- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
gercekler acitirBence değil
Kendine ve eşine saygısı, ayrıca Allah korkusu olan adam aldatmaz
Tabi ki herhesin nefsi var, gözü kayar, aklından geçer ama bu yanlıştır der ve yapmaz
Kocan yanlış bir şey söylememiş ki
Üstelik bu erkeklere de has değil, kadın içinde böyle, herkes nefis taşıyor, herkesin aklından binlerce şey geçiyor yaşadıkça, boş yere kızıyorsun eşine
kocanm doğru söylemiş..erkeklerin doğası böyledir..bu hayvanlardada vardır..bir kümeste bir çok tavuk olur ama bir horoz bulunur..ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
terbiye maksadiyla ozel hayattan men etmem. etmedim.tasvip etmıyorum salak demesını ama bır ay ozel hayattan uzaklastırmak buyuk bır gaflet senın ıcın. bence kı esınde acık acık sana soylemıs harama bakmamı sen zorlıuorsun dıye hadı bıde seytana uysaydı bosu bosuna olan sana olacaktı. erkegı özel hayattan uzaklastırarak terbıye edenlere hıc anlam veremıyorum helede bu zamanda
kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?
Elisabeth olmak ne ola ki? Googleda arattım eğer kastettiğiniz cinsel anlamlı bir şey ise onu çoğu canlı yapıyor. Başka ülkelerinin kadın ve erkekleri de yapıyor.Butun elisabethlerde olsaydi butun dunya erkekleri elisabeth olurdu.sadece turk erkeklerinin tekelinde neyse sustum su saatten itiberen
Nasi yani ? Eşini aldatmayanlar, aldatmayi aklından geçirip, kendini tutanlarmi. Tuhafmis. Bence aldatmayi aklından geçirmekle yapmak arasında çok bi fark yok. Nefsine hakim olmakla ne alakası var. Ben kocamdan başkasına erkek gözüyle bakmam onunda aynısını yapması lazimAslında dürüst davranmış bence. Eşler kavga etse bile yatakları 3 günden fazla ayırmamalılarmış.
Yani dediği bir yerde doğru eşini kendinden uzaklaştırmamalısın
Diğer konudada haklı kimi nefsini korur idare eder kimisi ise yenilir
Kadın veya erkek ikisi içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?