Eşimin ailesiyle oturmak istemiyorum

İnsan kalabalık aile seviyor diye öyle koloni halinde oturmayı kabul eder mi.bir de çocul yapmışsınız bı halde siz bir aile değilsiniz ki bir sorununuz yok ama büyük ihtimallr eşinizde ayrı ev açma sorumluluğu göstermemiş belki durumu yoktu ki.kabul etmiş keşke şartların uygun olmasını bekleseydiniz sizde çalışsaydınız kendimiz istemişsiniz
Ewet kendim istedim çünkü babam yok ve annem yıllarca çalıştı aile diye bi kavram yoktu hiç o sıcaklığı yaşamadım ve bu yuzden istedim eşimde cikmak istiyor ama annesiyle babasi yasli olduğu icin onlari birakmak istemiyor

Orosbununn evladi serefsiz götveren sürtük bi bok bilmiyosun S***** G** (Defol) sıçıyim yazan parmaklarina serefsizin kızı yarrak
Hey hey hey yavaş gel.
Mune Mune arkadaş kasiniyor

Ayrıca mahkemeye verin bu sahisi kupa kizi net üzerinden küfür etmek neymiş görsün.

bende altlı üstlüyüm..
sık sık rahatsiz eden tip degiller.
görümce bebegim doğar doğmaz sık sık gelmeye başladi. ilk başta alinmasam da yine geliyo. bende soğuk duruyorum. işe başladim kızım babaannesine halasına düşkün beni bile unuttu.
ben içimdeki mutlulugu dişina çikaramiyorum hep içime atiyorum. doldum iyice. bi çözüm bulamadim :KK43:
Sizin görümce de bebeği sevmek için ni sürekli geliyor . Bende altlı üstlüyüm aynı modelden bendede 2 tane var . Zırt bırt bebek sevmeye geliyolar sinir oluyorum -_-

Back
X