Eşimin alınganlığı

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar 8 aylık hamileyim ..malum Ramazan'dan dolayı son 1 haftadır yemeğe davetli oluyoruz haliyle evde yemek yapmıyorum ..bugün eşimin kardeşiyle kendi kardeşimi yemeğe çağırayım dedim eşime sordum bi işin var mı diye müsait misin ..dışarda mı yesek dedi ben de farketmez olur dedim.. senin Zaten işine geliyor kaç gündür yemek te yapmıyorsun evde yemek yendiğimiz Yok dedi gülerek..sonra düşün taşın bana kararını ver dedi..ben de gülerek dedim ki bir kamyon laf söyledin Zaten tamam dedim hani öylesine gülerek söyledim ..gayet ciddi bir şekilde ben ne demişim ne var olmayan bir şeyimi dedim falan dedi..ben de şaka yaptığımı öylesine söylediğimi söyledim .. tamam dışarıda yeriz dedi uyudu tavırlı bir şekilde ..Allah aşkına ben bu adamla konuşamayacak mıyım ya ne bu alınganlık ben de mi bir gariplik var

QUOTE="PrensesimNur, post: 51852430, member: 451551"]kızlar 8 aylık hamileyim ..malum Ramazan'dan dolayı son 1 haftadır yemeğe davetli oluyoruz haliyle evde yemek yapmıyorum ..bugün eşimin kardeşiyle kendi kardeşimi yemeğe çağırayım dedim eşime sordum bi işin var mı diye müsait misin ..dışarda mı yesek dedi ben de farketmez olur dedim.. senin Zaten işine geliyor kaç gündür yemek te yapmıyorsun evde yemek yendiğimiz Yok dedi gülerek..sonra düşün taşın bana kararını ver dedi..ben de gülerek dedim ki bir kamyon laf söyledin Zaten tamam dedim hani öylesine gülerek söyledim ..gayet ciddi bir şekilde ben ne demişim ne var olmayan bir şeyimi dedim falan dedi..ben de şaka yaptığımı öylesine söylediğimi söyledim .. tamam dışarıda yeriz dedi uyudu tavırlı bir şekilde ..Allah aşkına ben bu adamla konuşamayacak mıyım ya ne bu alınganlık ben de mi bir gariplik var[/QUOTE]
Esinizde alınganlık yok biraz odunluk var bence anlatamazsin

Nolur ki kaç gündür yemek yapmamış olsan evde yemek yememiş olsanız
Onun bir parçasını taşıyorken sizi tepesinde gezdirmeli bırak tripleri
kendi yapmalı yemeği
evi de temizlemeli
ütü çamaşır bulaşık
herbirşeyleri yapmalı
yapsın yani :)))))))

Hı oldu canım :))) ben sahura kadar uyumuyorum sofrasını hazırlıyorum mutfağı topluyorum sabah ezanıtla yatıyorum ..sen cennetten haber veriyorsun :)

Uzattıkça uzatacak günlerce surat yapacak ..şaşırdım ne yapacağımı ya..hayır yanına gidip açıklama yapacak birşey de göremiyorum kı

Yok çünkü :) üstüne gitmeyin bence bir şey derse bu konuda tartışacak bir şey görmüyorum
Koca adamsın iki gün işim hafifledi diye çocuk gibi kıskançlık yapacak halin yok ya de.

Yok çünkü :) üstüne gitmeyin bence bir şey derse bu konuda tartışacak bir şey görmüyorum
Koca adamsın iki gün işim hafifledi diye çocuk gibi kıskançlık yapacak halin yok ya de.
Sağol canım..şu halimle 8 aydır triplerini çekiyorum bunaldım

Çok şımartmışsınız. Kaç gündür evde yemek yemiyoruz da ne demek?

Hiç ses tonu yükseltmeden, canım davetli olduğumuz iftar dönüşlerinde evde de yemek yemek istediğini bilmiyordum demek lazımdı.

Sesimi yükseltmeden gayet sakin bir şekilde ne yapabilirim ki öyle denk geldi kaç gündür dedim .. işine geliyor dedi..bunları söylerken de gülüyor ..ben de gülerek dedim bir kamyon lafı da söyledin bana ..buna alınmış tavırlı iyi tamam dışarıda yeriz dedi

Sağol canım..şu halimle 8 aydır triplerini çekiyorum bunaldım

Hayır ne yani iftara gideceğiniz halde yemek yapıp çöpe mi dökeceksiniz

O şunu bekliyordu sanırım, yok dışarı çıkarma beni ben zaten hiç yemek yapmadım hep dışarda yedik biraz uğraşayım boş durmayayım demenizi

Hamile olduğunuzu unutuyor lohusalıgı daha zor geçirirsiniz böyle

Trip atan adam hiç çekilmiyor Allah sabır versın

Siz hormonlar yuzunden alinganlasmissiniz. Gayet normal.

Amin amin ..hayır yanı teklif i yapan kendisi ben de farketmez evde de yaparım ama dışarıda mı yesek dedim evde sonra da yaparım yeriz dedim

Iyi de adam bisey dememis ki
Disarda yiyelim sen yorulma demeye getirmis. Alingan olan sizsiniz sanirim

Iyi de adam bisey dememis ki
Disarda yiyelim sen yorulma demeye getirmis. Alingan olan sizsiniz sanirim
İyi de ben de birşey demedim ki tamam yiyelim dedim .. ben bi kamyon laf söyledin lafını bana evde yemek yaptığın Yok işine geliyor dedi gülerek ..ben de gülerek bi kamyon da laf söyledin dedim ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…