• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabaları eşimin eski sevgilisini takip ediyorlar. Siz olsanız nasıl davranırsınız?

Yani takip etmeleri tuhaf bence ama banane yani ederlerse etsinler çok seven kendi oğluyla evlendirsin ben açıkçası eskiye gidip bakman kim takip ediyor dayılar ne yapıyor çünkü eşimin dayısı da umrumda olmaz rahat miyim bilmem 🤣 eşim takip etse benim için büyüüük problem olur . Eskiye de yeniye de gidecek koca kendi bilir arkasından el sallarim 👋
Hiç kendimi uzemem yani elimde tutmaya çalışamam da ona kadın çoksa bana da eş bulunur
Amaçları kıskandırmak olabilir.
İçlerinde ukde kalmış olabilir.
Açıkçası umursamasın hiç.

Kesinlikle şimdi çözüm için gidip akrabalara ne denir ki takipten çıkın ben rahatsız oluyorum felan dışardan kıskanç , özgüvensiz algılanır. Eşi eskiyi takip etmiyor ise akrabaların takip edip etmediği onları ilgilendirir. Eşine güveniyorsan eskiyle bağı kalmadığını biliyorsan bunu dillendirmek yanlış olur. Ki en başta eşinin kulağına gelse gereksiz tartışma sıkıntı çıkar. Huzurunu bozmaya değmez kesinlikle.
Yani ben sosyal medya kullansam kendi akrabalarimi da eşimin akrabalarını da engellerim ayy hiç ugrasamam hele onlar kimi takip ederse etsin ben ortak bir arkadaşlık olduğunu da düşünmedim şimdi yedi yıl önceki sevgilinin dayısı ve yengesiyle insanın ne bağı olur 😅 saçma bir durum gerçekten ama konu sahibinin kayinvalidesine bunu söylemesi de tuhaf koskoca adamlara takip etmeyin mi diyecek

Senin yapıcı yorum dediğin mezhebi geniş olmak mıen azından bende dünyada bin bir türlü şeyler oluyor kötü bişey varsa vardır olur diyorum
Ya sabır mezhep genişliğine nerden bağladın konuyu 😅 Hayal dünyan rengarenk hangi kafayı yaşıyorsun bilmiyorum da. Akraba takip etti diye kocası ile bir alakası , bağı mı olmadı gerekiyor. Şuan öyle birşey var mı yok olmadığı halde gelecekten konuşursanız bu biraz senaryoyu yazıp kendi kendinize kurguladığınızı gösterir. Tedavi olun bence düşünceleriniz sağlıklı değil .

Senin yapıcı yorum dediğin mezhebi geniş olmak mıen azından bende dünyada bin bir türlü şeyler oluyor kötü bişey varsa vardır olur diyorum
Ay yok artik. Gidipte kocasının dayisina o kizi takipten çık mi diyecek? Adam seni ilgilendirmez derse ne yapacak? Elinden telefonu alip zorla takipten mi ciksin. Konu sahibinin kocasi eski sevgilisine donmeyi kafaya koyduysa adamin sulalesi sosyal medyadan engellese yine döner. Dayisinin takip etmesiyle mi olacak saniyorsunuz.

Amaçları kıskandırmak olabilir.
İçlerinde ukde kalmış olabilir.
Açıkçası umursamasın hiç.
Yani amaçları ne olursa olsun çokta tın benim için dayının içinde ukte kalsa ne kalmasa ne 🤣
Yani ben konu sahibinin dayiyi ve yengeyi stalklamamasi gerektiğini düşünüyorum ben olsam arkadaşlıktan çıkarırım onları mis gibi yedi yıl önceki sevgilinin ismini insan kendi unutur 😅

Yani ben sosyal medya kullansam kendi akrabalarimi da eşimin akrabalarını da engellerim ayy hiç ugrasamam hele onlar kimi takip ederse etsin ben ortak bir arkadaşlık olduğunu da düşünmedim şimdi yedi yıl önceki sevgilinin dayısı ve yengesiyle insanın ne bağı olur 😅 saçma bir durum gerçekten ama konu sahibinin kayinvalidesine bunu söylemesi de tuhaf koskoca adamlara takip etmeyin mi diyecek
Kesinlikle takip etmesi saçma ama gidip ne denilebilir ki. Kimseyi kontrol altına alamayız, yönetemeyiz ki. Ay engelleme kısmı çok iyi gerçekten benim ruh sağlığım daha önemli onlar ne beğeniyorlarsa beğensin . Hayat herşeyi dert edip takılı kalacak kadar uzun değil. Yani eşinin yanlışını görmediğin sürece ortada birşey yoksa eşinle mutlu mesut yaşa. Diyorum ya yanlış yapılacaksa adam yapacaksa her türlü yapar yine müdahale etme şansın yok. Yanlış yapan yanlışı ile kalır öylece. Akrabaların her yaptığında bir anlam ararsak artık işin içinden çıkamayız😅

Başka ortak alanları yoksa eşiniz kendi rahatsız oluyormuş gibi akrabalarına takipten çıkmalarını söyleyebilir bence o kadar rahatsız oluyorsanız. Tabi onlar takip ettiği için adam eski sevgilisine dönmeyecek sonuçta ama yine de hoş bir durum değil bencede.

