Eşimin ailesiyle anlaşamıyorum biraz uzun olacak hakkinizi helal edin?

Asaletanne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
324
266
27
Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım eltim beni çekemiyor. Eşimle nisanliyken esimi ve ailesini bana kotulerdi sonra ben dedikodu yapma abla bana anlatma dediğim de ve esime söylediğim de ben öyle bir sey demedim. Derdi insani rezil eder yalancı duruma düşürüyordu. Yine biz nisanliyken ailecek kayinvalideme gidecektik. Kayinvalidem de supurge makineni verir misin dünürler gelicek demiş eltim de vermiyorum.etmiyorum deyince kayinvalidem de kziim sen niye kiskanclik yapiyosun ikinizde benimsiniz falan demis. Sen bana kiskanc diyemezsin benim evime gelip falan diyor kayinvalidemi itip kakıyor gorumcem de sen anneme nie boyle yapıyorsun terbiyesiz o senin büyüğün deyince birbirine giriyorlar. Sonra aradan zmaan geçince su istiyor şişe gönderiyor eltim de bakkal yok mu deyip vermiyor. herkes onunla kötü olunca eltim de benimle iyi geçinmeye çalışıyor vs vs. Ben zayıfım diye zayıflıyor benim senden eksiğim ne dedi. Sonra ben okudum çalışıyorum diye oda liseyi bitirmeye calsiyor güvenlik falan olcakmis. Kendini geliştirmesi güzel fakat bunu beni kıskandığı için değil kendi istediği icinnyapsaydi çok daha güzel olurdu 😌😊 şimdi kayinvalidemle barıştı. Benimle küstü. Kayin validem de eltim için oda iyidir bir ara tatsızlık oldu ama oda iyidir vs diyor. Yahu bu sana bir bardak su vermemiş adil olalım. Bunlar beni rahatsız etti ama neticede benimle ilgili problem yok. Kendi iki yuzlulukleri. Fakat kayin validem eşime ayda bir kere mutlaka oğlum benim harcligim yok bana para verir msiin diyor kayinpederim emekli ve hala çalışıyor kira da ödemiyorlar.. ama eşimden dilenci gibi para istiyor. Diğer oğlumdan isteyemem. O karısından korkar vermez diyor. Benim eşimden istiyor 1 yıl olacaak bende eşime bizim de duzenimiz var arada bir olur ama her ay her ay bu ne boule dedim biraz kavga ettik. Sonra eltimin cocuklari bizden çıkmıyor yahu çalışıyorum yoruluyorum. Eşimle vakit geçireyim yok her gün bizde bazen eşim geri gönderiyor müsait degiliz diye. Yarım saat sonra yine iniyorlar. Eltim kocama yakin olup beni sinirlendirmeye calisiyor falan filan... Başka eve taşınma durumumuz yok. Borclarımız var düğünü eşimle ben yaptım.aileler çok yardım etmedi.. görmezden geliyorum ama bir zmaandan sonra patliyorum esimle kötü oluyorum ben ne yapacağım?
Kaynananiza çingene demişsin yakıştıramadım ben bu lafı belki kayinbaban vermiyordur oda oğullarından istiyordur aile apartmanında oturuyorsun evet bende bilirim bu zorluğu 10yildir bende oturuyorum eşini seviyorsan sabredeceksin eltinin çocuklarında eltine söyleyeceksin ama senin de yarın çocuğun olursa gondermeyecrksin çünkü çocuk alışıyor yabancı kimse olmadığı için eltinlede onun anladığı dille konuş
 


Peynirdelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
3.871
6.232
100 200 verdiğini nereden biliyorsunuz ki ? Ben 350 tl ye mont alacaktım kış zamanında param var 400 tl ama anneme vereyim aşkım zaten ise arabayla gidip geliyorsun calsitigin ortam soğuk değil dedi bana reva mı bu?
Maasınızı eşinize niye veriyorsunuz?
Ben olsam bunu diyen kocaya hiç vermezdim.

Bu arada eşiniz anneye para verdiğini söylememeli. Bence evlilikte kadın ya da erkek, calışsın calışmasın (erkek çalışmalı) herkesin özel bir bütcesi olup acıklama yapmadan harcayabilmeli. Bu gizli bütce de toplam bütceye göre az veya cok olabilir.

Sorununuz gelince
Tasının
 

Leame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
1.901
1.813
Yeni bir şey daha öğrendim.
Elti kayinvalideyle küsünce diğer eltının kaynanası gibi davraniyor.
 

