Ama ortak bütçede benim söz hakkım yokmu sizce? Seni dinlemem alırım diyo kisaca. Ben affedersiniz mont bile almiyorum kendime eskilerle idare ediyorum.Çıldıracak bişey yok bence siz bütçeyi o çocuğunu düşünmüş demekki kendine güvenliğini almis
Benim derdim süpürge degilki. Birilikte verilen karar olmaması.Yaa yıllar önce bizim bilgisayarımız yokken annem iki bilgisayar parasına sulu süpürge almıştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Üstelik her çalıştırmadan önce suyunu dolduruyorsun, sonradan da boşaltıp o pis iğrenç pisliği elinle-mendille temizleyip lavaboyu da silmen gerekiyor
Resmen kendi kendine eziyet. Üstelik parçaları da pahalli. Bir ayağı bugün ucyuz lira...
AMA valla maşallahi var. O supurgeden sonra aldığımız kaç bilgisayar kaç telefon bozuldu, süpürge (sıkı dur) tam 16 yıldır bizimle. Birkaç parçası değişti onun dışında maşallah zehir gibi
Doğrudur canım sen denk getirmeye çalışıyosun ama içinden geldi ödeyebilecek demekki fikrini şöyle çekil kenara derim ben madem dinlemiyo ayrıca com iyi diye duydum onlariAma ortak bütçede benim söz hakkım yokmu sizce? Seni dinlemem alırım diyo kisaca. Ben affedersiniz mont bile almiyorum kendime eskilerle idare ediyorum.
VivensoMarkası ne
Daimî olmayacaktır. Geçici fırsat yani.Bu durumu firsata cevirin ve ev supurme isini esinize yikin!
Artık güle güle kullanınVivenso
Konu beni ezip geçmesi aslindaArtık güle güle kullanın
İyi niyetle almış aslında
Ama başka şeylerden kısmak zorunda kalacaksınız
Markayı hiç duymadıö iyi bişey çıkar inşallah
Konu beni ezip geçmesi aslinda
Elbette çocuğum için feda olsun da başka hiç bir alternatife bakmadan ve birlikte oturtup karar vermeden...Beni ezip geçmesi fena sinirlerimi bozdu.Cocuklar söz konusu olduğunda bizdede akan sular durur eşimde olsa ayni şeyi yapardı ve bende onaylardım gerçekten çocuğum için faydalı olacaksa
Eşiniz ödeyemeyecek olsa almazdı diye düşünüyorum umarım faydası olur oğlunuza sizde boşuna kendinizi yıpratmayın olan size olur
sizde o konuda haklisiniz acaba itiraz edeceginizden emindi de eşiniz o yüzden mi böyle yaptıElbette çocuğum için feda olsun da başka hiç bir alternatife bakmadan ve birlikte oturtup karar vermeden...Beni ezip geçmesi fena sinirlerimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?