Selam hanımlar, başlıktan anlaşılacağı üzere sorun eşimin akrabaları. Sürekli emrivaki kipler olmalarından zaten rahatsız oluyordum. Buna kayınvalidemde dahil malesef. Gel gelelim konuya; biz izine eşimin memleketine her yıl gittiğimiz için kayinbabamın evinde bize yatakodası düştü. Eşimle dayanadık döşedik nasılsa her sene geliyoruz güzel olsun diye. Oğluma oyunparkı beşiğide aldık ve her sene iyikide hepsini yapmışız diyoruz. Bu sene izine gittiğimde eşimin yurtdışından izine giden halası bana;nisazümra oğlumu birkaç kere oğlunun beşiğinde yatırmalıydım çünkü annemde kaldım ve evi cok sesliydi dedi. (Annesi eşimin babaannesi olur ve üst katta devamlı kalır) yani babaanneyle kayinvalidem türkiyede izinde altlı üstlüler. Olabilir hala sorun değil dedim öylece kapattım konuyu. Ama en azından bana yazıp sormasını beklerdim. Herneyse az evvel bahsettiğim halasının gelini bana soruyor;nisazümra ben Türkiyeye izine gideceğim ve beşik lazım bana orda. Kayinvalidem dediki senin oyun parkın nasılsa varmış,onu gidince alabilirmiyiz, 2 hafta kullanıp geri koyarım dedi! Ne diyeceğimi bilemedim. Samimiyizde yani iyi anlaşırız. Olabilir dedim sadece. Sonra ise düşündüm yahu tek benmiyim yatak odası döşeyen. Hatununda aynı benim gibi yatak odası var fakat döşenmemis. Ondan ziyade her yıl oda eşinin memleketine gidiyor üstelik 2 çocuklu bense tek cocukluyum. Yani ona daha çok lazım. Bilemiyorum yani ben sormaya dahi cürret edemezdim çünkü bana sorduğu oyun parkı 1000 tllik birşeyde değil,alsın koysun kenara yani. Ayrıca izine giderken insan parayla gidiyor durumlarıda iyi. Sonra pişman oldum neden ona; canım olabilir ama bence sende oyun parkı al çünkü çok lazım oluyor malum sizde her sene gidiyorsunuz,üstelik 2 cocuklusun deseydim keşke diye düşündüm sonra amaaaan nisazümra sanki o düşümemiyormu Allah aşkına dedim. En çokta eşimin halasına gıcık oldum. Sana neoluyor yani bir kayınvalide olarak kızım beşik size hep lazım alın dursun köşede diyeceğine, nisazümranın var kullan diyor. Şunuda ekliyim arkadaşlar yatak odamın anahtarı yok. Evi kilitleyipte gelemem malum kayınbabamin evi. Giderken hep annesine teslim eder anahtarı. Anneside evi istediği gibi kullanır! Siz ne yapardınız yerimde olsaydınız?