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
208
-30
25
Eşini uyaracaksin o kizi uzak tut seytana bak nedenini bilmiyorum ama eltiler böyledir yani biri degil ama biri mutlaka böyle kiskanclik eder malesef yani dertleri nedir anlamis deglim .. uzak dur bence arama sorma evine barkinada cagirma uzun süre esinde icli disli olmasin kardesinin esi limiti olsun biraz para konusuna gelince tek degilsin dert etme eger kötü bir durum olursa elbette verin yardim edin ama hesabinizi kitabinizi bilin baktin ki esin para davasini abartiyo ozaman kendi parani biriktir kendini garantiye al benimkide öyle yapiyodu ben kizdim ve suanda zaten elimizde olmadigi icin veremiyoruzda elimiz sıksik.. en kötü isi birakirsin cok basit bakalim gecinebiliyormu anasinida gecindirsin kendi evinide bakalim basa cikabiliyomu 🙂😂


Ama o kizi uzak tut ve sakin kayinvalidene ona buna da deme yaklasiyo esime bosver birak o kötü olsun herkesle sen sadece ufak ufak uzaklas uzakda tut ben öyle yapiyorum biz uzagiz kilometlerce ama yinede ne arattiriyorum nede kendim soruyorum ..
Canım çok yüzsüz arıyor eşimde napiyim yengem diyip konuşuyor eltim de bugün kaynimla konuştum uzun zamandır sohbet etmiyorduk iyi oldu diyip beni huzursuz ediyor kv min evinde bulaşık yıkıyorduk bana baktı bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi deyip kahkaha attı cevap vermedim
 

Mehrii34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
41
13
23
Canım çok yüzsüz arıyor eşimde napiyim yengem diyip konuşuyor eltim de bugün kaynimla konuştum uzun zamandır sohbet etmiyorduk iyi oldu diyip beni huzursuz ediyor kv min evinde bulaşık yıkıyorduk bana baktı bulaşık mak olunca insan elde yıkamayı unutuyor dimi deyip kahkaha attı cevap vermedim
Niye herseye aliniyorsun ki ? Bosver bos bos konusup laf sokmalarina kendi kendine gülsün aptala bak ozaman esine diyeceksin ben senin karinim bukadar sıkıfiki olma bana ayip oluyor ama de istemiyorum hoslanmiyorum cok ciddiyim de yani biraz ciddi ol ki anlasin seni emin ol kendinden örnek verdiginde onunda hosuna gitmicektir simdi sende kaynina aynini yap dicem ama öyle ahlaksizlik mi olur ay kizi tanimiyorum ama cok nefret ettim şeytan pislik ya sen sıkma canini esini de ama cok sıkma erkekler gelemiyo skntiya
 

Minaredenatbeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
476
1.139
35
Öncelikle kullandığınız tabirler çok çirkin. Eltiniz ne yapmış olursa olsun kayınvalideniz barışmayı seçebilir neticede oğlunun hatrı var ve torunlarının annesi. Hem olabilir, hem kendi iki yüzlülükleri yazmak garip olmuş. Dilenci gibi para istiyor tabirinize de ayrı şaşırdım. Anneniz sizden para istese o da mı dilenci olacak? Sizi eksik bırakmıyorsa annesine bir miktar vermesinin bence hiç mahsuru yok. Belki kayınpeder para vermiyordur kadına. Bu durum anne oğul arasında eğer rahatsızsanız muhatabınız kocanız. Keşke o düğün denen saçmalığı yapmasaydınız da başka bir evde oturup huzurla yaşasaydınız. Kötü olmayı göze alıp çocukları eve almayacaksınız başka çaresi yok. Sonrasında kopacak patırtıya da hazırlıklı olun ama.
Kelimesi kelimesine benim yazacaklarımı yazmışsınız.fikirlerinize aynen katılıyorum
 

Minaredenatbeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
476
1.139
35
100 200 verdiğini nereden biliyorsunuz ki ? Ben 350 tl ye mont alacaktım kış zamanında param var 400 tl ama anneme vereyim aşkım zaten ise arabayla gidip geliyorsun calsitigin ortam soğuk değil dedi bana reva mı bu?
E sizde annene kendi kazandığından ver aşkım çalıştım çabaladım kendime mont alacam kusura bakma diyin olsun bitsin.boğazınıza yapışıp elinizdeki parayı alacak hali yok adamın.
 

Minaredenatbeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
476
1.139
35
Nerden canınız oluyorum pardon? Memnun değilseniz kapı orda ödersiniz kiranızı paşa paşa istediğiniz evde oturursunuz. Kiralar ne kadar haberiniz var mı? Hem kira ödemeyip insanların evinde oturup hem kadın oğlundan para isteyince dilencilik demek gerçekten nasıl bir arsızlıktır. Ayrıca kimse çocuğunu evlendirmek zorunda değil, evlenmek bir zorunluluk değil tercih. Evlenmeyi göze alıyorsanız kendi evinizin eşyasını bir zahmet siz alacaksınız. Paranız yoktuysa evlenmeseydiniz. Düğün de tamamen keyfi bir durum. İnsanlar göbek atsın diye para dökmek istemişsiniz madem elbette siz ödeyeceksiniz. Önerimi yazdım kendi evinize çıkın diye ama işinize gelmediğini daha ilk mesajda belirtmişsiniz. Başa gelmediğini nerden biliyorsunuz? Bir noktada haklısınız ben ne aile apartmanında otururum ne kayınpederin evinde. Bunu göze alıyorsanız başa geleceklere hazırlıklı olacaksınız. Keşke kayınvalideniz burayı okusa da kendisine dilenci diyen gelinini evinden çıkartsa
Helal bacım
 

