- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Sırf koynuna girmek için mi oğlunu sizinle evlendirmiş?Haklisiniz ama bana surekli dedigi kaynanamin ben olmasam oglum evde ac kalir vs yemek yapamiyorsun vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf koynuna girmek için mi oğlunu sizinle evlendirmiş?Haklisiniz ama bana surekli dedigi kaynanamin ben olmasam oglum evde ac kalir vs yemek yapamiyorsun vs
sizin aileniz nerede oturuyor? Siz de onlara eşinizi zorla götürün (korona bitince)
Bunu bir arkadaşım söylerdi. Kendi yapamayacakları şeyler için oğullarını evlendiren, oğluna aşık anneler var diyeSırf koynuna girmek için mi oğlunu sizinle evlendirmiş?
Evlenirken eşinizle istişare etmediniz mi kayınaileyle geçim nasıl olacak, sürekli gidecek miyiz, yemekleri nerede yiyeceğiz diye. Altlı üstlü olmayı kabul ettiğinize göre içiçe olmayı da kabul ettiniz. Bunun kurallarını eşinizle belirlemediniz mi?
Aaaa bu nasıl şey ya..
Sanıyorum ki başka ilçeye gitseniz de bu kadın rahat vermez.
Siz neden her gün onlara gidiyorsunuz? Her durum fiyasko.
Haklisiniz ama bana surekli dedigi kaynanamin ben olmasam oglum evde ac kalir vs yemek yapamiyorsun vs
Hıcbısey, cunku bırlıkte yasadıgı ınsanlar degısmez.kocasının durumlardan rahatsız olup herkese dur demesı ya da karısını alıp tasınması lazım ordan ki, oyle bır adama benzemiyor.Yorumlarınızı takip ediyorum. Boşanma dışında bu üyeye tavsiyeniz ne olurdu?
Biz 10 yıllık evliyiz. 6 yıl önce benim ailemin yaşadığı yere tayin isteyip geldik. Ailemle aynı binada altlı üstlü oturuyoruz 6 yıldır. Ama inanın eşim bu durumdan rahatsızlık duymasın diye elimden geleni yaparım. Kesinlikle annemlere gideceğim zaman ısrar etmem gelmesi için. Çocukları alır, gider, 3-4 saat oturur gelirim. Ayda yılda bir annemler davet ederse hep birlikte gideriz. Hep dengeyi korurum yani. Annem de biz davet etmeden çat kapı evimize gelmiş değildir.Merhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana