Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
halı ıvır zıvır olmayacak yerde ama .ha koltuk altlarında da boşluk olacak oraya girebilmesi için

ben zaten halı kullanmıyorum en fazla yatak odamda kilim oluyor onu da kaldırıveririm. kendi evimde de kesinlikle ayakları yüksek mobilyalar alacağım onu çekmekle baş olmuyor çünkü. eski sevgilimin yatağın altını temizleyeyim diye çekmiştim güya senelerdir hem annesi arada gelir temizlerdi hem de temizlikçisi vardı 5 sene öncesinden faturalar falan çıktıydı bi allahın kulu çekip de altını silmemiş resmen mitelar party hard yapıyordur orda

bu konu bana fazla eski sevgili mesaisi yaptı yalnız adamı pislikle nasıl eşleştirmişsem kafamda ayrılınca o titizliğim de geçtiydi zaten

anladım hayvan yok evim de benim sorunum halılarım çok kalın ve ağır yeniler atamam da araları da oymalı temızlığı zor.ondan en fazla çekim gücü olanın peşindeyim mite falan sorun değil benim için tozlar sorun

ha ha ha rahmetliyi de anmış olduk işte bu aradaa

Hay ağzını öpeyim arkadaşım. Ayynenn bu. Tartışma sırasında aklıma gelmiyor böyle mantıklı cümleler. Tam anlamıyla bu durumum. dusduru

adam sizi cocugunu düsünmüs gidipte kendine harcamamış ya bu kadar dellenme, ne süpürgesiymiş o 6000 liraya yaw.

Bence çokta büyütmeyin.kendine bişey yapmamış.cocuk için almıs.sze sormadan yapması tek hatası

Annem aldi bu supurgeden alerjik diye
Isin kotu yani ben k makinedeen nefreeet ediyorum

Bir .hersupurmeden sonra mutlaka yikiyacaksin.
Acik kalacak havalanacakki yoksa kokuyor.
Olmuyor sungeri hep yikaniyor.

Ikincisi suyunu nereye dokucem derdi

Uc yil gectimi o mucize supurge koku vermeyd basliyor

4 annem hala ona hasta

5.sen sevki mutlu ol yoksa hergun seni deli eder.

6.gule kullan

Ih... markanın sulu süpürgesi sanırım eğer oğlunuzun alerjisi ciddi ise bu kadar büyütmeyin makine çok iyi emin olun oğlunuz çok rahat edecek havayı temizleme özelliğine sahip bende kullanıyorum makineyi dövücüsü ile koltuklarinizi yataklarinizi 1 hafta boyunca hergün süpürün anlayacaksınız eşinizin doğru kararı verdiğinizi

Ya konu dışı ama Osman abalı setini aldinmi nasıl bende düşünüyorum ama gerekli mi gereksiz mi bilemedim :) bir konuda konuşulmuştu sanki di mi

Konudan alakasiz. Kv min rainbow supurgesi var ben hayatimda boyle birsey gormedim :) resmen odada soludugun hava bile degisiyor.

Ya konu dışı ama Osman abalı setini aldinmi nasıl bende düşünüyorum ama gerekli mi gereksiz mi bilemedim :) bir konuda konuşulmuştu sanki di mi
aldım kuzum kitabını ada kitabevınden aldım ama materyalleri tahtadan şart onu netten hepsi buradadan aldım oyuzden kıtap 8 yaş setı de içinde kıtaplarda olduğu için 9 yaş aldım nette daha ucuz ürünler.kızım çok sevdi 120 parça tahtadan sekılleri var bır kare prizmanın her tarafı farklı sekıllerde mesela yani120 çarpı 4 diyelim materyal çeşidine.kitap 3 aşama da ıstediği şekli gösteriyor kızım da yapıyor 15 dakika da dikkat çok istiyor o yüzden zaten dıkkat geliştırıyor.öğretım uyesi pdr yakınım da şiddetle tavsiye etti kızım da her gün 1 şekıl yapıypr severek kıtap sette 3 tane yaşa göre materyaller 1 kere alınıyor yıllarca onlar kullanılıyor sadece kıtap alınıyor yaşa göre 2 yaşdan 11 12 yaşa kadar var kıtapları.ben çok beğendim tavsiye ederim tavsiye edenlere re başta Office olmak üzere teşekkür ederim

Konudan alakasiz. Kv min rainbow supurgesi var ben hayatimda boyle birsey gormedim :) resmen odada soludugun hava bile degisiyor.
markası mı rainbow amanın onu da araştırayım hemen.bu arada supırgeler de bir servetmiş fiyat olarak tektaşlar bunlardan ucuz yahuu

7.gayet net anlatmışsınn konuyu

Hic oyle cocugu icinmis falan diyemeyecegim olayin cocugunu dusunmesiyle bir ilgisi yok esiniz kolay dolandirilabilir cinsten. Kizmakta da haklisiniz. Gercekten gerekli bir sey olsa 3 kurusun lafini eder, asla gidip de kaliteli magazalardan almaz, ya da piyasa arastirmasi yapmaz, gidip 2 guzel laf soyleyen kisiden sacma sapan bir sekilde sacma sapan bir urun alir. Babamdan biliyorum o da boyledir. Evimiz boyle garip seylerle dolu.

Yaa bu adamlar neden böyle gereksiz hareket yapmaya bayilirlar.. bende olsam delirirdim.. ama yapicak bisey yok maalesef.. sinirlenip oturucaksiniz.. siniriniz geçince kullanin bari boşa gitmesin..

Bende almıştım altı yıl olcak temizlik robotu diye geçiyor ve çok memnunum bizimde o zaman hiç durumumuz yoktu ha şimdi olsa muadillerini alırım o kadar parayı vermem o zaman galeyana geldik aldık.ama bundan sonra suludan başkasını kullanmam. Ha tozlar içinde hiçbir çaresi yok bir evde tul perde halı kanepe yastık yun yatak olduğu sürece tozda bitmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…