Merhabalar kızlar. Uzun bi iliskim var ve bu yaza dogru aileme konuyu acmayi dusunuyorum. Ancak kafami karistiran ve beni bu saate kadar uyutmayan bi sorun var. Gecen gun erkek arkadasim , şuan ailesiyle birlikte oturdugu evi ( evleri mustakil ) daire karsiligi mutahite satip iki daire almayi dusundugunu soyledi. Abisi de henuz bekar. Bi daire bizim icin bi daire abisi icin. Altli ustlu sekilde iki daire olacak yani. Annemler de bizim yanimizda kalir dedi. O an bisry diyemedim yanlis anlamasin diye ama hic sevmiyorum erkegin ailesine yakin veya birlikte oturmayi. Abisi de zaten biraz ters bi tip. Abisiyle veya ablalariyla yakim oturmak istemiyorum. Bunu da gectim anne babasiyla oturmak iatemiyorum. Yanlis anlamasin kimse beni sevmedigimden degil. Ayri oturalim yine giderim her islerini yaparim temizlik yemek vs ama birlikte oturmak istemiyorum. Kendi evimde esime sarilip televizyon izleyemeyeceksem , esimle sakalasamayacaksam , istedigim zaman sarilip opemeyeceksem neden evleniyim ki ? Ayrica etrafimda da kaynanasiyla oturan herkes sorun yasadi. Bir de erkek arkadasim evin en kucugu. Bi tartisma olsa yani eminim onu savunurlar. Aslinda ogretmenlik okuyorum bu sene bitiyo. Atansam bir tek esim gelebilir benimle ailesi zaten bulunduklari yeri birakip gelemez ama bizim bransin da atamasi cok az. Yani hadi atanamazsam ? Ailesiyle birlikte yasamak istemiyorum veya bi apartmanda altli ustlu oturmak da istemiyorum. Bunu nasil dile getirebilirim ? İcim icimi yiyo. Onu kirmadan nasil soyleyebilirim bunu ?