Eşimin ailesiyle oturmak istemiyorum

Merikumral504

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
12
2
1
Merhaba arkadaşlar :63:ilk olarak şöyle başlıyim artık dayanamıyorum çünkü eşimin ailesiyle oturuyorum evet ilk başlarda bunu kendim istedim çünkü kalabalik aile özlemim vardi hep ama işler sandığım kadar mükemmel gitmedi.evde hep ama hep misafir ya hergun esimle kavga ediyorum eşim cok anlayışlı onu cok seviyorum kucuk bebegim var 4 aylık ve eşim sabah 6 da işe gidiyor ee haliyle uyumasi lazim ki sabah işine gidebilsin onun icin zor olmasin ama inanin yerimiz dahi yok bi odam var benim zaten diyerlerinde kaynananam kayinpederim diyer odada gorumcelerim bebegimi uyutabilecegim bi yer yok ee haliyle bebek sonuçta ağlıyor eşim hep.uykusuz kalıyor ayrı evim olsa en azından gecerim baska odaya oğlum uyuyana kadar esimde uykusuz kalmaz bu anlattiklarim küçük ama benim icin büyük sorunlar yaratıyo artk eşimle hergun kavga ediyorum bu yuzden bide bu eve misafir gelip kalıyor düşünün halimi napsam bilemedim :hasta:

Var aslinda ama eşim ailesine biraz bağlı ve ev kendimin olmadan kiraya çıkmam diyo
O zaman iş onda bitiyor, onu ikna etmek te sizde.. ya da bilmiyorum kv. Gorumcelerle iliskiniz nasıl? Uygun bir.dille onlardan değil de durumdan rahatsızlığını anlatsaniz, özellikle eşinizin durumunu belki ortak bir çözüm bulursunuz ..

Esinizde olsa kimsenin ailesi kimseye aile olamaz kolay kolay. Kalabalik aile dedigin arada bir kalabalik toplanti, yemekler, ozel gunlerde guzel olur seviyorsaniz bile. Bir dunya insan ayni evde tikis tikis yasayinca kalabalik aile sevimliligi baya hayal urunu.
Esiniz kiraya cikmak istemiyormus ev alacak durumunuz var mi?

Gerçekten çok anlayışlı birisi eşin.

Evim olmdadan demeyelimde bi ton kira parası elektrik su doğalgaz telefon mutfak gideri vs vs vs. Rahatını bozmak istemiyor.

Nerde oturuyorsunuz bilmem ama 150-200 binden aşağı ev yok. O kadar para biriktirme şansınız varmı ? Kaç yılda biriktireceksiniz. O evde kalıp sizde birtakım masraf ediyorsunuzdur. Bebekte var. Çok zor bir ihtimal.

Yakın yerden ev tut ve çalış
bebeğinede ya annen ya kv bakar idare edersin bir şekilde

Merhaba arkadaşlar :63:ilk olarak şöyle başlıyim artık dayanamıyorum çünkü eşimin ailesiyle oturuyorum evet ilk başlarda bunu kendim istedim çünkü kalabalik aile özlemim vardi hep ama işler sandığım kadar mükemmel gitmedi.evde hep ama hep misafir ya hergun esimle kavga ediyorum eşim cok anlayışlı onu cok seviyorum kucuk bebegim var 4 aylık ve eşim sabah 6 da işe gidiyor ee haliyle uyumasi lazim ki sabah işine gidebilsin onun icin zor olmasin ama inanin yerimiz dahi yok bi odam var benim zaten diyerlerinde kaynananam kayinpederim diyer odada gorumcelerim bebegimi uyutabilecegim bi yer yok ee haliyle bebek sonuçta ağlıyor eşim hep.uykusuz kalıyor ayrı evim olsa en azından gecerim baska odaya oğlum uyuyana kadar esimde uykusuz kalmaz bu anlattiklarim küçük ama benim icin büyük sorunlar yaratıyo artk eşimle hergun kavga ediyorum bu yuzden bide bu eve misafir gelip kalıyor düşünün halimi napsam bilemedim :hasta:
Seni cok iyi anliyorum bende evlendigimde ilk 3 ay kayinvalidemde kaldim evde kaynimdan tut eltim var ve 4 tane kaynim vardi cocuklari falannhic bsy yapamiyorduk bir oda da gunum geçerdi hemen ise basladim evimi ayirdim ev ustune ev olmuyor evliliginde huzuru olmuyor bnce esinle bunu uygun bir dilde konus

Var aslinda ama eşim ailesine biraz bağlı ve ev kendimin olmadan kiraya çıkmam diyo
Biraz mı bağlı o_O yok ya kim demiş onu,iftira:işsiz:
Eğer'gerçeksen 'yeni üye' kalabalık ailenin tadını çıkar,yatağında da vardiyalı mı uyuyorsunuz aile üyeleriyle?

Valla büyük cesaret...

Aile apartmanında, altlı-üstlü oturanların bile binbir türlü sorunları çıkıyor...

Siz aynı evde sıkış-tepiş yaşıyorsunuz...

Eşinizin keyfi yerinde,uykusunu düşünmeyin...

Acaba 1-2 tane daha çocuk peşpeşe yapsanızda:)) Biz sığamıyoruz deyip kaçıp gitseniz mi:)))
Şaka bir yana bu düzensizliğe sizin çözüm bulabileceğinizi sanmıyorum

Sizden başka herkes memnun...

bende altlı üstlüyüm..
sık sık rahatsiz eden tip degiller.
görümce bebegim doğar doğmaz sık sık gelmeye başladi. ilk başta alinmasam da yine geliyo. bende soğuk duruyorum. işe başladim kızım babaannesine halasına düşkün beni bile unuttu.
ben içimdeki mutlulugu dişina çikaramiyorum hep içime atiyorum. doldum iyice. bi çözüm bulamadim :(

Bırak dahada uykusuz kalsin. Neyine uzuluyosun kendi evini kursun sere serpe uyusun o zaman kocan.

hem her gün kavga ediyorsunuz hem de eşiniz çok anlayışlı? ikisi birden nasıl oluyor. dövüyor ama seviyor diyen kadınlar gibisiniz. büyük aile özleminiz varsa kendiniz 3 çocuk yapsaydınız ilerde görümceden kaynanadan aile olmaz, ne de olsa yabancı. aynı ev içinde tek odada ömür geçmez. bırakın uykusuz kalsın da ayrı eve çıkmaya razı olsun.

Back
X