Bunu söyleyince hazırlık yapma ben hallederim diyor.Eşinizi arayıp söylemelerinde sıkıntı yok ama eşinizin size sorması gerekiyor. Misafir hazırlıklarını siz yapıyorsanız size sormadan kabul etmemeli. Bunu söyleyince ne diyor eşiniz, önemli olan o.
Canım sizi arayıp soran ince insanlar nerdeeeeKızlar uzatmadan yazayım. Eşimin ailesi gelip gitmeyi pek seviyorlar. Dün akşam teyzesi ve eniştesini ağırladık, bugünde kuzeni ve karısı çocukları geliyorlarmış. Eşimi arayıp söylüyorlar oda gelin tabi der. Size sormak istediğim şu; birileri gelirken eşinizi ariyorsa açıp size sorması gerekmezmi?? Buyrun evdeyiz derken nasıl emin oluyorlar?
Zaten misafir hizmetinden yoruldum bu ayrıntılara takiliyorum şimdi.
Bunu söyleyince hazırlık yapma ben hallederim diyor.
15 yıldır böyleyse bu saatten sonra asla degistıremezsınız.Tatlım 15 yıllık evliyiz
Ha sizi aramışlar ha eşinizi:) takılmayın boyle seylere ya ne tuhaf dertler ediniyorsunuzKızlar uzatmadan yazayım. Eşimin ailesi gelip gitmeyi pek seviyorlar. Dün akşam teyzesi ve eniştesini ağırladık, bugünde kuzeni ve karısı çocukları geliyorlarmış. Eşimi arayıp söylüyorlar oda gelin tabi der. Size sormak istediğim şu; birileri gelirken eşinizi ariyorsa açıp size sorması gerekmezmi?? Buyrun evdeyiz derken nasıl emin oluyorlar?
Zaten misafir hizmetinden yoruldum bu ayrıntılara takiliyorum şimdi.
Ay yok artık o kadar da değil . Neden bitmiş misafirlik dönemi ben ağırlamayı da yakınlarımı ziyaret etmeyi de severim sürekli olunca suyu çıkıyor ama arada ev oturmaları çok zevkli geçiyorDediğin gibi artık misafirlik dönemi bitti ya. Özleyen akraba dost bi cafede buluşsun.
Tatlım 15 yıllık evliyiz
oh agzına saglık helal olsun sıze..Eşime söyleseler ya da eşim çağıracak olsa bile önce bana sorar sonuçta hazırlığı yapan benim sormazsa hiç birşeye elimi sürmem ki yapmışlığım var
Bana sormadan benim de arkadaşlarım olan bir aileyi çağırmış bana eve gelince söyledi hatta söyledi sayılmaz tlfda konuşuyordu geldim eve gelin diye içeri girerken ben de sadece çay verdim çok kalkmadım yerimden 1 saat oturduktan sonra da esnemeye başladım onlar da gittiler hareketlerimle belli ettim yani
bende eşime çoğu seylerı yaptırırım eğer derli toplu yapmaz doker sacarsa bagırıp çağırcagımı bılır kı sevgıden bılıyorum kırmamak ıcın gayret eder sagolsunO şekilde emri vaki çok yapılıyor bize de. Ben de yapılacakların yarısını eşime yaptırıyorum.
%99 eşimin tarafı o emri vakiyi yaptığı için ve eşim de " ne yapayım gelmeyin mi diyeyim " dediği için ufak bir ceza mahiyetinde şettiroyumbende eşime çoğu seylerı yaptırırım eğer derli toplu yapmaz doker sacarsa bagırıp çağırcagımı bılır kı sevgıden bılıyorum kırmamak ıcın gayret eder sagolsun
Ben birini cagirsam ona sormadan sorun etmezmiş öyle diyor. Of ne zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?