- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Merikumral504
Biz ne diyelim, bastan gonullu olmussunuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklar için maalesef öyle oluyor o yüzden bebek doğduktan 2 3 yıl çalışmayi doğru bulmuyorum sonra başkalarına alisiyorlarbende altlı üstlüyüm..
sık sık rahatsiz eden tip degiller.
görümce bebegim doğar doğmaz sık sık gelmeye başladi. ilk başta alinmasam da yine geliyo. bende soğuk duruyorum. işe başladim kızım babaannesine halasına düşkün beni bile unuttu.
ben içimdeki mutlulugu dişina çikaramiyorum hep içime atiyorum. doldum iyice. bi çözüm bulamadim![]()
ben 1 yıl ücretsiz izindeydim yetmedi maalesef.Çocuklar için maalesef öyle oluyor o yüzden bebek doğduktan 2 3 yıl çalışmayi doğru bulmuyorum sonra başkalarına alisiyorlar
ben 1 yıl ücretsiz izindeydim yetmedi maalesef.
mecburi başladim yoksa ben 2,5 yıl hiç çalışmazdim.
öğleden akşama kadar duruyo çocuk onlara alışıyor. beni unuttu. haftasonu benimle birlikte. hiç de tınlamiyo bana.![]()
babaanne hala hiç kıyamiyo. herşeyi çok yüz veriyo bende sinirleniyorum.Altli ustlunun dezavabtaji, calismakla alakasi yok. Bir ev kuralli diger ev kuralsiz olunca cocuklarin da dengesi bozuluyor. Su an baba evinde misafirim. Cocuklar iyice kontrolden ciktilar, eve donunce ince ayar yapicam.
babaanne hala hiç kıyamiyo. herşeyi çok yüz veriyo bende sinirleniyorum.
çocuğu mama sandalyesine oturttuk zorla oturttum ağladii
halasi alinca sustu bu bi yalnci ağlamalari..
ben içten içe sinirlendim... bişey diyemedim.
eşim de bana katıldı kızdı kardeşine...oturt şunu diyo.
abi ağliyo diyo ayy kıyamam diyoo..
sonra oyuncak aşliğinde rahat oturdu. bi süre sonra sıkılmaya başladi..
hep babaanne dede halanin yannida yapıyo nede olsa bana kıyamiyo diyerekten.
daha 1,5 yaşinda
bide telefon manyagi tuşlari basmayi bile öğrenmiş gizlice kapıp götürüyoBenim kucuk da bir kac ay buyuk, burada aynen istedigi olmayinca ciglik atmaya basladi, cunku biliyor yapilacak o. Evde sansini bile denemez.
Pek tavsiye veremiyorum nasil cozersiniz diye ama beni sevmiyor diye dusunmeyin sakin.
Canım durumunuz kötü değilse çalışma bı sure al çocuğunu evinden dışarı çıkma kendine alıştır derim sık sık gelmeyin de görümcene de bana alısmiyor debabaanne hala hiç kıyamiyo. herşeyi çok yüz veriyo bende sinirleniyorum.
çocuğu mama sandalyesine oturttuk zorla oturttum ağladii
halasi alinca sustu bu bi yalnci ağlamalari..
ben içten içe sinirlendim... bişey diyemedim.
eşim de bana katıldı kızdı kardeşine...oturt şunu diyo.
abi ağliyo diyo ayy kıyamam diyoo..
sonra oyuncak aşliğinde rahat oturdu. bi süre sonra sıkılmaya başladi..
hep babaanne dede halanin yannida yapıyo nede olsa bana kıyamiyo diyerekten.
daha 1,5 yaşinda
Cok haklsın cnm bende biliyorum eşime söyledim eşimde istiyor en kisa zamanda gecicez insllh cok saol kirmadan yorum yaptigin icinKalabalık kalabalık bi yere kadar iyi yani. Kendi çocuğun olduğu zaman kendi evin olsun istemen çok normal ve insan bazen kendi annesine bile katlanamazken kayınvalide hiç çekilmez. Bence bu durumu eşine izah etmeli yavaş yavaş alıştırıp kendi evine geçmelisin. Insanın kendi evi gibisi yok. Yarın birgün çocuğun büyüyecek ve ona bi oda ayırman gerekecek. Sonsuza kadar aranızda yatacak hali yok dimi?
Kalabalık kalabalık bi yere kadar iyi yani. Kendi çocuğun olduğu zaman kendi evin olsun istemen çok normal ve insan bazen kendi annesine bile katlanamazken kayınvalide hiç çekilmez. Bence bu durumu eşine izah etmeli yavaş yavaş alıştırıp kendi evine geçmelisin. Insanın kendi evi gibisi yok. Yarın birgün çocuğun büyüyecek ve ona bi oda ayırman gerekecek. Sonsuza kadar aranızda yatacak hali yok dimi?
Gerizekali esim anlayisli cocuk aglasin birak diyor ben o erken kalktigi icin kendimi kotu hissediyorum nolur kirmadan yorum yapsanız ölürmüsünEşinle neden kavga ediyosun. Uyuyamadığı için mi. O zaman çocuk yapmayacaktı paşa bey.. ya da ayrı eve çıkacak. Adamdaki keyfe bak. Bi de sen eşim uyuyamıyor diye acıtasyon yapıyosun. Kendinde misin acaba. Ne biçim hayatlar var ya rabbim..
Tabikide hayır benKendiniz sığamamışsınız bide imkanları göre göre bebek yapmışsınız eşinize çocuk istiyorsan ayrı oda lazım diyebilirdiniz. Sonuçta imkanlar farklımıydı siz hamile kalmadan? Şimdi o evden kurtulmak istiyorsanız eşinizi rahatsız edeceksiniz gece hassas olmayın bırakın uyansın herkes. Para biriktirmeyle ev alınmaz çocuk 4-5 yaşına gelince de hala aynı odada mı yatıcak sınız
Tesekkur ederimHerkes aynı şeyi söylemiş ben de farklı birşey söylemeyeceğim.
Ancak diyeceğim o ki, keşke siz eşinizin uykusunu düşündüğünüz kadar, eşiniz sizin halinizi düşünseydi...
Tek çözüm ayrı eve çıkmanız. Hakkınızda hayırlısı olsun.