Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Ah kızlar basit gibi görünüyor ama benim sinirim geçmiyor. Sabahın 6 sında kalktım uyuamıyorum. Şimdi konu şöyle çok basit. Öncelikle durumumuz çok ıyi değil maddi olarak. Yani evimiz kira ve tek eşinin maaşıyla idare ediyoruz işte. Oğlum zamane çoğu çocuğa olan alerjik bünyeye sahip. Bence artık azaldı ama eşime göre hapşırrk falan oluyor diye allerjiye yoruyor. Neyse. Bir arkadaşından alerjik bunyeler için sulu süpürge duymuş. Geldi bir çocuk sunum yaptı evde. Fiyat 6 bin deyince ben istemedim gitti. Ama eşim inandı ve beğendi. Ben hayır kullanmam dedim. Efendim dün gece supriiizzz getirdi bu aleti eve. 3 taksit anlaşmış 2, 2 ödeyecekmiş. Ben aşırı sinirlendim. Birincisi daha öteki seçenekleri görmeden bu ne şimdi. Ikincisi benim lafının hiç mi hükmü yok. Ben kullanmayacağım bunu diye yemin ettim ben yaparım oğlanın odasını sen yapma diyor. Nasıl sakın olayım kızlar? Haksızmıyım? Eşim kızacağımı biliyormuş ama bir süre sonra alışırım diye süpriz yapmışmis . Ben bütçeyi tutturmak için sineğin yağını çıkarıyorum nasıl olsa. Bu tepeden inme kararı saygısızlık değilde nedir?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?

Yaa yıllar önce bizim bilgisayarımız yokken annem iki bilgisayar parasına sulu süpürge almıştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Üstelik her çalıştırmadan önce suyunu dolduruyorsun, sonradan da boşaltıp o pis iğrenç pisliği elinle-mendille temizleyip lavaboyu da silmen gerekiyor
Resmen kendi kendine eziyet. Üstelik parçaları da pahalli. Bir ayağı bugün ucyuz lira...
AMA valla maşallahi var. O supurgeden sonra aldığımız kaç bilgisayar kaç telefon bozuldu, süpürge (sıkı dur) tam 16 yıldır bizimle. Birkaç parçası değişti onun dışında maşallah zehir gibi

Benim derdim süpürge degilki. Birilikte verilen karar olmaması.

Ama ortak bütçede benim söz hakkım yokmu sizce? Seni dinlemem alırım diyo kisaca. Ben affedersiniz mont bile almiyorum kendime eskilerle idare ediyorum.
Doğrudur canım sen denk getirmeye çalışıyosun ama içinden geldi ödeyebilecek demekki fikrini şöyle çekil kenara derim ben madem dinlemiyo ayrıca com iyi diye duydum onlari

Cocuklar söz konusu olduğunda bizdede akan sular durur eşimde olsa ayni şeyi yapardı ve bende onaylardım gerçekten çocuğum için faydalı olacaksa
Eşiniz ödeyemeyecek olsa almazdı diye düşünüyorum umarım faydası olur oğlunuza sizde boşuna kendinizi yıpratmayın olan size olur

Elbette çocuğum için feda olsun da başka hiç bir alternatife bakmadan ve birlikte oturtup karar vermeden...Beni ezip geçmesi fena sinirlerimi bozdu.

Elbette çocuğum için feda olsun da başka hiç bir alternatife bakmadan ve birlikte oturtup karar vermeden...Beni ezip geçmesi fena sinirlerimi bozdu.
sizde o konuda haklisiniz acaba itiraz edeceginizden emindi de eşiniz o yüzden mi böyle yaptı

Eşinize kızmayın. O sunum yapan delikanlılar öyle bir anlatıyor öyle bir anlatıyor ki ödeme gücünüz olmasa bile ne yapsam da para bulup alsam diye düşünmeye başlıyorsunuz. Eşiniz de o söylenenlerin etkisiyle dünyadaki en iyi süpürgenin o olduğuna inandı. Hatta ne kadar araştırsanız da eşinizi başka bir markaya ikna edemezsiniz çünkü ne okuduğumuz ne gördüğümüz o satış elemanları kadar inandırıcı olmuyor. Hatta eşiniz siz başka ve daha kötü bir süpürge için ısrar edeceksiniz diye süpriz yapma taktiği uygulamış bile olabilir. Bu arada biz de 2006 da Libelle aldık. O zaman 1600tl.Dehşet para. Ama maşallah çok memnunuz. Hatta kedimiz vardı ve benim de alerjim. 10 yıl kedişimizin tüyünü başka bir şey etkili bir şekilde temizlemedi. Yani gerçekten parayı hak ediyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…