Esimin alesiyle alt ust oturuyoruz

Evlenirken eşinizle istişare etmediniz mi kayınaileyle geçim nasıl olacak, sürekli gidecek miyiz, yemekleri nerede yiyeceğiz diye. Altlı üstlü olmayı kabul ettiğinize göre içiçe olmayı da kabul ettiniz. Bunun kurallarını eşinizle belirlemediniz mi?

Kesinlikle ailenizi haberdar edin durumdan. Siz yapamazsanız aileniz damatlarına çeki düzen versinler. Sahipsiz olmadığınızı göstersinler.

Utanmiyorsa yataga da sizle girsin tobe tobee kalk silkelen aglama biraz guclu ol ve soyle kaynanalara aksam evimizde yiycez diye esine de soyle guzelce evimizde yiyelim bu aksam eger baktin olaylar buyuyor kat aileni isin icine bazen buyuk bir patlama hepsini sakinlestirir

Haklisiniz ama bana surekli dedigi kaynanamin ben olmasam oglum evde ac kalir vs yemek yapamiyorsun vs

e sizde çıkmayın her gün yukarı. yapın yemeğinizi eşinize de yemek var bu akşam evde yiyelim deyin. gündüzde bahane üretin sürekli.

Amann Allahım dedim cok korkutucu niye kabul ediyorsunuz ki bu aynı binayı. Böyle şeyler olacağını kestirmeniz lazım yani..restini çek babanın evine dön böyle hayat geçmez cünkü

Sesinizi çıkartmadığınız müddetçe bu durum devam edecek. Sizin adınıza üzüldüm ama keşke kabul etmeseydiniz. Ya rest çekeceksiniz yada durumu böyle kabul edeceksiniz.

Yorumlarınızı takip ediyorum. Boşanma dışında bu üyeye tavsiyeniz ne olurdu?
Hıcbısey, cunku bırlıkte yasadıgı ınsanlar degısmez.kocasının durumlardan rahatsız olup herkese dur demesı ya da karısını alıp tasınması lazım ordan ki, oyle bır adama benzemiyor.

Allah yardımcınız olsun çekilecek dert değil.Eşinizle halledeceksiniz .Arayı o bulacak evdeki olanları ailesine anlatmayacak.Evlendiğinin farkına
varamamış eşiniz .Üzülüyorum bu tür konuları okurken neden bu erkekler dengeyi kuramıyor.

İş sizde bitiyor. Biraz dişli olun. Oğlu bebek mi aç kalsın koca adam çok aç kalırsa yapsın kendi yemeğini. Ne münasebet habire ordasınız. Gitmiyorum diyin olsun bitsin. Zorla mı götürecekler sizi? Verin kayınvalidenize de cevabını. Diyelim kocanız yanınızda değil bırakır çıkarsınız. Böyle aileye bağımlı yaşayan adamla ömür geçmez

Konyalı mısınız? Gözümün önüne ordaki yeni evli kızlar geldi. Baştan bellidir ayni ev veya apartmanda yaşayacağınız. Ama öyle bir kandırıyorlarki, sanki birlikte oturunca hayatınız güllük gulistanlik olacak, fakat ayni evde yada binada oturunca oyle olmadığını evlerine bir hizmetci olarak gittiğinizin farkina varirsiniz. Calismanizada izin verilmez.. neden böyle bir hayatı kabul ettin? Eşini kandırabilirsen hemen ayrı eve çıkın, sakin civardan ev bakmayın. En uzak yerden tutun evinizi. Birde çocuğu ertele

Nişanlıyken bir sürü sorun yaşayıp sonra da altlı üstlü oturmayı kabul edersen olacağı bu işte. Benzer durumu yaşayan bekar kadınlar feyz alın bu konudan.

Sana gelince konu sahibi, başka yere taşınıp bu insanlarla arana mesafe koymaktan başka seçeneğin yok. Kocan anasının ağzına bakıp sana çemkiriyorsa kusura bakma ama evlerine hizmetçi almışlar, gelin almamışlar.

Hadi nisanliyken sorun yasamanizi ve buna ragmen evlenmenizi anlamiyorum
Her sabah kendi evinizde uyanip da yine israrla kaynana evine gitmek neden onu hic anlamiyorum. Gitmeyin. Sacinizdan suruyerek gelip alacak mi Zaloglu Rustem gibi?

Sesini yukseltmedigin ve ağırlığını koymadığım müddetçe bu böyle ilerleyecek biliyorsun değil mi

Merhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana
Biz 10 yıllık evliyiz. 6 yıl önce benim ailemin yaşadığı yere tayin isteyip geldik. Ailemle aynı binada altlı üstlü oturuyoruz 6 yıldır. Ama inanın eşim bu durumdan rahatsızlık duymasın diye elimden geleni yaparım. Kesinlikle annemlere gideceğim zaman ısrar etmem gelmesi için. Çocukları alır, gider, 3-4 saat oturur gelirim. Ayda yılda bir annemler davet ederse hep birlikte gideriz. Hep dengeyi korurum yani. Annem de biz davet etmeden çat kapı evimize gelmiş değildir.
Sizin durumunuza gelince eşiniz adam olup biraz düşünceli olsa, sizi ezdirmese o anası olacak kadın hiç de bir şey yapamazdı. Daha 6 aylık evlisiniz, ne işiniz var her akşam KV evinde. Ben gerçekten üzüldüm durumunuza. Altlı üstlü oturmak eşiniz adam gibi adam olsaydı sorun değildi aslında ama şu koşullarda kesinlikle evi uzak bir yere taşımanız gerekir. KV kim oluyor da size bağırıyor. Terbiyesiz kadın. Sinir oldum valla.

Back
X