Bu hafta hamile eşlere laf sokma haftası heralde,dün de benzer bi konu vardı,noluyor bu adamlara yahu,hani biz kaprisliydikkızlar 8 aylık hamileyim ..malum Ramazan'dan dolayı son 1 haftadır yemeğe davetli oluyoruz haliyle evde yemek yapmıyorum ..bugün eşimin kardeşiyle kendi kardeşimi yemeğe çağırayım dedim eşime sordum bi işin var mı diye müsait misin ..dışarda mı yesek dedi ben de farketmez olur dedim.. senin Zaten işine geliyor kaç gündür yemek te yapmıyorsun evde yemek yendiğimiz Yok dedi gülerek..sonra düşün taşın bana kararını ver dedi..ben de gülerek dedim ki bir kamyon laf söyledin Zaten tamam dedim hani öylesine gülerek söyledim ..gayet ciddi bir şekilde ben ne demişim ne var olmayan bir şeyimi dedim falan dedi..ben de şaka yaptığımı öylesine söylediğimi söyledim .. tamam dışarıda yeriz dedi uyudu tavırlı bir şekilde ..Allah aşkına ben bu adamla konuşamayacak mıyım ya ne bu alınganlık ben de mi bir gariplik var
Adama soylediginizde bir sey var demedim ki alinganlik yapmissiniz dedim.İyi de ben de birşey demedim ki tamam yiyelim dedim .. ben bi kamyon laf söyledin lafını bana evde yemek yaptığın Yok işine geliyor dedi gülerek ..ben de gülerek bi kamyon da laf söyledin dedim ne var bunda
Siz bu ceket asma yüzünden tartışmıştınız dimi, yanlış hatırlamıyorsam. Eğer o üyeyseniz en iyisi takmayıp görmezden gelmeniz . Çünkü eşiniz tam bir odunParanoyak olmuşum Zaten ben de farkındayım
aynen de o konu sahibiyimSiz bu ceket asma yüzünden tartışmıştınız dimi, yanlış hatırlamıyorsam. Eğer o üyeyseniz en iyisi takmayıp görmezden gelmeniz . Çünkü eşiniz tam bir odun
İyi de ben hormonlara bağlanacak alınganlık yapmadım ki ..tavır yapan kendisi ortada birşey Yok kenolur arada böyle şeyler
boşver
Ne surat yapıyorsun utanmadan, bu halimle karım birkaç gün yemek yapmamış yorulmamış diye sevineceğine bana sen ilk önce laf ediyorsun cevap verince de surat yapıyorsun noluyor hayırdır sen misin hamile ben miyim deyiver :)Yok çünkü :) üstüne gitmeyin bence bir şey derse bu konuda tartışacak bir şey görmüyorum
Koca adamsın iki gün işim hafifledi diye çocuk gibi kıskançlık yapacak halin yok ya de.
uzatırsa öyle yapacam zatenNe surat yapıyorsun utanmadan, bu halimle karım birkaç gün yemek yapmamış yorulmamış diye sevineceğine bana sen ilk önce laf ediyorsun cevap verince de surat yapıyorsun noluyor hayırdır sen misin hamile ben miyim deyiver :)
Ben eşime diyorum bugun ne yapsam yemek acaba benim ki de diyorki hiçbir şey yapmak zorunda değilsin :) yani o an eve gelince ne aklımıza gelirse spontan gelişecek herhalde :) ya tmm sen bir akıl ver boşver diyorum bende zorundayım değilimi ama bunu demesi bile harikaNe surat yapıyorsun utanmadan, bu halimle karım birkaç gün yemek yapmamış yorulmamış diye sevineceğine bana sen ilk önce laf ediyorsun cevap verince de surat yapıyorsun noluyor hayırdır sen misin hamile ben miyim deyiver :)
Çok nazıyla oynayıp şımartmışsınız. Ozamanda yazmıştım pasif kalıp tepenize çıkarmışsınız. Adam bir ceket yüzünden hamile karısını ağlatıp, birde üstüne git sessiz ağla diyebilecek kadar bencil ve saygısız. Siz birde kırdım mı niye alıngan diye düşünüyorsunuz, bırakın ne hali varsa görsün, niye üzüyorsunuz ki kendinizi. Yapmıyorum yemek deyin geçsin. Siz alttan aldıkça üstünüze geliyor.Evet
aynen de o konu sahibiyim
E herhalde .. 1 aydır sahur hazırlıyorum ağrıdan duramıyorum bazen bi eline sağlık ya da Allah razı olsun demediBen eşime diyorum bugun ne yapsam yemek acaba benim ki de diyorki hiçbir şey yapmak zorunda değilsin :) yani o an eve gelince ne aklımıza gelirse spontan gelişecek herhalde :) ya tmm sen bir akıl ver boşver diyorum bende zorundayım değilimi ama bunu demesi bile harika
Usandım artık birşey söyleyeceği zaman acaba bu diyeceğimden de mi bişey çıkaracak huzursuz edecek beni diye düşünmekten bıktımÇok nazıyla oynayıp şımartmışsınız. Ozamanda yazmıştım pasif kalıp tepenize çıkarmışsınız. Adam bir ceket yüzünden hamile karısını ağlatıp, birde üstüne git sessiz ağla diyebilecek kadar bencil ve saygısız. Siz birde kırdım mı niye alıngan diye düşünüyorsunuz, bırakın ne hali varsa görsün, niye üzüyorsunuz ki kendinizi. Yapmıyorum yemek deyin geçsin. Siz alttan aldıkça üstünüze geliyor.
Çok doğru tespit ..cevap verdiğim zaman o kadar farklı yere gidiyor ki durum anlatamameşiniz hem alıngan hem de laf sokan biri çok üzücü bir karakteri varmış.. hiçbir şey için geç değildir, siz de onu bozun. hem saygısızlık yapıp hem de özür beklediğinde de yüzüne yüzüne gülün geçin asla gidip gönlünü almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?