giggles

Shady's back.🥴
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
4.688
20.589
Cevap yazacaktım tam
Fakat diğer üyelere verdiğiniz cevapları gördüm de üslup yerlerde 👎
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-12-2021

Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 226 gün kaldı.

Bebeğinizin gözleri artık pigmentleşti. (bebeğinizin göz rengi doğumdan sonraya kadar belirlenemeyecektir.) Bebeğinizin bebek dişleri yada ilk dişleri diş etleri altında gelişiyor. Geçen 40 günlük gelişim boyunca bebeğiniz günde 1 mm büyümüştür. Fakat bu büyüme bütün vücut için geçerli değildir. Bir gün ayakları bir gün iç organlkarı şeklinde gelişme devam etmiştir. Bebeğinizdeki cinsel bezler belirginleşmeye başladı.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Minaredenatbeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
476
1.139
35
davulun sesi uzaktan hoş gelir canım bunlar boş laflar senide görmek laızm. Aile apartmaninda oturmaya tahammülün yok. Kaldı ki eşinden para isteseler her ay senin gibi cingeneler kıyameti kopartır çok gördüm ben senden hadi naş naş benim oğlum olsa seni alıp basını yakmam.
Birincisi buradaki hiçkimse senin canın değil,senin gibi birinin de canı olmak isteyecek birinin olacağına ihtimal vermiyorum.
İkincisi yorum yapan arkadaşa aile apartmanında oturmaya tahammülün yok diyorsun bu onun tercihi peki aile apartmanında oturan sen ne kadar tahammüllüsün hepimizin malumu oldu.
Üçüncüsü hepimizin fikrine bir konu açtın dileyen yorumunu yaptı işine gelmeyince avamlaşmak neden medenice insanca cevap vermeye zekan yetmiyormu?
Dördüncüsü hadi anladık meşrebini hakaret edesin var da ÇİNGENE ne demek ya!!! Çingenelik bir etnik kökendir.çingeneler çingene olmayanlardan daha aşağı değildir!!!ne hakla böyle birşey söylüyorsun,ben çingene değilim oladabilirdim ve eğer olsaydım direk seni mahkemeye verirdim.
Bizde senin gibilerden çok gördük ve malesefki görmeye devam ediyoruz tükenmiyorsunuz.
Oy ben neler çekiyorum sizin tuzunuz kuru tavrında acınası.benim eşimde ailesine harçlık verir.bazen bu yüzden mağdur da oluruz.ama onlarda insan olan olmayanla paylaşacak ki insan olduğumuzu gösterelim.adamın harçlık verdiği kişi annesi elin insanı değil.annesine harçlık verirken de reşit olmamış çocuk gibi senden izin alacak hali yok.
Son olarak o kadar terbiyesiz bir üslubun varki iki satırınla kendini gösterdin o elti senin neyini kıskansın Allah aşkına kendini kaf dağının tepesinde görüyorsunda ne kadar aşağılarda olduğunu bi görebilsen kendine acırdın.
 

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
208
-30
25
Birincisi buradaki hiçkimse senin canın değil,senin gibi birinin de canı olmak isteyecek birinin olacağına ihtimal vermiyorum.
İkincisi yorum yapan arkadaşa aile apartmanında oturmaya tahammülün yok diyorsun bu onun tercihi peki aile apartmanında oturan sen ne kadar tahammüllüsün hepimizin malumu oldu.
Üçüncüsü hepimizin fikrine bir konu açtın dileyen yorumunu yaptı işine gelmeyince avamlaşmak neden medenice insanca cevap vermeye zekan yetmiyormu?
Dördüncüsü hadi anladık meşrebini hakaret edesin var da ÇİNGENE ne demek ya!!! Çingenelik bir etnik kökendir.çingeneler çingene olmayanlardan daha aşağı değildir!!!ne hakla böyle birşey söylüyorsun,ben çingene değilim oladabilirdim ve eğer olsaydım direk seni mahkemeye verirdim.
Bizde senin gibilerden çok gördük ve malesefki görmeye devam ediyoruz tükenmiyorsunuz.
Oy ben neler çekiyorum sizin tuzunuz kuru tavrında acınası.benim eşimde ailesine harçlık verir.bazen bu yüzden mağdur da oluruz.ama onlarda insan olan olmayanla paylaşacak ki insan olduğumuzu gösterelim.adamın harçlık verdiği kişi annesi elin insanı değil.annesine harçlık verirken de reşit olmamış çocuk gibi senden izin alacak hali yok.
Son olarak o kadar terbiyesiz bir üslubun varki iki satırınla kendini gösterdin o elti senin neyini kıskansın Allah aşkına kendini kaf dağının tepesinde görüyorsunda ne kadar aşağılarda olduğunu bi görebilsen kendine acırdın.
Hiç zahmet edip yazmasaydın canım zira yorum yaparken sende bir hayli çirkefleştin benden altta kalır yanın olmadı pekte🤣 yine de teşekkürler.
 

