Bakmalari sizi neden bu kadar rahatsız etti ki o zaman kendinize özel yapın kimse görmesin.
Yani anonim takılmak doga manzarası falan ne bilim
Akraba eklemek pismanliktirBen kendi akrabalarımı bile eklemiyorum
Hayat tarzlarımız pek uyuşmuyor. Bu sebeple rahatsız oluyorum.Benimde bir hesabim anonim kitap paylaşıyorum. Insanlar numaradan buluyor sanirim.
Ama ben kimseyi engellemiyorum. Bakmak isteyen baksin. Yorum isteyen yapsin.hic o kadar seye takilip tatli canimi uzemem
Yüzümüzü paylaşmasam da kendi fotoğraflarımız da var. En basitinden eşim sigara içiyor. Fotoğraf çekerken sigara var mı yok mu diye etrafa bakmak beni rahatsız ediyor artık.Doğa fotoğrafları paylaşıyorsunuz zaten ne sıkıntı olabileceğini oturtamadım kafamda
Zaten hikayeleri de kapatmışsımız. En güzeli sosyal medya kullanmamak . Böylece saçma triplere de girmezsiniz diye düşünüyorum
Koskoca adam sigara içtiği için hesap verecek değil ya.Yüzümüzü paylaşmasam da kendi fotoğraflarımız da var. En basitinden eşim sigara içiyor. Fotoğraf çekerken sigara var mı yok mu diye etrafa bakmak beni rahatsız ediyor artık.
Teknolojiden anlamayan insanlarsa benim gibi onlar da, buna gerçekten inanırlar.Ben senin yerinde olsam takipten cikartirdim . Eğer neden diye sorarlarsa da asla haberim yokmuş gibi davranır, Instagram algoritmasınin Sahte takipçileri ayikladigini falan,bazen takipci sayılarımin elliser yüzer dustugunu,benim de anlamadığımi söylerdim heralde
Anonim olan seyden silmek demekarkadaşlar selam, çektiğim doğa fotoğraflarını paylaştığım bir hesabım var. çok emek verdim diyebilirim. paylaştığım fotoğraflarıma baktığımda gittiğim gezdiğim yerleri hatırlayıp mutlu oluyorum. Bir de ailemin ekli olduğu ayrı bir instagram hesabım var. Doğa fotografları paylaştığım hesapta anonim takılıyordum.fakat esimin abisi ve eltim nerden buldularsa hesabımı bulmuşlar ve eklemişler. ben de onayladim. Çünkü benim hesabim olduğunu anlamışlar sanırım. Reddetmek ayıp olur diye dusundum. şu an o kadar pişmanım ki. paylaşımları, hayatımla alakalı fikir sahibi olmaları rahatsız ediyor. normalde de aileden pek kimseyi eklemem. arkadaşlıktan çıkarıp engellesem ve kullanıcı adımı değiştirsem beni bulabilirler mi? engellediğim anlaşılır mi? eşim anlarlarsa çok ayıp olur diyor. siz olsanız ne yapardınız. hikayelerimi gizledim ama postlarımı görebiliyorlar sanirim. Emek verdiğim hesabımı silmeyi bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?