- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Hak verdiniz bana dimi teşekkür ederimCimri herif ben olsam boyle bi dayi ve ailesine bilezik takardim.Calisiyorsan kendi paranla tak yoksa harcliginla biriktirip ne takabiliyorsan artik
Zamanımız kısıtlı olmasa sırf dayım icin işe girerdim ama elimden bişey gelmiyo 1 aydan az kaldiCimri herif ben olsam boyle bi dayi ve ailesine bilezik takardim.Calisiyorsan kendi paranla tak yoksa harcliginla biriktirip ne takabiliyorsan artik
Tabi ki haklisin rica ederim.Sadece senin ailene karsi mi cimri,bencil yoksa kendi ailesinede mi boyleHak verdiniz bana dimi teşekkür ederim
Gerçekten görgü kurallarından bi haberler.. Annesinin cümlelerini kuruyor hep gerçi anne kelimesinin kutsalligını haketmeyen bi kadın ama.. Şimdi tartışsam paragöz olucam akrabaların için beni kırıyosun diyoeşinin tavri cok cirkin. ne demek ailen taksin. siz de elinizi kolunuzu sallaya sallaya mi gideceksiniz?
Bugün annesinin çok uzaktan bi akrabası vefat etti yani dıdısının dıdisı ve başka bi şehirdeydi cenaze. Annesi eşimi aradı gidelim diye hemen yola düştük eşim işede gitmemiş oldu benzin falan derken 500 liraya mal oldu bize. .Kayinvalidem gerçekten uzulse ölen kişıye içim yanmicak kadın arabada kahkahalar atıyordu. .Tabi ki haklisin rica ederim.Sadece senin ailene karsi mi cimri,bencil yoksa kendi ailesinede mi boyle
Dayımın aldığı bilezik mi kaldı hepsini sattik araba aldık tapusuda kayinvalidenin üstüne oldu..Senin kocan cok kotu birisi ya cok uzuyor seni. Bence dayinin getirdigi bilezigi gotur aynen cocuguna tak. Ayip ya bu devirde ceyrek takacak insan bulunmuyor bilezik takana boyle davranilir mi hic.
Cok sinir oldum esine sakin dugune bos gitmeBugün annesinin çok uzaktan bi akrabası vefat etti yani dıdısının dıdisı ve başka bi şehirdeydi cenaze. Annesi eşimi aradı gidelim diye hemen yola düştük eşim işede gitmemiş oldu benzin falan derken 500 liraya mal oldu bize. .Kayinvalidem gerçekten uzulse ölen kişıye içim yanmicak kadın arabada kahkahalar atıyordu. .
Ah senos ah...Dayımın aldığı bilezik mi kaldı hepsini sattik araba aldık tapusuda kayinvalidenin üstüne oldu..
Peki nasıl bir tavır takinmam lazım zaten eli boş gitmektense gitmemeyi tercih ederim. Zamanında babam düğünde benim tarafımdan gelen altınlarin bi kısmını aldı borcum var diye ama bilezikler bizde kaldı. Bu sebepten yapıyo biliyorum ama dedigim gibi o bileziklerle eşim araba aldı sizce haklı mı?Cok sinir oldum esine sakin dugune bos gitme
Ben normalde altinlarin yeni kurulan ciftte kalmasindan yanayim ama baban iyi ki almis keske bilezikleri de alsaymis... Hayat kocanla kv'ye guzel....Peki nasıl bir tavır takinmam lazım zaten eli boş gitmektense gitmemeyi tercih ederim. Zamanında babam düğünde benim tarafımdan gelen altınlarin bi kısmını aldı borcum var diye ama bilezikler bizde kaldı. Bu sebepten yapıyo biliyorum ama dedigim gibi o bileziklerle eşim araba aldı sizce haklı mı?
Senin olan altinlari baskalari kullanmis.Niye kv nin ustune araba ben bunu kaldiramazdim.Her seyde ezdirme sakin kendini en azindan bu dugunde esinin dedigini yapma.Maasalkah sabirli birisine benziyorsun ben olsam altinlarimla kaynanamin ustune araba yaptirmazdim dayimin dugunune de altinla giderdim.Aslinda esinle guzelce konusup her seyi konussan kirildigini felan anlatsan belki tatli dilden anlar.Anlamazsamda omur boyu cekismeli bir evlilik dunyanin en zor durumlarindan biriPeki nasıl bir tavır takinmam lazım zaten eli boş gitmektense gitmemeyi tercih ederim. Zamanında babam düğünde benim tarafımdan gelen altınlarin bi kısmını aldı borcum var diye ama bilezikler bizde kaldı. Bu sebepten yapıyo biliyorum ama dedigim gibi o bileziklerle eşim araba aldı sizce haklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?