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
208
-30
25
Birincisi buradaki hiçkimse senin canın değil,senin gibi birinin de canı olmak isteyecek birinin olacağına ihtimal vermiyorum.
İkincisi yorum yapan arkadaşa aile apartmanında oturmaya tahammülün yok diyorsun bu onun tercihi peki aile apartmanında oturan sen ne kadar tahammüllüsün hepimizin malumu oldu.
Üçüncüsü hepimizin fikrine bir konu açtın dileyen yorumunu yaptı işine gelmeyince avamlaşmak neden medenice insanca cevap vermeye zekan yetmiyormu?
Dördüncüsü hadi anladık meşrebini hakaret edesin var da ÇİNGENE ne demek ya!!! Çingenelik bir etnik kökendir.çingeneler çingene olmayanlardan daha aşağı değildir!!!ne hakla böyle birşey söylüyorsun,ben çingene değilim oladabilirdim ve eğer olsaydım direk seni mahkemeye verirdim.
Bizde senin gibilerden çok gördük ve malesefki görmeye devam ediyoruz tükenmiyorsunuz.
Oy ben neler çekiyorum sizin tuzunuz kuru tavrında acınası.benim eşimde ailesine harçlık verir.bazen bu yüzden mağdur da oluruz.ama onlarda insan olan olmayanla paylaşacak ki insan olduğumuzu gösterelim.adamın harçlık verdiği kişi annesi elin insanı değil.annesine harçlık verirken de reşit olmamış çocuk gibi senden izin alacak hali yok.
Son olarak o kadar terbiyesiz bir üslubun varki iki satırınla kendini gösterdin o elti senin neyini kıskansın Allah aşkına kendini kaf dağının tepesinde görüyorsunda ne kadar aşağılarda olduğunu bi görebilsen kendine acırdın.
Ayrıca benim de çingene doğulu azatlı arkadaşlarım var ben burada çingenelere hakaret unsuru bir cümle söylemedim. Fakat çingene kökenli insanlar daha rahat olurlar yetiştirilme tarzlarından ötürü buradan örnek vermek istedim fakat siz soruma öneri olarak değil yazdıklarımı eleştirmeye gelmişsiniz fakat boşuna gelmişsiniz söyledikleriniz birbirini tutmuyor bile.
 

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
208
-30
25
bende hatırladım havaalanında guvenlik olacağim diyordu elti. orada olamaz dil bilmiyor vs demisti eski konuda.

eltiyi bu kadar kafaya takıp ust uste konu açmakta eltiden asaği kalır yanım yok demek aslinda.
Evet ben genelde eltimle bile iyi geçinirdim nisaiyken çok kırıcı cümleler söylerdi cevap vermezdim. Whatsappimda resim paylaşırdım ay kız ne tuhaf çıkmışsın derdi neden abla derdim bilmem çok çirkin çıkmışsın hahahah diyip gülerdi güzellik göreceli bir kavramdır yinede sağol abla derdim noldu bozuldunmu bozulmusa benzer bir halin var derdi bende görüldü yapardım cevap vermezdim. Sonra gorumcemi kv mi falan itip kakmis ona herşey yaptınız bana yapmadınız diye (yalan) eltime 5 bileşik taktılar 20 gramdan bana 15 gram 4 bilezik çünkü benim ailem yırtıcı davranmadı esimlere karşı ama eltimin ailesi yapacaksınız edeceksiniz demiş velhasıl kelam sonra sen eşini benden kıskanıyorsun dedi lafının nereye gittiğini bilmeden.... bende bu kadinin benimle zoru ne derdi ne diye düşüne düşüne ondan altta kalır yanim olmadı evet çünkü ben çok dayandim altlı üstlü olucaz iyi olalım birbirimize kahve içmeye gidelim gelelim diye. Ama sürekli laf soktu yuzumle bile alay etti baktim olacak gibi değil bende ona onun gibi davrandım. Sonrada buraya yazdım ama arkadaşlar öneri den daha çok eleştiri ve kavgacı tutum olarak yaklaştılar. Bende cevap verimce nedense herkesin zoruna gitti.