esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

"Nasil dusunecegini bilmiyor", "nasil cevap verecegini ogrenemedi" tarzinda seyler demissiniz.. adamin aldatma konusunda bi hatasi yok ki.. kusura bakmayin da adam istedigi gibi dusunsun.. hee dusuncelerinden rahatsiz oluyorsanuz bu tarz sorular sormayin.. ya da adamin eline "neler soylemelisin, neler dusunmemelisin" diye bi kagit verin, ona bakarak muhabbet etsin..

gercekler acitir

son olarak: bi erkeğin kaybetme korkusu nekadar azsa aldatma cesareti de okadar çoktur...
"sadece kaybolduğunda aranan anahtar gibi olmak istemiyosan, nasıl olsa papaspasın altındadır" rahatlığını vermeyeceksin kimseye...
"sen aldatıyosan, ben de aldatabilirim ayağını denk al" mesajını almalı her erkek....
öyle olursa seni zaptetme kaygısından aldatmak aklına gelmez....

tasvip etmıyorum salak demesını ama bır ay ozel hayattan uzaklastırmak buyuk bır gaflet senın ıcın. bence kı esınde acık acık sana soylemıs harama bakmamı sen zorlıuorsun dıye hadı bıde seytana uysaydı bosu bosuna olan sana olacaktı. erkegı özel hayattan uzaklastırarak terbıye edenlere hıc anlam veremıyorum helede bu zamanda

kocanm doğru söylemiş..erkeklerin doğası böyledir..bu hayvanlardada vardır..bir kümeste bir çok tavuk olur ama bir horoz bulunur..

terbiye maksadiyla ozel hayattan men etmem. etmedim.
zira kendimi de men etmis oluyorum.
o bir aylik sure icinde yaptigim kirildigimi ve bana boyle davranamayacagini anlamasi icindir. ki anladi da.
1 aylik perhiz ikimize de iyi geldi.

adam yalandan romantik cümleler edip olayı kapatmak yerine düşündüğünü söylemiş ne var ki bunda?
benim gözüm senden başkasını görmez diyerek konuyu kapatsa bu sefer de "niye böyle huyuma suyuma gidip iyi bir şey söyleyip konuyu kapattı ki ya altında bir şey varsa??" diyebilirdiniz.
değerini bilin bence boşuna da sorun çıkarmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

o erkekler hakkında sana bilgi verirken sende kadınlar hakkında bikaç bilgi ver kendisine. sinirli bi kadının gazabından falan bahsediver. öğrensin ayağını denk alsın :)

kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?

hayır değildir. her erkek bunu düşünür ama bazıları yapmaması gerektiğini bilir demiş canım. insan nefsi böyle bir şey hele ki erkeğin. ama erkek kendisini haramdan sakınmaya çalışıyorsa hele bu devirde al başının üstünde taşı derim ben. hamişlik hormonları bunlar hep dikkat et bebişine de kendine de.

Butun elisabethlerde olsaydi butun dunya erkekleri elisabeth olurdu.sadece turk erkeklerinin tekelinde neyse sustum su saatten itiberen
Elisabeth olmak ne ola ki? Googleda arattım eğer kastettiğiniz cinsel anlamlı bir şey ise onu çoğu canlı yapıyor. Başka ülkelerinin kadın ve erkekleri de yapıyor.
Ama kastettiğiniz bu mu ki sizin?

Nasi yani ? Eşini aldatmayanlar, aldatmayi aklından geçirip, kendini tutanlarmi. Tuhafmis. Bence aldatmayi aklından geçirmekle yapmak arasında çok bi fark yok. Nefsine hakim olmakla ne alakası var. Ben kocamdan başkasına erkek gözüyle bakmam onunda aynısını yapması lazim

Biz kadinlar illa kandirilicaz birak arkadasim bak adam ne guzel durust olmus. He bu durustluk goz dagi vermek icin mi yoksa hakikaten erkeklerin ince dusunemediklerinden kaynaklanan biseymi iyi irdele sadece. Benim esim de fazla durusttur bu konuda. Gerci kizacagim noktalari bildigi icin artik lafi yuvarlamayi ogrendi ama bende kendime kuziyorum keske zamaninda cok tepkiler vermeseydim de adam rahat rahat dokulseydi diye. Misal isyerinde olanlari sohbet sirasinda sorarken tek tek anlatirdi akilli kocam farkina varmadan sakin sakin konunun sonunu bekleyip sonra kizardim boyle boyle adam laf degistirmeyi ogrendi. Bence hic bu durustlugunu bozma adamin senin isine gelir :)

Evliliğinde mutsuz kadın, erkek farketmez iki taraf da aldatmaya yönelebilir.
Çok çirkef, huzur vermeyen eşler var. Huzur vermediği gibi yakandan da düşmüyor.
Böyle bir durumdaki aldatmayı çok tuhaf bulmuyorum ben.

Şeklinde bir yorum yapsa.. Anlarım şahsen..

Ama herkes düşünür de kimi kendini kontrol eder yorumu beni de kızdırırdı..Haklısın..

Benim eşimde hep Allahtan korkmasam insanın karısını aldatması o kadar kolayki der
Bazen sorduğumuz soruların cevabı sinir edici olabilir

Benim eşimin söyledikleri daha sinir bozucu:
-Ben bir kadını zor idare ediyorum ikinsiyle nasıl uğraşayım?
-Bende aldatacak kadar para mı var ki?

Erkek nefsi çok tehlikeli. En sadık erkeğin bile gözünün başkasına kayma ihtimali var. Erkekler kadınlar gibi değil, onlarda daha farklı işliyor bazı şeyler. O yüzden önemli olan erkeğin kendini frenleyebiliyor olması bence ki eşiniz de söylediğine göre yanlış olduğunu bildiği şeylerden kaçınıyor.

Dürüst davranmış, kendinizi sıkmayın bu yüzden.
Öyle her fırsatta ince laflar söyleyip ruha dokunmak pek onlara göre bişey değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…