Eşimin ailesinin U dönüşü

Etraftaki kotu gelinleri gorunce benim kaynanamda bana guzel gelinim askim canim melegim der allah razi plsun benim gelinim bitanedir der belkide seninkilerde kotu bi gelin gormuslerdir

Bilmiyorum ama bi ortayı bulsanız fena olmazdı
Bi çok kötü bi çok iyi bana gelmez, samimi bulmam

Hic orta yolu yok mu bunun eşim demek ki ailesiyle tartisti o yuzden 1 haftadir boyle sessiz icine kapanik gibi kıyamam arada kaldi adamkocami cok iyi taniyorum eskiden olsaydi suanki durumdan cok mutlu olurdu annem ve karim iyi geciniyo diye ama cuma gunu canim ailen bana cok iyi davraniyo dedigimde iyi dedi sadece iyi.arayalim dedim sonra dedi eskiden olsa mutluluktan ucardi kim bilir neler oldu da kocam ailesine ne dedi de boyle mutsuz

Kardeşinle olanlardan ziyade konudaki genel tavrından bahsediyorum, üzmek değil amacım sana ayna olmak ha kendine dönüp bakarsan ne ala bakmazsan adam olacak kız halt etmiş dersen de sen bilirsin
Ben bütun herseyi seffaf anlattim yani enistem cok cimri insan elini cebine hic atmaz mi demedim de hep esim ödüyor dedim fevri davrandim yazilanlari n hepsini okudum özrumu diledim hamileyim die simariklik yaptim ilgi istedim kiz gözümn onunde neler yasiyormus haberim yokmus

Doğuma az kalmış sana canım cicim yapıyo işte. Kimse 2günde değişmez canım. Sende havaya girme hemen
Koskoca adam da buna ortak oldu yaaa ya bebegimin isminin yagciligi buyada esimin bunara durgunlugunun sebebi kendileri olan bana oluyor

Evliligimi istemeyen antidepresanin ne oldugunu bana ogreten bi kayinpederin adiyla cocuguma seslenip tekrar tekrar uzulmek istemiyirum ama inada bindirdiler kurtulusum yok gibi

Bunu ne zaman öğrendiniz? Aniden iyi olmalarına sevindiğiniz zaman biliyor muydunuz durumu?

Bunu ne zaman öğrendiniz? Aniden iyi olmalarına sevindiğiniz zaman biliyor muydunuz durumu?
Biliyordum isim konusu hamileligin ilk ayindan beri var ama isim icin olsa ilk gunden boyle yaparlardi canim cicim olurlardi kp iyi davranirdi o zaman bende gecmisi unutabilordim 7.ayinda mi aklina geldi bilmiyorum ki hersey olabilor emin olamiyorum simdide esim ailesine mesafeli yani onlar bana iyi olduklsri gunden beri esim bi tuaf ailesine bilmedigim biseyden de olabilir gercekten duzelmis de olabilirler

Emin olun bilmediğiniz birşey var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…