Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstelik borç içinde mücadele verirken. Alalım tabi ama diğerleri daha iyi ce ucuz olabilir. Nitekim de meşhut dyson 2 bin daha ucuzmuş.
sizin makina halı koltuk yatakta yıkıyor, özellikle yatak ve koltuk mitelerin en çok olduğu yer, aparatsız bile havayı temiz havaya çeviriyor. Normal fiyatından da çok uyguna almışsınız. Başkası olsa almasa adam çocuk için bile cimrilik yapıyor derdi. Dyson kullanan biri olarak yazıyorum , ha dyson kötü mü değil tabiiki, sizinkinin + özellikleri var dediğim gibi. Ayrıca temizlemesini çocuğa uzak yerde balkonda yapın dyson alırsanız.
 
7 bin liraya kendi kendine süpüren süpürge var :) görmüşsünüzdür otomatik çalışıyor yuvarlak marka adı vermeyeyim.

benim de hayalim o süpürge alerjik bünyeli tembel ama titiz biri olarak :) temizlikçiye verceğime ona veririm diyorum.

bin lira daha koysaymış da kendi süpürseymiş makine bari
 
 
o süpürgeler bugün hepsi burada da indirimli. 3800. e düşmüş
 
Eşiniz çok cabuk kanan saf biri demekki.

Bir kere doktor boyle bir supurge önerdi mi ? Çocugun gercekten boyle bir şeye ihtiyaci var mi?
Varsa hangi marka daha iyidir,daha kullanişlidir arastirilir, butceye uygun olana birlikte karar verilir.

6 binlik süpürge gidip pat diye alinip "sürpriiiz" yapilacak bir şey değil.Gerçekten sinir bozucu.
Oğlunu düşünmüş olabilir ama,bir araştir sor,eşinin fikrini al.

Demekki boşuna tasarruf yapiyormuşsunuz.Siz de "sürpriiiiz" yapabilirsiniz.
 
Kandirilmis
Sulu daha güclu ucuzlari var .Benimki de almisti yillar once kullanimi hic rahat degil .Ustune 2 supurge daha aldim .
Biran önce geri verin .Muadillerini esinize gosterin .
 
Eşimin astımı var. Ablası bana o meşhur süpürgeden al demişti; ablalarının hepsi kullanıyor. Annen kullanıyor mu dedim hayır dedi. O zaman fiyatı 2000 liraydı. Almadım tabi ki. Çok ihtiyacı varsa kendi alsaydı. Eşim fısfısı sık kullanırdı, şimdi hiç kullanmıyor maşallah. Evi sık sık havalandırım. Abartı deterjan kullanmam. Yumuşatıcı kullanmam. Azıcık tozdan kimseye zarar gelmez. Geri verebiliyorsanız verin onun yerine çamaşır kurutma makinesi alın daha mantıklı. Yerdeki toz alerji yapmaz.
 
dysonın hangi modeli acaba ben de süpürgemi değiştirmek istiyorum bu aralar şöyle halıları uçuran bir makine arıyorum
 
ben 10 seneden fazladır kullanıyorum.
süpürgeye ihtiyacım olsa başka markaya bakmam bile.
değiyor verdiğin paraya.
yav yapmayın burda kimden ne duysam ertesi gün satın alıyorum masraflı olmaya başladı site artık bana aha haaa.gecen hafta Office artı birkaç arkadaş osman abalı seti tavsiye etti kızıma koştur koştur aldım haftasonu da süpürge arayışına giricemmm gene sitenin suçu aklıma girdiniz kızlarrr
 
big ball parguet 2
bakacağım teşekkürler benımki Siemens sessiz çalışandan ılk aldığımda duvara yapışıp kalıyordu ama artık çekim gücü düştü 5 yıllık süpürgenin ucuz bir homend aldım gecen sene o hiççç çekmiyor şimdi süpürge işi çokk önemliymiş anladım
 
Markasi ne acaba kuzum keske diger guclu supurgelerden alsaydiniz philips gibi simdi bi ise yaramazsa vay halinize az para degil
 
yalnız konu sahibi aklıma geldi ben de süpürge alcaktım bildiğiniz plastik her yerde ucuza satılan el süpürgesi olanlardan alacaktım. eski sevgilim atarlandı bu ne ya abuk subuk şey alıyosun bla bla diye.

sonra bi artistleşti hangi markaydı hatırlamıyorum bir japon markasının dükkanına girdik işte kablosuz şarjlı elektrik süpürgesi vardı ay çok hafif bak bundan al vikvik yapıyordu. iyi dedim sen al o zaman bana kimbilir kaç para çünkü o zamanlar fiyatı kaç bindi hatırlamıyorum topukları g.tüne vura vura çıktıydı dükkandan.

sonra baktıydım hepsiburadadan kendine almış bi tane normal süpürge biz ayrıldıktan sonra. dedim içimden alsaydın ya o şarjlı blabla süpürgesini :)))

erkeklere herhalde oyuncak gibi geliyor süpürge makineli bir şey ya gaza geliyorlar saçma sapan. temizlikten anlamazlar ama en muhteşemini almak gibi bi takıntıları var konu elektronik aletler olduu zaman
 
yani dyson da öyle halılar uçurmuyor ama çok iyi çekiyor, halı parlıyor ,gerçi ben tüm halıları kaldırdım mutfakta bi tane küçük var. Özelliği en küçük tozların yakalaması, dışarı toz kaçırmaması. Ben alırken satıcı aparatlarına göre fiyatı değişiyor dedi , extra aparatı olunca fiyat artıyor. Anımal modeli var mesela hayvan kıllarını toplayan , onu istersen ucundaki aparat için fiyat artıyor.
 
Bizde de Dyson var,halılarımı gören parlıyor diyor.
Gerçekten çok iyi süpürüyor,tek sorun temizliği.
Gerçi benimki eski model, belki yeni modellerin temizliği daha kolaydır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…