Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorumcemdede var o supurgeden ve ben sesınden nefret edıyorum o tur pazarlamacılar sülük gıbı yapısırlar esınıde oyle kandırmıslar ha temızlıgı ıyı yapıyo ama artık yapıcak bısey yok gıbı oda sızı dusunmus ama bütce ıste kafasına gore ıs yapması lazım. Bneım esımde koltuk takımı bakıyo ıstemıyorum dedıkce alıcam dıyo bende yanında begenmek ıcın gıdıyorum esım vendem daha ısteklı ev esyasına

Bir keresinde benim eşim de buna benzer birşey yapmıştı. kızımız 2 yaşında hareketli Kitaplar var ya kalın sayfalı yabancı bir yazarın tüm kitap serisini benim ‘ aynı tarz kitaptan 20 tane almaya gerek yok bundan daha az alalım başka çeşit kitap alalım’ dediğimde ‘ yorumları iyi ve indirimde 5 dk de bir kitaba bakıyor bitiyor çok kitap iyidir dedi . Ben de tekrar düşüncemi söyledim konu kapandı. Sonrasında eve iki koli kitap geldi. :)

Gaza gelme sebebi de genel kültür yayını yapan bir YouTuber küçük çocuğuna yaz boyu 100 kitap okumuş. Biz de okuyacağız.Heysini de kullanıyoruz ama çeşit çeşit almak varken hala aynı tipten 20 kitap konu farklı olsa da bence gereksiz:)
Neyse...
Ben o zaman fikrimi beyan etmeme rağmen niye aldın böyle dediğimde cevabı “ sen istemiyorsun diye ben kızım için istediğim bir şeyden vaz mı geçeceğim “ oldu. Güzel laf dedim içimden . Bizimkinin edebiyatı kuvvetlidir de:)

Sorun alması değil kızıma feda olsun ben zaten araştırır ona birşeyler alınmasını talep ederim. . Ama öncesinde haberin olmayınca şok oluyorsun . ‘ e biz öyle konuşmamıştık” diyorsun.Ki bizim ki küçük bir örnek. Seni az çok anlayabiliyorum.

İade edebiliyorsanız iade edin bence . Annemlere de sulu makinelerden almıştık kullanması pratik değil. Her süpürgeden sonra parçaları yıkamak gerekiyor. Bir sonraki süpürmeye kadar iyice kurumaları da lazım. Hepafiltresi gibi parçalar da dahil.

Ama iade edemiyorsanız yaptırabildiğiniz kadar süpürme işini pna yaptırın. Yine de çok kendinizi yıpratmayın eşinizi de. Ölümlü dünya bu kadar dert etmeye huzur kaçırmaya gelmiyor. Mutlulukla kalın.... :)

Iyi yapmış. Keyif için degilki. Bende dyson aldım. Sağlığım için değer. Toz kaçırmıyor ,akarlari her makina alamiyor ve cektigi tozu temiz hava olarak geri veriyor.

Ayy kızmayın eşinize ne yapsın evladının alerjisi üzüyor epey demek ki onu, neticede o da ayni evin icerisinde yaşıyor ve o da zorlanacak birkaç ay bir umut almış işte. Benim bebegimin yüzünde de alerjileri var şu krem geçiriyor şu kadar demeden gider o kremi alırım insan üzülüyor. Sıkın dişinizi birkaç ay inşallah zorlanmazsınız ve inşallah makina da ise yarar

Sizin fikrinizi hiçe sayması kötü olmuş .farklı seçenekler araştırmaması da kötü ama bu duruma sizin tepkinizin uzun sürmesi anlamsız oturun konuşun sizi kıran inciten durumu. Sizi anlıyorum ama o da bi baba çocuğu için en iyisinin bu olduğunu düşünmüş .çocuğu için ekonomisini hiçe saymış. Yine kızın sinirlenin ama uzatmaya kullanmicam diye yemin Edip inaylaşmaya gerek yok. Evlilikteki en kötü şeylerden biridir inatlaşma

Hiç haberiniz olmadan çocuk hapşırıyor diye aldım geldim dese yine neyse denilir de sizin hayır demenize rağmen alması hiç hoş olmamış.Sinirinizde haklısınız yok sayılmış hissediyorsunuz.

Biliyorum eve gelip sunum yapan o firmayı. Akıl var fikir var. Madem o kadar mükemmel bir süpürge neden yok satmaz? Normalde firmanın çalışanları ararlar yalvar yakar kendilerini evlere davet ettirip sunum yaparlar. Gitseymiş Dys*n alsaymış bari. O süpürgeye verdiği paraya içim oturdu. Onların genelde halı yıkama özelliği de oluyor en azından öyle olsa.

Rainbow mu? Eger oysa daha siki dur, 30 senedir yasiyor bizimle.. ben eskidim o eskimedi arkadas

Konu sahibi alerji onemli, benimkilerde de var ama keske esiniz sulu almak yerine dyson alaydi.. hem daha ucuz hem de ugrastirmiyor suyla -muyla..

