- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
yapim boyle soruyorum. sadece aldatma konusunda degil. her konuda. biraz da olaylar karsisinda esimle dusuncelerimizin ayni yonde oldugunu tasdik etmek icin, biraz belki hosuma giden birsey duyarim biraz da can sıkıntisindan. ama guvensizlikten olsa soru sormam, gizli gizli yaparim.Hayır, demek istediğim şuydu: Böyle sorular ya güvensizlikten sorulur ya da can sıkıntısından. Siz güvensiz hissettiğiniz bir adamdan 2 çocuk yapmazdınız herhalde? Bu durumda sadece canınız sıkılıyor gibi geldi. Aldatacak adam gider aldatır zaten.
Butun elisabethlerde olsaydi butun dunya erkekleri elisabeth olurdu.sadece turk erkeklerinin tekelinde neyse sustum su saatten itiberenBen de tüm dünya kadınlarında var olan huyların yalnızca Türk kadınlarına mal edilmesine çok şaşırıyorum. Bu mantığa göre yalnızca Türk kadınları değil tüm dünya kadınları Kezban. Çünkü bu tip soruları Türk kadını da, sorar, Fransızı da , İngilizi de. Bu tip kaprisleri tüm dünya kadınları yapar. Kadınların geneli dürüstlüğü sevmez, şımartılmak ister. Niye seviyoruz ki kendi milletimizi yermeyi? O yatak ayırma olayı da, ''Bu gece başım ağrıyor'' geyiği de, tripler de, Türk kadınlarının tekelinde değildir buna emin olabilirsiniz. Emilyler, Elisabethler,Helgalar da böyle. :)
ilk zamanlar cok buyuturdum cok kavga ederdik. sordugum sorulara verdigi malca cevaplardan.
kocam hala anlamadi nasil cevap verilmesi gerektigini.
artik ben uzatmiyorum ama bir kac gun icimde kaliyor ofke.
Ikinci söylediği doğru ama. Tabi bir kadın senden başkasını gözüm görmez demesini bekler ama olayın gerçeği eşinizin dediği. Ilk söylediği de aslında ikincisi gibi yapana var yapmayanda. Yani bu durumda %50 iyi oluyor sanırım :)ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
esim turkce bilmiyor ing arastirdim ama bulamadim.Asım yıldırımın bükçe dili diye bir hikayesi geldi aklıma eşine dinlet belki azcık işe yarar
Ay yok ya Thor da Batman de falan yok. Böyle super kahraman filmlerini izlemek lazım. :)
Chris Hemsworth'u da seviyorsundur sen kesin baby face tam.
Christian Bale'e ölünür zaten.Ama sen sevmezsin herhalde Jonny'i sevmediğine göre.
Amaan sonuçta amaç kocana had bildirmek kaslı ikisi de sen beğenmiş gibi yap.
kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?
kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?