esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

yapim boyle soruyorum. sadece aldatma konusunda degil. her konuda. biraz da olaylar karsisinda esimle dusuncelerimizin ayni yonde oldugunu tasdik etmek icin, biraz belki hosuma giden birsey duyarim biraz da can sıkıntisindan. ama guvensizlikten olsa soru sormam, gizli gizli yaparim.

Butun elisabethlerde olsaydi butun dunya erkekleri elisabeth olurdu.sadece turk erkeklerinin tekelinde neyse sustum su saatten itiberen

ilk zamanlar cok buyuturdum cok kavga ederdik. sordugum sorulara verdigi malca cevaplardan.
kocam hala anlamadi nasil cevap verilmesi gerektigini.
artik ben uzatmiyorum ama bir kac gun icimde kaliyor ofke.

Ayyyyyy sanki kendim kuruyomusum su cümleleri sandım. Ayyyynennnnn biz de aynı durumdayız şuan arkadaşım. Allah Yarabbi adam daaannn daaannnn aklına geleni patır patır sölüyo. Hiç aşk süzgeci denen bi ayarı yok beyninde. Aahh ahhhh

"Yalanlar, birilerinin gerçeklerle kirlettiği güzel hikayelerdir."
Bunu çok sevdigim bi dizideki çok çapkın bi adam söylemişti bi bölümde.
Siz bu soruyu eşinize sorarak aslında size güzel ve pembe bi yalan söylemesini istemişsiniz.
Yani "ben de anlamıyorum ki eşlerinden başkasını gözleri nasıl görüyo hayatım benim için dünyadaki tek kadın sensin. " dese çok mutlu olacaktınız ama o dümdüz gercegi söylemiş. Siz felsefi bi yorum istemişsiniz adam biyolojiden girmiş konuya.
Üzülmeyin yani boşuna. Hepimizin içgüdülerinde var eşiniz dogru söylemis. Erkekler olabildigince fazla kadın isterler. Kadınlarsa ortamdaki en güclü ve en iyi baba olacak erkegi isterler. Ama hicbirimiz vahşi dogada yaşamıyoruz, içgüdülerimizle yönetilmiyoruz. Baska duygusal ihtiyaclarımız, hayattan baska beklentilerimiz var. Yani etrafınızda 10 tane size tapan yakısıklı erkek olabilir ama siz bunlardan kalbinize de uyan, yaşlılıgınızda da yanınızda istediginiz tek kisiyi secer ve ona göre yasarsınız. Onun icin de aynı sey gecerli.
Bu nedenle esiniz haklı ama odun. Romantik olacagı yerde gercekci olmus sadece.
(Salak mevzusu haric. Orada cok iyi yapmıssınız. Salak basit bi laf gibi görünebilir ama hakaret hakarettir. Eslerin küfür kıyamet hale gelene kadar yüz göz olmaması lazım. Bastan önlem almak iyi olmus)

Ikinci söylediği doğru ama. Tabi bir kadın senden başkasını gözüm görmez demesini bekler ama olayın gerçeği eşinizin dediği. Ilk söylediği de aslında ikincisi gibi yapana var yapmayanda. Yani bu durumda %50 iyi oluyor sanırım :)

Asım yıldırımın bükçe dili diye bir hikayesi geldi aklıma eşine dinlet belki azcık işe yarar

Öküzlük değil ki bu. Gerçek.
Bana da sevgilim demişti.
Gayet de mantıklı bi şey.
Biz de çok yakışıklı bi adam görüp vay be diyebiliriz ama hayatımızda erkeğe saygımızdan fazlasına girmeyiz.
1 ay yatak ayırmak da kötü olmuş bu arada. Ayrı yatmak son çarelerden biri olmalı evlilikte bence. Bu kadar tantanaya lüzum yok.

Milena ne yaptin ya boyle
adamlar gozumun onunden bir bir gecti

Son düzenleme:
Bence eşiniz fazlasıyla gerçekçi.
Ama biz kadınlar ne yazık ki bu kadar gerçekçiliği fazla buluyoruz.

Bence eşiniz haklı. Benim aldatmayla ilgili düşüncelerimi çok güzel özetlemiş.
Herkeste (kadın-erkek) o aldatma potansiyeli vardır, kimi bazı değerleri veya riski göze almadığı için fiiliyata geçirmez, kimi geçirir.

Kusura bakmayın ama burda sizde de hata var niye böyle konular açıp eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz ki!

kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?

evet bence de öyle..çok kaba bi ifade...
geçen bizde de eşim "gaz çıkarırsan bi gün yanımda senden soğurum" dedi..
ki ben çok kibar ve dikkatliyimdir nezaket kurallarında..
ben de "sen hergün defalarca yapıyosun..bi düşün acaba ben ne düşünüyorum bu durumda senin için?" dedim..
sesi kesti...böyle zamanlarda misilleme yapmak lazım bana göre..
"way efendim gözüm dışarda ama dürüstüm" diyenlere "ben de sana muhtaç değilim" imajı çizmek lazım ki g.tü kalkmasın..
mesela ben hep bana asılanları "canım başkasından duyup üzülmeni istemem geçen şöyle bişey oldu..." diye kıvırarak özellikle eşime duyurrum..ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın..
geçen yine eşim aynanın karşısında kendini övüp "benden iysini bulamazmışsın" demeye getiriyo..
ben de bi kaç dakka sonra "kocişim iş arkadaşlarım sende şeytan tüyü var, bi şekilde seviliyosun" dedi bana dedim..
çıldırdı...
yani "sen kendini överken, beni de başkaları övüyo ayağını denk al" demek istedim...
kısacası böyle ufak ufak ayar verebilirsin arkadaşım, ki havaya girmesin...

Sinan Akyüz --Yatağımdaki Yabancı--yı okursanız
böyle şeyleri konuşup kendinizi yormamanız gerektiğini anlarsınız..

en iyisi hiçbişe sorma..benimkide seninki gibi..katışıksız saf..anlatıyolar herşeyi..

kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?

Bence değil
Kendine ve eşine saygısı, ayrıca Allah korkusu olan adam aldatmaz
Tabi ki herhesin nefsi var, gözü kayar, aklından geçer ama bu yanlıştır der ve yapmaz
Kocan yanlış bir şey söylememiş ki
Üstelik bu erkeklere de has değil, kadın içinde böyle, herkes nefis taşıyor, herkesin aklından binlerce şey geçiyor yaşadıkça, boş yere kızıyorsun eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…