Eşimin ailesiyle oturmak istemiyorum

Merhaba arkadaşlar :63:ilk olarak şöyle başlıyim artık dayanamıyorum çünkü eşimin ailesiyle oturuyorum evet ilk başlarda bunu kendim istedim çünkü kalabalik aile özlemim vardi hep ama işler sandığım kadar mükemmel gitmedi.evde hep ama hep misafir ya hergun esimle kavga ediyorum eşim cok anlayışlı onu cok seviyorum kucuk bebegim var 4 aylık ve eşim sabah 6 da işe gidiyor ee haliyle uyumasi lazim ki sabah işine gidebilsin onun icin zor olmasin ama inanin yerimiz dahi yok bi odam var benim zaten diyerlerinde kaynananam kayinpederim diyer odada gorumcelerim bebegimi uyutabilecegim bi yer yok ee haliyle bebek sonuçta ağlıyor eşim hep.uykusuz kalıyor ayrı evim olsa en azından gecerim baska odaya oğlum uyuyana kadar esimde uykusuz kalmaz bu anlattiklarim küçük ama benim icin büyük sorunlar yaratıyo artk eşimle hergun kavga ediyorum bu yuzden bide bu eve misafir gelip kalıyor düşünün halimi napsam bilemedim :hasta:

sen el kapısında yaşa bir de aman kocam uyusun. bu durumda tek anlayışlı sensin canım. aynı evde oturmayı kabul etmiş üzerine çocuk da yapmışsın. ya şikayet etmeden kabul edeceksin ya da çıngarı çıkarıp kendi evine geçme konusunu direteceksin. daha da yapacak bir şey yok çünkü.

Merhaba arkadaşlar :63:ilk olarak şöyle başlıyim artık dayanamıyorum çünkü eşimin ailesiyle oturuyorum evet ilk başlarda bunu kendim istedim çünkü kalabalik aile özlemim vardi hep ama işler sandığım kadar mükemmel gitmedi.evde hep ama hep misafir ya hergun esimle kavga ediyorum eşim cok anlayışlı onu cok seviyorum kucuk bebegim var 4 aylık ve eşim sabah 6 da işe gidiyor ee haliyle uyumasi lazim ki sabah işine gidebilsin onun icin zor olmasin ama inanin yerimiz dahi yok bi odam var benim zaten diyerlerinde kaynananam kayinpederim diyer odada gorumcelerim bebegimi uyutabilecegim bi yer yok ee haliyle bebek sonuçta ağlıyor eşim hep.uykusuz kalıyor ayrı evim olsa en azından gecerim baska odaya oğlum uyuyana kadar esimde uykusuz kalmaz bu anlattiklarim küçük ama benim icin büyük sorunlar yaratıyo artk eşimle hergun kavga ediyorum bu yuzden bide bu eve misafir gelip kalıyor düşünün halimi napsam bilemedim :hasta:
Ev üstüne ev olur mu? Olmaz tabii ki. Hele ki o ev küçük bir apartman dairesiyse hiç olmaz. Aynı çatı altında bu kalabalık çok kötü. Hiç düşünmediniz mi baştan, biz yeni evli olacağız, her gece cinselliği yaşayacağız, bu küçücük evde, bekar görümcelerin kulağı duya duya! Özeliniz bile kalmamıştır sizin. Siz onlara karşı duyarlı davranmamışsınız, şimdi bebek olunca mı duyarlı oldunuz? Ucu size dokununca yani!!!

Seni cok iyi anliyorum bende evlendigimde ilk 3 ay kayinvalidemde kaldim evde kaynimdan tut eltim var ve 4 tane kaynim vardi cocuklari falannhic bsy yapamiyorduk bir oda da gunum geçerdi hemen ise basladim evimi ayirdim ev ustune ev olmuyor evliliginde huzuru olmuyor bnce esinle bunu uygun bir dilde konus
Aynen cok haklısın

hem her gün kavga ediyorsunuz hem de eşiniz çok anlayışlı? ikisi birden nasıl oluyor. dövüyor ama seviyor diyen kadınlar gibisiniz. büyük aile özleminiz varsa kendiniz 3 çocuk yapsaydınız ilerde görümceden kaynanadan aile olmaz, ne de olsa yabancı. aynı ev içinde tek odada ömür geçmez. bırakın uykusuz kalsın da ayrı eve çıkmaya razı olsun.
Cok mutluyum ama bu yüzden kavgalarimiz oluyor ayrica cocuk yapmak marifet deyil bakmak önemli

Cok mutluyum ama bu yüzden kavgalarimiz oluyor ayrica cocuk yapmak marifet deyil bakmak önemli

bence de bakmak önemli. örneğin çocuk 5 yaşına geldiğinde sizin odanızdan başka odası olabilecek mi? yoksa aynı odada o uyuyunca mı sevişmek zorunda kalacaksınız?

Esim anlayisli demissiniz ozaman ayri eve cikin en azindan aksam oldugunda kendi dört duvariniza gidip rahat edersiniz

bence de bakmak önemli. örneğin çocuk 5 yaşına geldiğinde sizin odanızdan başka odası olabilecek mi? yoksa aynı odada o uyuyunca mı sevişmek zorunda kalacaksınız?

5 yaşına gerek yok ki.
6 aylıkken odasının ayrılması lazım.
çocuğun uyuduğu odada nasıl sevişilir hep hayret etmişimdir zaten..

Kendiniz sığamamışsınız bide imkanları göre göre bebek yapmışsınız eşinize çocuk istiyorsan ayrı oda lazım diyebilirdiniz. Sonuçta imkanlar farklımıydı siz hamile kalmadan? Şimdi o evden kurtulmak istiyorsanız eşinizi rahatsız edeceksiniz gece hassas olmayın bırakın uyansın herkes. Para biriktirmeyle ev alınmaz çocuk 4-5 yaşına gelince de hala aynı odada mı yatıcak sınız

MasAllah esin gerçekten çok anlayisliymis.
Anlayışsiz halini düşünemiyorum.
Ayrıca bu kadar sacmaligin ortasında minnak eşinin uykusunu bile düşünmüşsün.
Aranılan gelinsin o kaynana seni bırakır mi ?

Aynen yaa eşi uyuyamıyor diye düşünüyor ama eşi bebek vs hiçbişi düşünmüyor bahanesi de hazır...erkeklerin aradıgı es modeli işte tam...eşin de aile bağımlısıymış senin de fikirlerini bu yonde yoneltmiş güzelce...
Her yer esma hanımın konağı değil guzelim

Kalabalık kalabalık bi yere kadar iyi yani. Kendi çocuğun olduğu zaman kendi evin olsun istemen çok normal ve insan bazen kendi annesine bile katlanamazken kayınvalide hiç çekilmez. Bence bu durumu eşine izah etmeli yavaş yavaş alıştırıp kendi evine geçmelisin. Insanın kendi evi gibisi yok. Yarın birgün çocuğun büyüyecek ve ona bi oda ayırman gerekecek. Sonsuza kadar aranızda yatacak hali yok dimi?

Eşinle neden kavga ediyosun. Uyuyamadığı için mi. O zaman çocuk yapmayacaktı paşa bey.. ya da ayrı eve çıkacak. Adamdaki keyfe bak. Bi de sen eşim uyuyamıyor diye acıtasyon yapıyosun. Kendinde misin acaba. Ne biçim hayatlar var ya rabbim..

Back
X