Eşimin ailesiyle anlaşamıyorum biraz uzun olacak hakkinizi helal edin?

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
208
-30
25
Annesine verdiği her ay 100-200 ise bu miktarla o ay ne batarsınız nede hemencik borçlar biter ama diğer tüm konularda haklısınız muhtemelen buda o yüzden gözünüze batıyor.Siz işinize devam edin asla işi bırakmayın evde kesin delirirsiniz.Çocuklarıda her geldiklerinde geri gönderin onlar küsmez anlamaz zaten.Ayrıca eşinize değilde onların davranışlarına karşın cevap verin.Eşine saçma yakın davranmasıda çok saçma açık açık yüzüne söylemezsen devam eder hareketlerine
Yüzüne söyledimm aslinda canim bana sen kaynımi benden kıskanıyorsun ama o benim ksrdesim gibi dedi sen beni çekemiyorsun dedi. Nisanliyken de benim kocam bana karismaz kaynim karsiir diyordu kaynim hep kızlarla gezer diyordu Adımı çıkaracaktı kafayı yemiş bu çıldırmamak elde degil
 

Pinkflambe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
5.272
22.909
davulun sesi uzaktan hoş gelir canım bunlar boş laflar senide görmek laızm. Aile apartmaninda oturmaya tahammülün yok. Kaldı ki eşinden para isteseler her ay senin gibi cingeneler kıyameti kopartır çok gördüm ben senden hadi naş naş benim oğlum olsa seni alıp basını yakmam.

Başa gelmediğini nerden biliyorsunuz yazmıştım açıklayayım illa. Benim eşim her ay kardeşine düzenli olarak para gönderiyor. Bir kere lafını yapmadım, kendi kazancıdır evden kısmadığı sürece gönderebilir. Bir süre arkadaşımızın köpeğine baktık her ay neredeyse bin liraya yakın masrafı oluyordu, kardeşinin evimizdeki evcil hayvanımız kadar kıymeti yok mu yani ona giden paranın hesabını tutayım? Aynı şekilde kardeşine değil annesine gönderiyor olsaydı yine laf etmezdim. Siz bir de insanların evinde oturuyorsunuz. Keşke kayınvalideniz de sizi ‘alıp’ oğlunun başını yakmasaymış bin pişmandır kadın. Ayrıca bu mahalle ağzıyla böyle klavye başında yazıyorsunuz ya gerçek hayatta böyleyseniz eminim elti sizi çok kıskanıyordur, çok inandırıcı. Sizinki tam tencere dinin kara seninki benden kara hesabı.
 
Son düzenleme:

Ceku Bal

Uzaylı da olsa, insan insandır.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
76
396
İnsanların evinde bedava oturup, yarın bir gün çocuk olunca da bedava baktırıp ayda ortalama en az 3 bin lira kara geçeceğinizi düşünürsek, düşünceniz çok gereksiz. Madem orada otruyorsunuz evet katlanacaksınız. Büyütmüş, o yaşa getirmiş, muhtmelen okutmuş ve hayatını kazanacak hale getirmişse, bir de üstüne kiraya verse daha rahat edecekken size evini tahsis etmişse ne düğün ne eşya hiç bir şeye karışmak zorunda değiller. Ayrıca sürekli aynı şeylerden konu açıyorsunuz, hakkınız tabii açın ama kelimeleri dolandırıp aynı şeyleri tekrar tekrar söyleyince de bir şey değişmiyor. Yine eleştirileceksiniz. Hoşunuza gitmeyecek belki ama bir durun düşünün, bu kadar insan niye sizi haksız görüyor? Haklı olduğunuz tek konu Eltinin çocukları. Evet bencede gelmesinler ama bunun dışında verdiğiniz agresif cevaplardan bile belli nasıl biri olduğunuz. Bir de herkese canım canım diye cevap vermeyin, yapmacıklığın 1. Kuralı çünkü bu. Hiç sevmem😒
 

Muhtelif Evhamli Hatun

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
5.677
17.630
Galiba bu yazdıklarını silmiş iyi ki alıntılamışsın. Hayır aile yardım edecek evinde oturulacak ama harçlık almayacak dilencilik oluyor. Ee kendiyle çelişiyor o zaman evlenenler niye yardım bekliyor buda dilemcilik:işsiz:

Konu sahibi bu durumda sizde dilenci oluyorsunuz. Kusura bakmayın.
Beleşe eve konmuşsunuz.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının aldında.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 53 Kg. ile 72 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 170 cm. Başlangıç Kilom :65 Kg. Şimdiki Kilom :48 Kg.

