- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
halı ıvır zıvır olmayacak yerde ama .ha koltuk altlarında da boşluk olacak oraya girebilmesi için
anladım hayvan yok evim de benim sorunum halılarım çok kalın ve ağır yeniler atamam da araları da oymalı temızlığı zor.ondan en fazla çekim gücü olanın peşindeyim mite falan sorun değil benim için tozlar sorunyani dyson da öyle halılar uçurmuyor ama çok iyi çekiyor, halı parlıyor ,gerçi ben tüm halıları kaldırdım mutfakta bi tane küçük var. Özelliği en küçük tozların yakalaması, dışarı toz kaçırmaması. Ben alırken satıcı aparatlarına göre fiyatı değişiyor dedi , extra aparatı olunca fiyat artıyor. Anımal modeli var mesela hayvan kıllarını toplayan , onu istersen ucundaki aparat için fiyat artıyor.
ha ha ha rahmetliyi de anmış olduk işte bu aradaaben zaten halı kullanmıyorum en fazla yatak odamda kilim oluyor onu da kaldırıveririm. kendi evimde de kesinlikle ayakları yüksek mobilyalar alacağım onu çekmekle baş olmuyor çünkü. eski sevgilimin yatağın altını temizleyeyim diye çekmiştim güya senelerdir hem annesi arada gelir temizlerdi hem de temizlikçisi vardı 5 sene öncesinden faturalar falan çıktıydı bi allahın kulu çekip de altını silmemiş resmen mitelar party hard yapıyordur orda
bu konu bana fazla eski sevgili mesaisi yaptı yalnızadamı pislikle nasıl eşleştirmişsem kafamda ayrılınca o titizliğim de geçtiydi zaten
Bizim kocaların kaderi aynı demek ki.kolay değil,bizim ki yeni, eşim balkonda temizliyor
Hay ağzını öpeyim arkadaşım. Ayynenn bu. Tartışma sırasında aklıma gelmiyor böyle mantıklı cümleler. Tam anlamıyla bu durumum.Eşiniz çok cabuk kanan saf biri demekki.
Bir kere doktor boyle bir supurge önerdi mi ? Çocugun gercekten boyle bir şeye ihtiyaci var mi?
Varsa hangi marka daha iyidir,daha kullanişlidir arastirilir, butceye uygun olana birlikte karar verilir.
6 binlik süpürge gidip pat diye alinip "sürpriiiz" yapilacak bir şey değil.Gerçekten sinir bozucu.
Oğlunu düşünmüş olabilir ama,bir araştir sor,eşinin fikrini al.
Demekki boşuna tasarruf yapiyormuşsunuz.Siz de "sürpriiiiz" yapabilirsiniz.
evet :)Bizim kocaların kaderi aynı demek ki.
Ih... markanın sulu süpürgesi sanırım eğer oğlunuzun alerjisi ciddi ise bu kadar büyütmeyin makine çok iyi emin olun oğlunuz çok rahat edecek havayı temizleme özelliğine sahip bende kullanıyorum makineyi dövücüsü ile koltuklarinizi yataklarinizi 1 hafta boyunca hergün süpürün anlayacaksınız eşinizin doğru kararı verdiğiniziAh kızlar basit gibi görünüyor ama benim sinirim geçmiyor. Sabahın 6 sında kalktım uyuamıyorum. Şimdi konu şöyle çok basit. Öncelikle durumumuz çok ıyi değil maddi olarak. Yani evimiz kira ve tek eşinin maaşıyla idare ediyoruz işte. Oğlum zamane çoğu çocuğa olan alerjik bünyeye sahip. Bence artık azaldı ama eşime göre hapşırrk falan oluyor diye allerjiye yoruyor. Neyse. Bir arkadaşından alerjik bunyeler için sulu süpürge duymuş. Geldi bir çocuk sunum yaptı evde. Fiyat 6 bin deyince ben istemedim gitti. Ama eşim inandı ve beğendi. Ben hayır kullanmam dedim. Efendim dün gece supriiizzz getirdi bu aleti eve. 3 taksit anlaşmış 2, 2 ödeyecekmiş. Ben aşırı sinirlendim. Birincisi daha öteki seçenekleri görmeden bu ne şimdi. Ikincisi benim lafının hiç mi hükmü yok. Ben kullanmayacağım bunu diye yemin ettim ben yaparım oğlanın odasını sen yapma diyor. Nasıl sakın olayım kızlar? Haksızmıyım? Eşim kızacağımı biliyormuş ama bir süre sonra alışırım diye süpriz yapmışmis . Ben bütçeyi tutturmak için sineğin yağını çıkarıyorum nasıl olsa. Bu tepeden inme kararı saygısızlık değilde nedir?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?
yav yapmayın burda kimden ne duysam ertesi gün satın alıyorum masraflı olmaya başladı site artık bana aha haaa.gecen hafta Office artı birkaç arkadaş osman abalı seti tavsiye etti kızıma koştur koştur aldım haftasonu da süpürge arayışına giricemmm gene sitenin suçu aklıma girdiniz kızlarrr
aldım kuzum kitabını ada kitabevınden aldım ama materyalleri tahtadan şart onu netten hepsi buradadan aldım oyuzden kıtap 8 yaş setı de içinde kıtaplarda olduğu için 9 yaş aldım nette daha ucuz ürünler.kızım çok sevdi 120 parça tahtadan sekılleri var bır kare prizmanın her tarafı farklı sekıllerde mesela yani120 çarpı 4 diyelim materyal çeşidine.kitap 3 aşama da ıstediği şekli gösteriyor kızım da yapıyor 15 dakika da dikkat çok istiyor o yüzden zaten dıkkat geliştırıyor.öğretım uyesi pdr yakınım da şiddetle tavsiye etti kızım da her gün 1 şekıl yapıypr severek kıtap sette 3 tane yaşa göre materyaller 1 kere alınıyor yıllarca onlar kullanılıyor sadece kıtap alınıyor yaşa göre 2 yaşdan 11 12 yaşa kadar var kıtapları.ben çok beğendim tavsiye ederim tavsiye edenlere re başta Office olmak üzere teşekkür ederimYa konu dışı ama Osman abalı setini aldinmi nasıl bende düşünüyorum ama gerekli mi gereksiz mi bilemedim :) bir konuda konuşulmuştu sanki di mi
markası mı rainbow amanın onu da araştırayım hemen.bu arada supırgeler de bir servetmiş fiyat olarak tektaşlar bunlardan ucuz yahuuKonudan alakasiz. Kv min rainbow supurgesi var ben hayatimda boyle birsey gormedim :) resmen odada soludugun hava bile degisiyor.
7.gayet net anlatmışsınn konuyuAnnem aldi bu supurgeden alerjik diye
Isin kotu yani ben k makinedeen nefreeet ediyorum
Bir .hersupurmeden sonra mutlaka yikiyacaksin.
Acik kalacak havalanacakki yoksa kokuyor.
Olmuyor sungeri hep yikaniyor.
Ikincisi suyunu nereye dokucem derdi
Uc yil gectimi o mucize supurge koku vermeyd basliyor
4 annem hala ona hasta
5.sen sevki mutlu ol yoksa hergun seni deli eder.
6.gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?