Bence rahatsız edici bir durum. Bilmiyorum ben özgüvensiz ve kendini beğenmeyen biriyim belki de bu yüzden öyle düşünüyorumdur. Kayınvalideme asla bir şey demezdim, eşim de takip etmiyorsa aman bana ne derdim. Ama bana çok garip geliyor böyle takipleşmeler. Ortada fol yok yumurta yok.

Kesinlikle takip etmesi saçma ama gidip ne denilebilir ki. Kimseyi kontrol altına alamayız, yönetemeyiz ki. Ay engelleme kısmı çok iyi gerçekten benim ruh sağlığım daha önemli onlar ne beğeniyorlarsa beğensin . Hayat herşeyi dert edip takılı kalacak kadar uzun değil. Yani eşinin yanlışını görmediğin sürece ortada birşey yoksa eşinle mutlu mesut yaşa. Diyorum ya yanlış yapılacaksa adam yapacaksa her türlü yapar yine müdahale etme şansın yok. Yanlış yapan yanlışı ile kalır öylece. Akrabaların her yaptığında bir anlam ararsak artık işin içinden çıkamayız😅
Yani eminim ki eşimin ailesinin gelin olarak seçtiği kişi ben olmazdım bana bayılmazlsr kim bilir kimlerle takiplesiyoelsr ne yapalım şimdi ? Ne önemi var bana göre dış kapının dış mandallari bu insanlar isterlerse hala eşimle evli olması gereken kişinin başka biri olduğunu dusunsunler . Çok umrumda olmaz yahu

Dağda yabani bir hayat yaşıyorsunuz anlaşılan, normal insani ilişkilere bakış açısına bak. Bende de kuzenimin eski sevgilisi ekliydi, kuzenim ameliyat oldu, hastaneye gelmişti tanışmıştık, yemek falan yedik, sonuçta bir hukukumuz oldu; ayrıldılar diye niye sileyim? Yolda görsem eski kaynana adayımla bile selamlaşıyorum. İnsanız sonuçta, düşman tavırlarına mı girelim? Bu kadar art niyetle çok yaşamazsınız, sizin gibilerin ilişkileri de sağlıklı ve uzun olmuyor.

Esimin taaa 10 yil onceki is arkadasini takip ediyorum

Neden ediyorum, nasil eklestik hatirlamiyorum bile.

Ama kiz geziyor, ben de onla geziyorum 😃😋 arada like liyorum da, esim bile gecen görünce şaşırdı. Sosyal medyada cok da mantik aramayin derim 😂

Yani eminim ki eşimin ailesinin gelin olarak seçtiği kişi ben olmazdım bana bayılmazlsr kim bilir kimlerle takiplesiyoelsr ne yapalım şimdi ? Ne önemi var bana göre dış kapının dış mandallari bu insanlar isterlerse hala eşimle evli olması gereken kişinin başka biri olduğunu dusunsunler . Çok umrumda olmaz yahu
Aynı durumdayım, beni de gelin olarak istediklerini hiç sanmıyorum eş ailesinin. Geçmişte yaşadığım olaylardan da bariz belli aslında ama ben o olayların içinde tam idrak edememişim. Hatta geçen hafta kvde " evleneli on yıl oldunuz, sizin ayrılmanız sadece bir hayal artık" dedi. Kelime seçimini yanlış mı yaptı acaba falan diyorum ama belki de bilinçaltı pörtlemesidir ne bileyim.

Aynı durumdayım, beni de gelin olarak istediklerini hiç sanmıyorum eş ailesinin. Geçmişte yaşadığım olaylardan da bariz belli aslında ama ben o olayların içinde tam idrak edememişim. Hatta geçen hafta kvde " evleneli on yıl oldunuz, sizin ayrılmanız sadece bir hayal artık" dedi. Kelime seçimini yanlış mı yaptı acaba falan diyorum ama belki de bilinçaltı pörtlemesidir ne bileyim.
Ahaha kız daha bekleme gözün pörtler der gülerim ben olsam 😅
Ben çevremde gelinini coook isteyerek alan kayınvalide az gördüm mesela kayinvalidem ilk gelinini bir tek istiyerek almış . İyi ki beni çok istemiyorlar bu sayede bana hayatımda karışan yok çok memnunum 🤣
Benim hayatıma ,evliliğime karisilmadigi sürece ben mutluysam ne yaparlarsa yapsınlar

Ayrica bence konu sahibinin, esinin eski iliskilerini bu kadar detayli bilmesi yanlis. Esiniz mi anlatti ailesi mi bilmiyorum ama gecmisteki kadinin adina kadar size anlatılması saygisizlik. Nisanlandim ayrildim vs diye anlatılabilir ama isim vermek sacma. Birseye takilacaksaniz buraya takilin bence.

Burasi ayri bir olay zaten. Eşimin ailesinden sadece 2 kişi ekli bende. Onlarin da arkadaş listelerini acip kimleri takip ediyorlar, begeniyorlar kim kimdir necidir diye arastirip bakmadim hiç. Baksam da eski sevgilinin ismi cismi yok elimde varsa da yoksa da bilemem yani. 😬 Ne saçma şey.

Back
X