demet7688

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
525
485
Benim 2 görümcem ve kayinvalidemden çekmediğim kalmadı.esimin düğün icin biriktirdiği parayla torununa ev aldı yine eşimin aldığı altınları diğer toruna takti hemde hepsini.bizi de şükürler olsun ki eksiksiz babam evlendirdi. Bence aile cok önemli. Kabahat kayinvalidemde değil kocamda. Koskoca adam kendi tutsaydi bankaya koysaydi.kayinvalidem varlıklı olduğu halde ceyrek altini nasip değil. Bana edilen onca hakarete sesimi cikarmadim çünkü biz aileden saygıyı öğrendik. Ben konuşmuyorum ama özel günlerde mutlaka gidiyorum nasilsiniz iyimisiniz bende iyiyim diyorum okadar
 

demet7688

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
525
485
Ve 4 sene boyunca beni istediler :)) istenmeyen gelinde değildim. Tek sorun oğlunun evden gitmesi ve onunla yaşamayacak olmasıydı. Ben kendimi bildim bileli ananeme baktım alzaimer hastasıydi onu bırakıp evlenmedim vefat edince evlendim😔 ki kayinvalidem birlikte oturalım dediğimde kendisi kabul etmedi. Simdi eli ayağı tutuyor ama onca kötülüğe hasta olsa elden ayaktan düşse yine seve seve ona bakarım. Esimin annesi oğluyla evliyim çünkü.Biz Allah korkulu insanlarız düşene tekme atmak olmaz. Allah verir cezayida mukafatida. Bize düşmez
 

demet7688

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
525
485
Bu arada kendi beğendiğim bilezikleri takılari eşimin yegeninin karisinda gormek biraz icimi burkuyor :)) düğünde sahte bilezik takmak zorunda kaldım ele güne karşı. Kayinvalidem takıya kalkmayınca da oglu taksin istedi nekadar asil kadin dedim soranlara ama olsun Allah neler verir insana :KK66: sağlık olsun gerisi hallolur
 

Alys

You may call me Lady Alys
Pro Üye
6 Aralık 2010
23.710
58.999
borcmus suymus buymus,
evliligin ilk yillarini boyle gecirdiginize degmez inanin,
1+1 baska bir eve de mi cikacak maddi durumunuz yok, illa ki vardir.

yerinizde olsam dusunmem, huzurumdan daha mi onemli.

sizin durumunuzda hakli haksizdan ziyade, belli ki siz takmamayi basaramiyorsunuz, bosuna zorlamayin,
esinize de bu aile apartmani bana gore degilmis, yasadim gordum tasinalim huzurlu iliskimiz olsun ikimizin de, hem uzakta olunca senin ailenle de daha iyi gecinirim
deyin.
 

glstanak

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
379
214
22
100 200 verdiğini nereden biliyorsunuz ki ? Ben 350 tl ye mont alacaktım kış zamanında param var 400 tl ama anneme vereyim aşkım zaten ise arabayla gidip geliyorsun calsitigin ortam soğuk değil dedi bana reva mı bu?
Valla canim çocukları geldiginde kov kizina soyle gelmeyin ben olsam derdim neyden cekinicem onlardan mi eltiden mi madem oyle sana mont almayip annesine para veriyorsa ayir sende kendi parani esinle verme eşine parayi kiziyorsa da kızsın hic umursama bile kendi annesine parasini versin bosver ama sen verme
 

Mehrii34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
41
13
23
Eşini uyaracaksin o kizi uzak tut seytana bak nedenini bilmiyorum ama eltiler böyledir yani biri degil ama biri mutlaka böyle kiskanclik eder malesef yani dertleri nedir anlamis deglim .. uzak dur bence arama sorma evine barkinada cagirma uzun süre esinde icli disli olmasin kardesinin esi limiti olsun biraz para konusuna gelince tek degilsin dert etme eger kötü bir durum olursa elbette verin yardim edin ama hesabinizi kitabinizi bilin baktin ki esin para davasini abartiyo ozaman kendi parani biriktir kendini garantiye al benimkide öyle yapiyodu ben kizdim ve suanda zaten elimizde olmadigi icin veremiyoruzda elimiz sıksik.. en kötü isi birakirsin cok basit bakalim gecinebiliyormu anasinida gecindirsin kendi evinide bakalim basa cikabiliyomu 🙂😂


Ama o kizi uzak tut ve sakin kayinvalidene ona buna da deme yaklasiyo esime bosver birak o kötü olsun herkesle sen sadece ufak ufak uzaklas uzakda tut ben öyle yapiyorum biz uzagiz kilometlerce ama yinede ne arattiriyorum nede kendim soruyorum ..