Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim bende öyle garip bir inat varki ömrümce kullanmayacağım. O da anladı. Huyumu bilir. Ben temizlerim napiyim dedi.

Canim bende öyle garip bir inat varki ömrümce kullanmayacağım. O da anladı. Huyumu bilir. Ben temizlerim napiyim dedi.

Annem de neler neler dedi ama sonuç süpürge senelerdir evde
Iade etmeye eşin ikna olmuyorsa kullan canım, çok güzel temizliyor

Iyi yapmış. Keyif için degilki. Bende dyson aldım. Sağlığım için değer. Toz kaçırmıyor ,akarlari her makina alamiyor ve cektigi tozu temiz hava olarak geri veriyor.
Biz araştırmadık bile. Söylemediği için. Hâlâ acayip sinirliyim hâlâ

Ortak bütçede elbette eşinle ortak söz hakkına sahipsin ama bazı şeyler paradan daha önemlidir. Alerjik bir insan olarak şunu söyleyebilirim eğer iyi bir supurgeyse aldığı oğluna çok büyük iyilik yaptın. Nefes alma şeklinin bile değiştiğini göreceksin.

Canım giden 6 bin lira olunca bu ekonomik krizde kolay olmuyor ıyi niyet.

Belki öyledir ama ben kullanmayacağım ki aşırı bir inat var bende. Bunu da biliyor kendisi. Bile bile yapılmazdı.

member: 825977"]Biz araştırmadık bile. Söylemediği için. Hâlâ acayip sinirliyim hâlâ[/QUOTE]
Kabul etmezsiniz diye sürpriz yapmis anneminki de öyle eve gelip tanıtım yapilanlardan. 15 yil oldu.Insan o zaman gerek yok diye düşünüyor ama önemli olan hasta olmadan tedbir almak zaten. Alerji astima dönüşüyor. Bunlar zaten supurge değil de temizlik robotu olarak geçiyor . Ben normalde peynirin bile fiyatına bakıp karşılaştırıp alırım ama iş sağlık olunca gözün görmüyor. Yaptıgı temizliği görünce parası aklıma bile gelmiyor artik. Güle güle kullanın kafaya takmayın.

Bizde süpürge değiştireceğiz ben taşınmayı bekliyorum. Eşim araştırdı karar verdi süpürgeye birşey demedim çünkü süpürme işi genelde ondadır. Genel olarak benim sorumluluğumdaki birşey için emrivaki yapsaydı sinir olurdum. İade edebiliyorsanız iade edin. Bu arada alternatifleri araştırın ama. Başka birşey sunmadan bunu iade edelim deyince kabul etmez belki.

Evet ortak bütçe olunca size danısması gerekirdi ancak dediginiz kadar inatciysaniz siz ortak karar alinacak biri olabilir misiniz, yaniti hayir di mi, dediginizde inat edeceksinizdir çunkü.

Esiniz oglunu düsünmüş ve bakin burada alerjik durumlar yasayanlar dogru bir karar diyor.

Ben kendim yillar önce internetten sulu supürge aldim ama ucuzlarindan oyle bir gürültulü calısiyordu ki tüm mahalle ayaga kalkiyordu hic abartmiyorum. Bu nedenle neredeyse hiç kullanamadim. Yani alırken biraz paraya kiymak gerekiyor demek ki bu tür aletlerde.

Yalniz ben astım hastasiyim ve ev tozu alerjisi var bende. Annem her hafta o süpürge ile supuruyor evi taa 10 yildir bana çok iyi geliyor. Evde sıkıntı yaşamıyorum hiç. O süpürgeler çok iyi ve omurluk oluyor. Evlendigimde evime götürcem o supurgeyi.

İlla ki güzeldir süpürge, ama evin hanımının alma dediği birşeyi erkek alınca gerçekten kriz sebebi. Gerek olsa sana söyler ben alırım, alalım derim.. Neyse almış artık yapacak birşey yok güle güle kullan

Cildiracak birsey yok
Bu kadar dusunmeyin

Adam butcesini ayarlamis demek ki.

Demek ki durumunuz o kadar da kotu degilmis.

Sinekten yag cikarmana gerek yokmus demek ki

Bosver kullan
Hatta git biraz alisveris yap kendine
Bu devirde supurgeye 6 bin lira para veren adamin durumu iyidir

Siz boyle birseye mi sinirlenip dertleniyorsunuz????? Ben de sandim ki kendine birsey almis!
Allah sizi daha beter dertlerden korusun. Esinizin kiymetini bilin

Ay ne güzel 6 binlik süpürgeye ses çıkamayan bi adamla evlisin. Benim bir komşum vileda kovasını bile değiştiremiyor. Aşırı cimri eşi. Ortak hesapta olsa, o almış, taksitleri o ödeyecekmiş. Elbet yapmıştır hesabını. Sizde güle güle kullanın. Bir zamanlar bende çok bütçemi düşünürdüm, bir kıymeti olmuyor , ben dikkat ettikçe eşim başka ve lüzümsuz bir harcama yapıyordu. Artık bende eskisi kadar dikkat etmiyorum . Kendimi üzmüyorum . Eşinde Kendi bilir , öyle uygun görmüş almış, ödesin , öderken aklı başına gelirse daha dikkat eder.

member: 825977"]Biz araştırmadık bile. Söylemediği için. Hâlâ acayip sinirliyim hâlâ
Kabul etmezsiniz diye sürpriz yapmis anneminki de öyle eve gelip tanıtım yapilanlardan. 15 yil oldu.Insan o zaman gerek yok diye düşünüyor ama önemli olan hasta olmadan tedbir almak zaten. Alerji astima dönüşüyor. Bunlar zaten supurge değil de temizlik robotu olarak geçiyor . Ben normalde peynirin bile fiyatına bakıp karşılaştırıp alırım ama iş sağlık olunca gözün görmüyor. Yaptıgı temizliği görünce parası aklıma bile gelmiyor artik. Güle güle kullanın kafaya takmayın.[/QUOTE]
Başka markalarda aynı özellikte daha ucuz oldugunu gördükçe kızıyorum. Ben bir mont bile almadım kendime bu kış. Idare olsun dedim.

Canım benim istediğim markayı araştırmadık bile. Aynı özelliklerde pazar lideri benim istediğim ve 2 bin daha ucuz. Haberi yokki danismadigi için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…