- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
Bu artik alinacak birsey degil :) tanitimci tutturdu kv birsey kazanacak illa gelelim diye neyse geldi evi supurdu bende yeni temizlik yapmistim aslinda. Aman Allah’im o koltuklardan perdelerden ne toz cikti. Koyu renkli bir kumas koyuyor supurge borusunun ucuna ve topladigi tozu goruyorsunuz. Hem uzuldum hem utandim ne bileyim :) neyse sonra fiyatini soyledi 29 bin ama kv birsey almis 24 bine indi sonra bilmem ne indirimi dedi 19 bin. 2 bin pesinat 24 ay 800 lirami ne dedi. Dedim siz iyimisiniz? Bnm kv aldiginda 8 binmis 4 sene once. Artik ayda bir getirecekte bende temizleyecegim.markası mı rainbow amanın onu da araştırayım hemen.bu arada supırgeler de bir servetmiş fiyat olarak tektaşlar bunlardan ucuz yahuu
Niye bu kadar sinirlenip inat yaptiginizi gercekten anlamis degilim, adam cocugunu dusunmus ve sizinde sevip kolaylikla kullanacaginizi dusunmus bence yani sadece cocugunuzu degil sizi de dusunmus temizlik yaparken daha az yorulacaginiz icin. Kotu niyetli bi davranis yok, keyfi bir sey de almamis adam. Benim sozumu ezdi diye takmissiniz kusura bakmayin hakli degilsiniz ve hayat bu kadar basit seyler icin ne birbirini kiracak ne de sinirden cildirmaya degecek kadar uzun degil.Biz araştırmadık bile. Söylemediği için. Hâlâ acayip sinirliyim hâlâ
Ben en en başında bunu istemediğimi ve illa alacaksak bırlıkte hareket edip daha iyi ve daha uygun bulabiliriz dedim. En en başında. .. inat eden kim?Niye bu kadar sinirlenip inat yaptiginizi gercekten anlamis degilim, adam cocugunu dusunmus ve sizinde sevip kolaylikla kullanacaginizi dusunmus bence yani sadece cocugunuzu degil sizi de dusunmus temizlik yaparken daha az yorulacaginiz icin. Kotu niyetli bi davranis yok, keyfi bir sey de almamis adam. Benim sozumu ezdi diye takmissiniz kusura bakmayin hakli degilsiniz ve hayat bu kadar basit seyler icin ne birbirini kiracak ne de sinirden cildirmaya degecek kadar uzun degil.
Nacizhane fikrimi soyledim kusura bakmayin tekrar ve bence esinize kizmayin bos yere de kendinizi de onu da uzmeyin adamin hevesini de kursaginda birakmayin sevgiler
Düzenli bir iş değil ama ayda 5 bin oluyor sanki. Bazen daha azmaaş ne kadaaR?
Sulu süpürge bu.ben memnunum o bahsettiginiz supurgeden. gayet de iyi... bi sure sonra digerleri size temizlemiyormus gibi gelecek.
ben de 6 yıl arnica kullandım. Önceden kendim süpüremezdim, sonra dyson aldım artık kendim süpürüyorum. Dışarı toz kaçırmıyor, akarları en küçük tozları tek seferde yakalıyor ve dışarı temiz hava veriyor., kesinlikle en ufak koku toz yok. Arnicayla süpürdüğünüz evin hemen arkasından bu makinalarla tekrar süpürün ...500 tl lik Arnicayla bu tür makinalar kıyaslanamaz bile.6 yıldır arnica nın sulu süpürgesini kullanıyorum. Aynı görevi görüyor. Neye gerek o kadar para vermeye?
Büyük saflık. Hem de ayarsız :))
Tepe tepe kullanın artık yapacak bir şey yok.
Peki napicaksiniz bu durumda?Ben en en başında bunu istemediğimi ve illa alacaksak bırlıkte hareket edip daha iyi ve daha uygun bulabiliriz dedim. En en başında. .. inat eden kim?
Düzenli bir iş değil ama ayda 5 bin oluyor sanki. Bazen daha az
Iadeye ikna etmeye çalışıyorum. Bir markete çıktık zaten fiyatlar uçmuş uçmuş. Şarküteri çalışanı bunlar ıyi günler abla dedi Sadece yaşamaya çalışıcaz ne süpürgesi.Peki napicaksiniz bu durumda?
Dyson hangi modelini kullanıyorsunuz acaba ?ben de 6 yıl arnica kullandım. Önceden kendim süpüremezdim, sonra dyson aldım artık kendim süpürüyorum. Dışarı toz kaçırmıyor, akarları en küçük tozları tek seferde yakalıyor ve dışarı temiz hava veriyor., kesinlikle en ufak koku toz yok. Arnicayla süpürdüğünüz evin hemen arkasından bu makinalarla tekrar süpürün ...500 tl lik Arnicayla bu tür makinalar kıyaslanamaz bile.
İade edebildiniz mi ?Iadeye ikna etmeye çalışıyorum. Bir markete çıktık zaten fiyatlar uçmuş uçmuş. Şarküteri çalışanı bunlar ıyi günler abla dedi Sadece yaşamaya çalışıcaz ne süpürgesi.
Big ball parquet 2Dyson hangi modelini kullanıyorsunuz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?