Ama ortak bütçede benim söz hakkım yokmu sizce? Seni dinlemem alırım diyo kisaca. Ben affedersiniz mont bile almiyorum kendime eskilerle idare ediyorum.
Süpürgeyi almış olması bence de yanlış öncelikle bunu belirtmek isterim. Ama sizin derdiniz bence süpürgenin alınmasından çok sözünüzün çiğnenmiş olması.

Önemli olan içinizdeki niyet bence. Yapılan doğru veya yanlış, niyetlerinize baktığımda: Siz dediğim olmadı diye ego savaşları verirken eşiniz evladınıza iyilik yapmanın hazzını yaşıyor. Bence sinirlenmesi gereken siz değil, eşiniz olmalı.

Siz istemiş olsaydınızda adam o süpürgeyi almamış olsaydı bu kez de adamı evladını düşünmeyen baba ilan edip burda taşlatacaktınız. Süpürgeye inandığım için demiyorum ama bencilliğinizi görmeniz için yazıyorum bunları.

Niyetinizi sorgulamanızı öneririm. Çünkü bence de siz haksızsınız. Kusura bakmayın. Sevgiler.

Sormadan olmaz böyle birşey tabiki. Bir iğneyi bile evlilikte danışarak almalısın. Evliliğin gerekleri bunlar ama uyar tabiki. Nasıl olsa kendi ödeyecek. Tekrarlamasın

Bizim komşumuz da o süpğrgelerden satıyor sunum yapıyor. Hatta gelecekmiş birkaç gün sonra güya, eşin evde olsun dedi. Eşimin rehberinden kendine prim mi gelecekmiş ne öyle birşey dedi. Prim usulü çalışıyorlarmış. Bende eşim yokken gelin dedim referans gösterilecek diye. Verdiği cevap "sen mi alacaksın" oldu. Evde astım alerjisi olan yok kendi gelmek istedi bir de kesin alcaz sanki. Ki zaten eşime söylemem bile almam ne gerek var. Astım olan yok bişey yok. Erkekler hayır diyemiyor ya kesin eşin ondan tamam demiştir

Bizim karşı komşunun astım çocugu var 2 sene önce de geldiler bende gittim sunum için. O zaman. 3.500 e falan satıyorlar Dı. Adam 1600 alıyordu o zaman kira 800 gidiyordu hala adama zorla ayda 400 e satmaya çalıştılar. Çok yılışık oluyorlar. Karısı olmasa adam almıştı bile. Erkekler hayır demeyi beceremiyor..onlar almayınca bana kaydı iş ama kabul etmedim. Çocuk yoktu birşey yoktu hala satcaz diye bize gelmeye kalktılar. Gerçekten almak isteyen sunuma gelmeden önce gider kendi alır satış yerinden. Sunumda alma sebebi tamamen hayır diyememek.

tamam da adam oglunu dusunmus belki duruminuz yoktr ama saglik icin yapmistr keyfi harcama olir mu

Aa bu şey değil mi, babam
En olmadık eşyalara bol para harcamak, annemin "Gerek yok" dediğini alıp getirmek. Şu sulu hali yıkama süpürgeleri var ya uzay mekiği gibi, onlar ilk çıktığı dönemde annemin istememesine karşın -kolaylık olur sana- diye almıştı. Eşek ölüsü gibi süpürge ama hala daha annem kullanır desem? O fiyatının hakkını verdi.

Siz de madem aldınız, senelerce bir daha değişmeyecek sağlam ve faydalı bir ürün olarak görün.

Uvvv şu dönemde bu iğrenç ekonomide boşa giden 6 bin. Kendi almış kendi kısıcak artık ama yazık adamada çocuğu için almış çok istemiş inanmış demekki çok üstüne gitme derim bir daha sormadan almaması gerektiğini defalarca anlatırsın anladığı yere kadar artık

Dyson bile 3500 civarı.
Vivenso neymis yahu?
Bu süpürge tanıtanlar 90 larda kaldı diye biliyorum demek hala varmış :))))
Geçmiş olsun ..
Belli ki saf bi adamcağız niyeti kötü değil ödesin aklı başına gelsin ....

Aynısını babam yaptı 20 yıl önce
Fazla zengin insanlar değiliz, biri geldi çok pahalı sulu bir süpürge tanıttı,babam da hemen aldi, 20 taksitte falan odedik ,muhtemelen markasi aynıdir
Geri vermemizi de istemedi
Ayrıca sulu süpürge gerçekten süper temizliyor adeta hali falan yenileniyo o derece,tek sıkıntı her kullanimda şu haznesini boşaltmak ve temizlemek oluyor

Bence baskin bir karaktersiniz.
Sozumu ezdi gecti diyorsunuz da adam keyfi harcamamis.
Parayi kazanan, cocugunu dusunen bir adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…