu bir :) aklımdan geçenleri aynen yazmışsın..Dediğin gibi Esas oğlan resti çekti aileye..ailede baktı durum kötü 360 C dönmüşler.. ama tabiki bunun tadını çıkarsın..bırak övsünler sen hep mesafani koru yine...sonra çölde serap görenler gibi..mutluluk denizine dalıcam diye kuma çakılma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…