eşimin aldığı hediye

yanlış anlaşılan bir durum var. arkadaşının bir sorununu çözmeye çalışıyorduk o zaman örnek verdim yakınmadım yani. almasını istemiyorum da.

merhaba
eşim bana hediye almaz. git kendin al der. dün arkadaşı ile bişey konuşurken bu durumu anlattım. bugün eşim dün konuşulan mevzudaki istediğim bişeyi almış ve aldığı yerden telefon etti. aldım buraya bırakıyorum gelip al diye. arkadaşı da ben söylemedim tesadüf oldu diyor. eşime belli etmedim ama çok sinirlendim. şımarkça mı davranıyorum? haklı mıyım? siz olsanız ne yapardınız?aldığı şeyi parçalayasım geliyor resmen.
Aman tek alsin da oraya bıraksın bizim herif onu da yapmiyirrrrr

yanlış anlaşılmasın ben arkadaşına dert yanmadım. onun eşi ile ilgili sorunlarını çözmek için konuştuğumuzda örnek verdim. bugün de eşim hediye alıcam deyince söylüyorsun alacaksan al demiş. beni aradı yemin etti tesadüf oldu ben söylemedim dedi

merhaba
eşim bana hediye almaz. git kendin al der. dün arkadaşı ile bişey konuşurken bu durumu anlattım. bugün eşim dün konuşulan mevzudaki istediğim bişeyi almış ve aldığı yerden telefon etti. aldım buraya bırakıyorum gelip al diye. arkadaşı da ben söylemedim tesadüf oldu diyor. eşime belli etmedim ama çok sinirlendim. şımarkça mı davranıyorum? haklı mıyım? siz olsanız ne yapardınız?aldığı şeyi parçalayasım geliyor resmen.
Aldım buraya bırakıyorum gel al ne demek ??? Hediye almamış ki zaten

Back
X