Hic orta yolu yok mu bunun eşim demek ki ailesiyle tartisti o yuzden 1 haftadir boyle sessiz icine kapanik gibi kıyamam arada kaldi adamhah işteee..aklın yolu bir :) aklımdan geçenleri aynen yazmışsın..Dediğin gibi Esas oğlan resti çekti aileye..ailede baktı durum kötü 360 C dönmüşler.. ama tabiki bunun tadını çıkarsın..bırak övsünler sen hep mesafani koru yine...sonra çölde serap görenler gibi..mutluluk denizine dalıcam diye kuma çakılma..
Ben bütun herseyi seffaf anlattim yani enistem cok cimri insan elini cebine hic atmaz mi demedim de hep esim ödüyor dedim fevri davrandim yazilanlari n hepsini okudum özrumu diledim hamileyim die simariklik yaptim ilgi istedim kiz gözümn onunde neler yasiyormus haberim yokmusKardeşinle olanlardan ziyade konudaki genel tavrından bahsediyorum, üzmek değil amacım sana ayna olmak ha kendine dönüp bakarsan ne ala bakmazsan adam olacak kız halt etmiş dersen de sen bilirsin
Hayatım entrika tatlim..dur daha bi konu daha var hatta ilk sana sorayim okulumu dondurmustum iki donem hakkim kaldi ve hamileyim bosuna mi gitti emeklerim haGün gecmiyorki bdv ye yeni bir konu acmayasin...
Hayatım entrika tatlim..dur daha bi konu daha var hatta ilk sana sorayim okulumu dondurmustum iki donem hakkim kaldi ve hamileyim bosuna mi gitti emeklerim ha
EvetKendi adını mı koydurcak
Doğuma az kalmış sana canım cicim yapıyo işte. Kimse 2günde değişmez canım. Sende havaya girme hemen
Evliligimi istemeyen antidepresanin ne oldugunu bana ogreten bi kayinpederin adiyla cocuguma seslenip tekrar tekrar uzulmek istemiyirum ama inada bindirdiler kurtulusum yok gibiKendi adını mı koydurcak
Koskoca adam da buna ortak oldu yaaa ya bebegimin isminin yagciligi buyada esimin bunara durgunlugunun sebebi kendileri olan bana oluyorDoğuma az kalmış sana canım cicim yapıyo işte. Kimse 2günde değişmez canım. Sende havaya girme hemen
Evliligimi istemeyen antidepresanin ne oldugunu bana ogreten bi kayinpederin adiyla cocuguma seslenip tekrar tekrar uzulmek istemiyirum ama inada bindirdiler kurtulusum yok gibi
E sebebi belliymis isteKoskoca adam da buna ortak oldu yaaa ya bebegimin isminin yagciligi buyada esimin bunara durgunlugunun sebebi kendileri olan bana oluyor
Biliyordum isim konusu hamileligin ilk ayindan beri var ama isim icin olsa ilk gunden boyle yaparlardi canim cicim olurlardi kp iyi davranirdi o zaman bende gecmisi unutabilordim 7.ayinda mi aklina geldi bilmiyorum ki hersey olabilor emin olamiyorum simdide esim ailesine mesafeli yani onlar bana iyi olduklsri gunden beri esim bi tuaf ailesine bilmedigim biseyden de olabilir gercekten duzelmis de olabilirlerBunu ne zaman öğrendiniz? Aniden iyi olmalarına sevindiğiniz zaman biliyor muydunuz durumu?
Biliyordum isim konusu hamileligin ilk ayindan beri var ama isim icin olsa ilk gunden boyle yaparlardi canim cicim olurlardi kp iyi davranirdi o zaman bende gecmisi unutabilordim 7.ayinda mi aklina geldi bilmiyorum ki hersey olabilor emin olamiyorum simdide esim ailesine mesafeli yani onlar bana iyi olduklsri gunden beri esim bi tuaf ailesine bilmedigim biseyden de olabilir gercekten duzelmis de olabilirler
Herseyden olabilir eşime sorucam araniz mi bozuk dicem bozuk olsa bile soylemezki hic kötu demez laf söyletmez ,isim icinse hic aramasinlar daha iyi gecmisi unutacak degilimE sebebi belliymis istebize beyin jimnastigi mi yaptiriyorsun anlamadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?