eşime bir sorup döneyim demek zor değil..Çalışıyor musun%99 eşimin tarafı o emri vakiyi yaptığı için ve eşim de " ne yapayım gelmeyin mi diyeyim " dediği için ufak bir ceza mahiyetinde şettiroyum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime bir sorup döneyim demek zor değil..Çalışıyor musun%99 eşimin tarafı o emri vakiyi yaptığı için ve eşim de " ne yapayım gelmeyin mi diyeyim " dediği için ufak bir ceza mahiyetinde şettiroyum![]()
Yok çalışmıyorum.eşime bir sorup döneyim demek zor değil..Çalışıyor musun
O ağırlamiyor tabi sorun etmezBen birini cagirsam ona sormadan sorun etmezmiş öyle diyor. Of ne zor yaa
Hayır cnm artık çalışmıyorum.Çalışıyor musunuz?
hiç gelmeyın demıyecek sonuçta eşe danısmak ortak karar almak ıyıdır ya baska bır planınız varsaYok çalışmıyorum.
Eşine sorup dönemez, misafiri geri çevirmek ayıptır (!) Ama eşini hiçe saymak ayıp değildir.![]()
Çok plan yapan biri değiliz ama plan da olsa o plan iptal edilir.hiç gelmeyın demıyecek sonuçta eşe danısmak ortak karar almak ıyıdır ya baska bır planınız varsa
allah kolaylık versin insanın bır tek hayatı var sürekli sinir olunca insan yıpranıyor hak veriyorum siz hep karşıya uyum saglmamak zorunda kalıyorsunuz sanırım ama onune gecmeye çalışın sızın hayatınız size ozel olmalı sevgılerımleÇok plan yapan biri değiliz ama plan da olsa o plan iptal edilir.
Eşimin tarafının bütün hayatı evlerine birilerinin gelip gitmesi şeklinde kurulmuş. Onun için yaşıyorlar diyebilirim.
Biraz biraz torpuledim ama ancak bu kadar oldu.
Ya süpersin. Bak bu yazdıkların benim çok işime yarayacak.Size sorsalar cok daha iyi olur tabii.
Geldiklerinde sizde numaram yoksa vereyım birdahakine beni arar haber verirsiniz, hazırlık yapamıyorum bılmedıgım ıcın mahcup oluyorum dersınız.
Bıkmadan bunu her gelene soyleyın, ve bıseyde hazırlamayın.
Kocanıza da bu onun tek basına alacagı karar degıl, bunu söyleyin.
O evden gidenler ev dagınık tı sadece cay verdi gıbı, asagılayıcı cumlelerı sonra evin hanımını ıcın kuruyorlar, kocalar bisey duymuyor.
Ayrıca belli psikolojinız bozuk ve insan görmek istemiyorsunuz?
Soran erkek aZdırKızlar uzatmadan yazayım. Eşimin ailesi gelip gitmeyi pek seviyorlar. Dün akşam teyzesi ve eniştesini ağırladık, bugünde kuzeni ve karısı çocukları geliyorlarmış. Eşimi arayıp söylüyorlar oda gelin tabi der. Size sormak istediğim şu; birileri gelirken eşinizi ariyorsa açıp size sorması gerekmezmi?? Buyrun evdeyiz derken nasıl emin oluyorlar?
Zaten misafir hizmetinden yoruldum bu ayrıntılara takiliyorum şimdi.
bana sorulmadan kimseyi istemem. yaw colugum cocugum var. yemek saatleri var yatak saatleri banyo saatleri var. camasir bulasik ev yemek, bu kadar duzenli olmasam nasil basa cikarim ben? onlarin herseyi saatli oldugu gibi benimde her yaptigim saatlidir nerdeyse. ok arada tabiiki rutinin disina cikarsinda..misafir ekstra hazirlik ister. hazirlik yapmazsam benim icime sinmez zaten. bu yuzden erken haber verilsin..mumkunse 2 gun once en az..ki ihtiyacim olani ertesi gun alip hazirligimi yapayim.
[/QUOTE
Çok güzel yazmışsınız benim henüz çocugum yok evde bir kedım var hergun temızlık yapamam sonucta haftada bırgun anca acıyorum.Dagınık degılı sadece ama bana haber vermeden yada emrıvakı gelen olsun kıyamet kopar kafamda psıkolojım bozulur buda ceneme vurur dogal olarak dunyaya bır kere geldım
Canım benimkilerde aynı eşimi ararlar ama bi farkla eşim ben bi dlk ile görüşüp size döncem der devamında ben ne dersem oKızlar uzatmadan yazayım. Eşimin ailesi gelip gitmeyi pek seviyorlar. Dün akşam teyzesi ve eniştesini ağırladık, bugünde kuzeni ve karısı çocukları geliyorlarmış. Eşimi arayıp söylüyorlar oda gelin tabi der. Size sormak istediğim şu; birileri gelirken eşinizi ariyorsa açıp size sorması gerekmezmi?? Buyrun evdeyiz derken nasıl emin oluyorlar?
Kızlar uzatmadan yazayım. Eşimin ailesi gelip gitmeyi pek seviyorlar. Dün akşam teyzesi ve eniştesini ağırladık, bugünde kuzeni ve karısı çocukları geliyorlarmış. Eşimi arayıp söylüyorlar oda gelin tabi der. Size sormak istediğim şu; birileri gelirken eşinizi ariyorsa açıp size sorması gerekmezmi?? Buyrun evdeyiz derken nasıl emin oluyorlar?