- 12 Temmuz 2015
- 477
- 552
- 33
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Kusura bakmayinda esiniz tam bir okuzmus..Dayım benim için o kadar değerli ki, beni öz evlatlarından ayırt etmez. İyi günümüzde kötü günümüzde ailesiyle beraber daima yanımızda oldular.
Eşimle onlar sayesinde evlendik. Eşime de çok deger veriyolar.. Düğünüm de nişanim da maddi manevi çok destek oldular.. Asla inkar edemem bunları..
1 ay sonra dayımın oğlunun düğünü var eşim çeyrek altını çok görüyor. Dayım 2 bin liralık bilezik taktı. Evli olan kızı da bilezik taktı bana..
Ama eşim diyo ki ben niye takıyorum ailen taksın.. Ailem zaten takıcak ama biz de ayrı bi aileyiz bizimde en azından bi altın takmamiz gerekir diyorum adam benle kavga ediyor düğüne gittim de takısı kaldı diyor.. Bu haksızlık değil mi arkadaşlar size soruyorum? ?
adamlar anlamaz bu altin islerinden.. bosver..Dayım benim için o kadar değerli ki, beni öz evlatlarından ayırt etmez. İyi günümüzde kötü günümüzde ailesiyle beraber daima yanımızda oldular.
Eşimle onlar sayesinde evlendik. Eşime de çok deger veriyolar.. Düğünüm de nişanim da maddi manevi çok destek oldular.. Asla inkar edemem bunları..
1 ay sonra dayımın oğlunun düğünü var eşim çeyrek altını çok görüyor. Dayım 2 bin liralık bilezik taktı. Evli olan kızı da bilezik taktı bana..
Ama eşim diyo ki ben niye takıyorum ailen taksın.. Ailem zaten takıcak ama biz de ayrı bi aileyiz bizimde en azından bi altın takmamiz gerekir diyorum adam benle kavga ediyor düğüne gittim de takısı kaldı diyor.. Bu haksızlık değil mi arkadaşlar size soruyorum? ?
Ah senos ah...
Arabayi neden annenin üzerine yapiyosun diye sordum yaşım tutmuyo daha az vergi öderiz böyle olursa dedi. Bu arada 30 yaşında. Dedim ki bizim geleceğimizi düşünmek zorundasin sen annenin üstüne yapamazsın annem arabayı mı satıp yicek sanki ne fark eder ha o ha ben dedi hayırdır benden bosanirsan para alamican diye mi korktun boşanmayi mı düşünüyosun diyip susturuyo beni yine ben kötü oluyorum napicam benSenin olan altinlari baskalari kullanmis.Niye kv nin ustune araba ben bunu kaldiramazdim.Her seyde ezdirme sakin kendini en azindan bu dugunde esinin dedigini yapma.Maasalkah sabirli birisine benziyorsun ben olsam altinlarimla kaynanamin ustune araba yaptirmazdim dayimin dugunune de altinla giderdim.Aslinda esinle guzelce konusup her seyi konussan kirildigini felan anlatsan belki tatli dilden anlar.Anlamazsamda omur boyu cekismeli bir evlilik dunyanin en zor durumlarindan biri
Sattik araba aldı eşimdayının ve kızının yaptığı takı sizde mi ailenizde mi
Sizin bilezikler de için de bir de ve kv'nin üstüne ev ,düpedüz sizden kaçırılıyor malınız bi dur deyin bence artık, Takabiliyorsanız bir çeyrek takın varsa eğer eliniz de ,yoksa para takın ama yine de elinizi avcunuzu yedirmeyin kocanıza ,emin ol tapu bile sizin üstüne değilse bir işler dönüyor sonra hayal kırıklığına uğramayın...Dayımın aldığı bilezik mi kaldı hepsini sattik araba aldık tapusuda kayinvalidenin üstüne oldu..
Kişi kendinden bilir işi.Arabayi neden annenin üzerine yapiyosun diye sordum yaşım tutmuyo daha az vergi öderiz böyle olursa dedi. Bu arada 30 yaşında. Dedim ki bizim geleceğimizi düşünmek zorundasin sen annenin üstüne yapamazsın annem arabayı mı satıp yicek sanki ne fark eder ha o ha ben dedi hayırdır benden bosanirsan para alamican diye mi korktun boşanmayi mı düşünüyosun diyip susturuyo beni yine ben kötü oluyorum napicam ben
Sen de orada hayırdır asil sen benden boşanmayı düşünüyorsun heralde her seyi annenin üstüne geciriyorsun deseydinArabayi neden annenin üzerine yapiyosun diye sordum yaşım tutmuyo daha az vergi öderiz böyle olursa dedi. Bu arada 30 yaşında. Dedim ki bizim geleceğimizi düşünmek zorundasin sen annenin üstüne yapamazsın annem arabayı mı satıp yicek sanki ne fark eder ha o ha ben dedi hayırdır benden bosanirsan para alamican diye mi korktun boşanmayi mı düşünüyosun diyip susturuyo beni yine ben kötü oluyorum napicam ben
Zamanımız kısıtlı olmasa sırf dayım icin işe girerdim ama elimden bişey gelmiyo 1 aydan az kaldi
Ah ah naptin senDayımın aldığı bilezik mi kaldı hepsini sattik araba aldık tapusuda kayinvalidenin üstüne oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?