Eşimin alınganlığı

Adı üstünde hödükmüş he de geç

Bu hafta hamile eşlere laf sokma haftası heralde,dün de benzer bi konu vardı,noluyor bu adamlara yahu,hani biz kaprisliydik

Asıl sizin alınmanız lazım, laf sokmuş resmen!

Kızılca kiyameti kopartsaydınız bakalım böyle üste çıkabilecek miydi?

Bir de hamile halinizde paşa beye sahur mu hazırlıyorsunuz? Yazık cidden.

Çok sımartmışsınız, artik isiniz çok daha zor.

İyi de ben de birşey demedim ki tamam yiyelim dedim .. ben bi kamyon laf söyledin lafını bana evde yemek yaptığın Yok işine geliyor dedi gülerek ..ben de gülerek bi kamyon da laf söyledin dedim ne var bunda
Adama soylediginizde bir sey var demedim ki alinganlik yapmissiniz dedim.

Eşiniz o kadar saçma şeylere takıyor ve huysuzluk ediyor ki (eski konulardan okuyanlar bilir) siz de paranoyak olmuşsunuz artık N Nur_ece alındı mı, gücendi mi diye, alınmış olsa bile anlamazlıktan gelin, boşverin.

Yok çünkü :) üstüne gitmeyin bence bir şey derse bu konuda tartışacak bir şey görmüyorum
Koca adamsın iki gün işim hafifledi diye çocuk gibi kıskançlık yapacak halin yok ya de.
Ne surat yapıyorsun utanmadan, bu halimle karım birkaç gün yemek yapmamış yorulmamış diye sevineceğine bana sen ilk önce laf ediyorsun cevap verince de surat yapıyorsun noluyor hayırdır sen misin hamile ben miyim deyiver :)

U
uzatırsa öyle yapacam zaten

Ben eşime diyorum bugun ne yapsam yemek acaba benim ki de diyorki hiçbir şey yapmak zorunda değilsin :) yani o an eve gelince ne aklımıza gelirse spontan gelişecek herhalde :) ya tmm sen bir akıl ver boşver diyorum bende zorundayım değilimi ama bunu demesi bile harika

Evet

aynen de o konu sahibiyim
Çok nazıyla oynayıp şımartmışsınız. Ozamanda yazmıştım pasif kalıp tepenize çıkarmışsınız. Adam bir ceket yüzünden hamile karısını ağlatıp, birde üstüne git sessiz ağla diyebilecek kadar bencil ve saygısız. Siz birde kırdım mı niye alıngan diye düşünüyorsunuz, bırakın ne hali varsa görsün, niye üzüyorsunuz ki kendinizi. Yapmıyorum yemek deyin geçsin. Siz alttan aldıkça üstünüze geliyor.

E herhalde .. 1 aydır sahur hazırlıyorum ağrıdan duramıyorum bazen bi eline sağlık ya da Allah razı olsun demedi

Usandım artık birşey söyleyeceği zaman acaba bu diyeceğimden de mi bişey çıkaracak huzursuz edecek beni diye düşünmekten bıktım

eşiniz hem alıngan hem de laf sokan biri çok üzücü bir karakteri varmış.. hiçbir şey için geç değildir, siz de onu bozun. hem saygısızlık yapıp hem de özür beklediğinde de yüzüne yüzüne gülün geçin asla gidip gönlünü almayın

Çok doğru tespit ..cevap verdiğim zaman o kadar farklı yere gidiyor ki durum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…