Esimin ailesiyle birlikte oturmak istemedigimi nasil soyleyebilirim ?

Crn94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
3
1
1
31
Merhabalar kızlar. Uzun bi iliskim var ve bu yaza dogru aileme konuyu acmayi dusunuyorum. Ancak kafami karistiran ve beni bu saate kadar uyutmayan bi sorun var. Gecen gun erkek arkadasim , şuan ailesiyle birlikte oturdugu evi ( evleri mustakil ) daire karsiligi mutahite satip iki daire almayi dusundugunu soyledi. Abisi de henuz bekar. Bi daire bizim icin bi daire abisi icin. Altli ustlu sekilde iki daire olacak yani. Annemler de bizim yanimizda kalir dedi. O an bisry diyemedim yanlis anlamasin diye ama hic sevmiyorum erkegin ailesine yakin veya birlikte oturmayi. Abisi de zaten biraz ters bi tip. Abisiyle veya ablalariyla yakim oturmak istemiyorum. Bunu da gectim anne babasiyla oturmak iatemiyorum. Yanlis anlamasin kimse beni sevmedigimden degil. Ayri oturalim yine giderim her islerini yaparim temizlik yemek vs ama birlikte oturmak istemiyorum. Kendi evimde esime sarilip televizyon izleyemeyeceksem , esimle sakalasamayacaksam , istedigim zaman sarilip opemeyeceksem neden evleniyim ki ? Ayrica etrafimda da kaynanasiyla oturan herkes sorun yasadi. Bir de erkek arkadasim evin en kucugu. Bi tartisma olsa yani eminim onu savunurlar. Aslinda ogretmenlik okuyorum bu sene bitiyo. Atansam bir tek esim gelebilir benimle ailesi zaten bulunduklari yeri birakip gelemez ama bizim bransin da atamasi cok az. Yani hadi atanamazsam ? Ailesiyle birlikte yasamak istemiyorum veya bi apartmanda altli ustlu oturmak da istemiyorum. Bunu nasil dile getirebilirim ? İcim icimi yiyo. Onu kirmadan nasil soyleyebilirim bunu ?

direkt burda anlattıgınız cumlelerle ifade edin..bu sekilde yasarsanız ozelinizin kalmayacagını soyleyin ben seni şstedigim sekilde giyinip karsılamak istiyorum sana sarılarak salonda tv izlemek seninle sakalasmak ozel anlarımızı sadece yatak odasında degil evimizin heryerinde ozgurce yasamak istiyorum deyin ama aileyle yasarsak bunların hicbiri olmayacak hatta yatak odasında bile kısıtlanmıs olucaz diye anlatın.. vardı bir tanıdıgım kadın gece esiyle birlikte oldugunda banyoya cıkmaya utanıyordu ses duyulur anlasılır ne yaptıgımız diye:) erkek arkadasınız evliligi sadece soy devamı olarak gormuyorsa bence anlayacaktır neticede evlilik sevdigin insanla aynı evde basbasa ozgurce hayatını yasabilmek demek

Evet eger ailesiyle oturrsam bende de oyle olur diye dusunuyorum banyoya girmeye bende cekinirim :)))

yazdiklarini okumadan direk basligina cevap olarak yaziyorum. sen su an istedigini soyle(ye)messen evlendikten sonra onlar sana herseyi soyleyecek ama .... buyuk ihtimal onlar sana simdi annem bize karismaz , isimize yardimci oluruz, istedigimiz yere gider geliriz diyorlardir. ama evlendikten sonra ne isiniz var oturun evde yada x de sizinle gelsin bari diyecekler.

Hayatını cehenneme çevirmek istemiyorsan ne pahasına olursa olsun söylemelisin aileyle oturmak istemediğini.. ne güzel daha ailene söylememişsin baktın kabul etmedi yol ver gitsin evlenince herşey zaten değişiyor aşk dolu yaşamıyorsun her günü pişmanlıkların varsa onlar ağır basıyor

Ayyyyy kesinlikle taviz vermeeee sakınnnn. Ya boşanırsın ya kendini yersin sinirden.

Bencede kabul etmezse bir oturma çok zor tecrübeyle sabit 8 yıllık evliyim 4 yılı çöp oldu sakın sakın sakın kendine saygı duyuyor değer veriyorsan sakın...

aşk uğruna cekilmiyor emin ol, sonu hep kötü,
ayrıl demek kolay ama yaşaması daha zor, evlendikten sonra
senin anne baban bile sana bir mesafe uzak geliyor

Hepiniz sağolun kizlar :) erkek arkadasimla konustum. Birlikte oturmak istemedigimi rahat olamiyagimi soyledim. Sen istemezsen oturmayiz ben de senin gibi dusunuyorum dedi. Ben zaten bizimkilere birlikte oturalim desem onlar istemezler dedi. Ama ilerde yanima almak zorunda kalirsam o zaman mecbur alirim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…