Merhaba kızlar. Açıkçası uzun zamandır paylaşmak istedim ama bir türlü de paylaşmamıştım. Eşimle 2 yıldır evliyiz. Bugüne kadar bana bir ihanetini görmedim öyle gözü dışarıda olan bir adamda değildir evinden işe işinden evine gelir. Sadece sevgiliyken bir kaç yalanını yakalamıştım aldatma derecesinde değil ama çocuğu için eski eşinin evine gittiği zamanlar olmuştu. Tabi bunları bana kanıtladı kadın gerçekten kötü niyetli bir insan konuşmalarını gizlice dinledim ve aralarında bir şey olmadığı açıktı. Ama ben sebepsizce beni aldattığını hissediyorum. Hissiyatı kuvvetli biriyimdir kadınlarda genelde hisseder zaten ama elimde en ufak delil yok. Konumu 7 24 açık nereye gittiği belli her aramamda direkt telefonu açar telefonunu gizlemez vs falan ama ben sebepsizce böyle hissediyorum. Birazda hamileliğin etkisi var. Eşim müteahhit ben müzisyenim ama 1 senedir kendi işimi yapmıyorum evdeyim. Daha önce bebeğimizi kaybettik falan çok üzücü süreçlerden geçtim bu süre zarfında kilo falan da aldım. Şuan tekrar hamileyim ve sanki cinsel hayatımız eskisi gibi değil benim de özgüvenim düştü haliyle. Onun bir isteksizliği yok herşey gayet yolunda davranışlarında da bir problem yok ama ben kendimi geçmişe kıyasla daha bakımsız bulmaya başladım. Sizce geçmişte yaşadıklarımdan dolayı sadece bir kuruntu mu yapıyorum yoksa hissettiklerimizin arkasında her zaman bir şey var mıdır ?