Eşimin Aldatma Teşebbüsü

Bende ekleyeyim; bundan bir yada iki sene önce bir konu açıldı. Konu travestiden bahsediyordu. Buradaki birçok üye meraktan google yazip baktılar ama kimse aramadi yada kalkıp bahsedilen kişiye yazmadilar. Merak budur bence. Ya şu eskortlar nasılmis diyen adam google amcaya sorar ama kadini aramaz.

valla doğru kızlar ne diyeyim telefonla aramasaydı neyse de oradan kurtarır yanı pek kalmamış

"anlık hatalar" denilen şeyin yelpazesi de mühim. Mesela öfke anından edilen bir küfür anlık hatanın maksimum sınırı mıdır? Yoksa bu sınır aşkla doğru orantılı mı?

Feminizm falan değil bu, konuşulanlar ezbere laflar. Konuyu büyütenler azarlanıyormuş bir de. Komediye bak sen

Kendini juri üyesi sanıyor insanlar burda iki üç yorum yapıp beğeni alınca.

Belkı ben mutsuz da olsam sevdiğim insanla yaşamak istiyorum. Böyle bir hakkım yok mu? Bu tercihim beni malzeme mi yapacak ? cok aileci olan tarafa tekmeyı basacaksak, kocam beni 40 kez boşamalıydı.

Ayrim yapamadiginiz konular var.

Ben aldatilsam da kocami seviyorum, mutsuz da olsak ayrilmak istemiyorum: Kimse karisamaz.

Ben cok gururluyum her turlu girisimde bosanirim, kocam beni aldatmadi : Herkes karisabilir.

Cunku aldatmis iste.

Aldatma anlik hata spektrumunun herhangi bir yerinde yer almiyor ise konu sahibinin beyanina gore, o yonde davranmasi beklenecektir.

Ya zaten konu sahibi telefon kaydında sekizi yirmi gece aradığını görmüş
sonra dokuz gibi konu sahibi aramış eve misafir geliyor demiş yani adam bu durumda misafirden dolayi gidemem is niyet ve eylem apaçık ortada
ama y buraya yazan bazi kadınlar gibi konu sahibi de boşanma mak için kendini kandiriyor

Yuva kolayla mi kuruluyor tvde unlu bir psikiyatrist kadin vardi kadinin biri aradi kocam bni aldatti ne yapmaliyim dedi sevgi var mi aranizda diye sordu varsa eger affet ama onune asla getirme dedi bir daha olursa tmm ama sans ver dedi yani erkek muhabbetini biliyorsunuz yaa 100 de 2 erkek yapmiyordur ancak bunlari yerinde olsam biraz surundurur sonra affederdim ama asla yuzune vurmayin

Evlilik uc ayakli masaya benziyor 1. Ayak sevgi 2.si saygi 3.su guven hadi bakalim ayagin biri kirildi ya da catladi onun ustune koy cayi sabitle zevkle ic

Ha bn bosansin demiyorum heleki sennki daha tesebbus etmis sen bundan sonra ona acik kapi birakmayacaksin hep guzel alimli ve ondan ustun olacaksin ve ona aslA hissettirmeden guvenmeyeceksin

Sen böyle jigoloya teşebbüs etsen asar keser kendince şeytan erkege özel değil ya sizi de dürtebilir.

Bi süre çocuğun gibi gör onu merhamet et ve affedici ol. Merak etmiş. Bu cok doğal ve ustelememis. Bir de ne kadar samimi sana karşı. Bunu da es gecme. Emin ol unutmuyorsun olani ama surekli aklina da gelmiyor zaman gectikce. Evlilik badire atlatma merkezi resmen. Bu ne ki. Onurunla oynamamis. Sadece nefsine yenilmis ve hemen pişman olmus. Ya gitseydi bilmem ne diye de kafani karıştırma. Gitmemis.

Bi süre çocuğun gibi gör onu merhamet et ve affedici ol. Merak etmiş. Bu cok doğal ve ustelememis. Bir de ne kadar samimi sana karşı. Bunu da es gecme. Emin ol unutmuyorsun olani ama surekli aklina da gelmiyor zaman gectikce. Evlilik badire atlatma merkezi resmen. Bu ne ki. Onurunla oynamamis. Sadece nefsine yenilmis ve hemen pişman olmus. Ya gitseydi bilmem ne diye de kafani karıştırma. Gitmemis. Seni de cok seviyor.

Ya o telefon açılsaydı diye düşündüm. O zaman acaba kadının suratına kapatacak mıydı? bu da önemli

Herkes nefsine yenik düşebilir
Kimse ben asla öyle bişey yapmam veya eşim yapmaz demesin araması önemli değil gidip yatsa bile eğer af diliyorsa yani hatasını anladiysa affedilmeli. Herkes ikinci şansı hakeder bir hata insanın bir ömrüne sayılmaz
Bir hatanin bedeli bütün ömürle ödetilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…